Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    10. Prosinac 2017. 12:07

Dena1009

Violeta, Marijana kod nas iste poze zadnjih par dana.😅
    Barbi prvi put sam mu dala jedan cepic, imal je
    laganu temperaturu, al dala sam mu prije jer je jako plakal i cinilo mi se bas da ga nogice bole od pikanja. A ovaj put je samo malo njanjasti bil, bez temperature pa nismo nista davali samo smo se puno cuvali i mazili. Cepice nam je doktorica na recept dala.

A srce malo

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    10. Prosinac 2017. 12:17

Hedgehog evo dam ti ju malo jer me nocas iscrpila! Napunila je 3 mj pa veli bit ce lakse! Molim? Ona postaje sve gora i gora cijelu noc je ukupno sat vremena odspavala sve do 5 onda je cicala i spavala do pola 9! Dobro da ju nisam siknula kroz prozor 😂😂 

treca_sreca
    10. Prosinac 2017. 12:18

I_me

I jucer sam saznala da je sjela bozicnica i da se sef ove godine bas isprsio a mene tko sljivi. 😤😤😤
    Ajd da nas je zaposleno 50 u firmi pa bi razumila nego ima 3 jebena zaposlenika..

I_me

I jucer sam saznala da je sjela bozicnica i da se sef ove godine bas isprsio a mene tko sljivi. 😤😤😤
    Ajd da nas je zaposleno 50 u firmi pa bi razumila nego ima 3 jebena zaposlenika..

ma daj???
    i ja bi popi***
    u nas nema bozicnice, nego se 13. plaća dobije na temelju uspjeha (izračunava se uspješnost poslovnaja firme + tvoj osobni učinak) tako da sam ju ja sad bila dobila (daje se unatrag za preth godinu) ali ovu idući ne očekujem dobit jer cilu godinu me nema
    ali u nas se zna da to nije bozicnica, nego "nagrada" za doprinos firmi pa mi je onda pošteno da ju ja ne dobijem ak nisam radila ni dana

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    10. Prosinac 2017. 12:19

I_me

Idem sad usisat i ribat kuhinju!
    Pa barem nek se kuca sjaji kad ne mogu ja.. 😢😢😢

umirem...

treca_sreca
    10. Prosinac 2017. 12:20

I_me

I da… treca sreca zabavi se danas! 😊

hvala.....sad vidim da imam 30 strana čitat....wohooooo....u 2 dana
    a ja pomalo
    sad će bit monolog

treca_sreca
    10. Prosinac 2017. 12:23

dzenny

Bela,znaci isto dijete imam,potpis 😉
    Barbs,kad se samo sjetim,dok sam bila trudna i kad kazem da zelim svoje dijete sama odgajati i kad sam rekla,da kad rodim mi ne treba niko,da ce dragi uzet slobodno (jer sveki je ocekivala da cu nju pozvat da bude barem mjesec dana,jer ja necu znati oko dijeteta)sveki je rekla:"Cekaj dok rodis,ti ces mene milion puta pozvati i plakati jer ona place a ti ne znas sta joj je!" Tad mi je dala vjetar u ledja,da sb to nikad ne dopustim.. Alari je skoro 2,5 mjeseca,ja jos nisam ju pitala za najobicniji savjet (pa prica kako sam.ju iznenadila,da imam znanja oko dijeteta kao da mi nije prvo nego peto).. iii da,dodje dana kad si umoran,kad mislis da ne mozes od umora dalje,kad ti se puno toga nakupi pa se isplaces,dijete pustim dragom i odmorim se 2h i eto me kao nova.. 😉😉 samo mn da treba neko da mi vjesi za vratom 24h,jer imam malo dijete,ne hvala.. dodji ju pogledaj,malo se druzi sa njom i adio.. 😀

zato šta u njihovo doba nije postojao internet i jedino kog su mogli  pitat, osim doktora su bile njihove mame/bake
    a dandanas tko ima imalo volje za svoje dijete se informirat, ima na netu dostupno 95% tog što treba znat....tek možda onih par posto možda ostane negdje između redaka pa tu uskače iskustvo (koje ne mora nužno ONA da ima)

dzenny
    10. Prosinac 2017. 12:24

Uhh sto se tice moje curke,i ona nece da se sama uspava.. prvo mora biti kod mame da utvrdi san,pa tek onda krevetac 😉 ali,neka.. jednom je mala.. 😍 
    Grcici-jednu noc ih je imala,2h je vristala.. (mislim da je tad bila stara tacno 20 dana) .. ujutro sam otisla kupiti biogaiu i tu kod nas imaju neke kapi za grceve (nemaju naziv,jer ih apoteka pravi.. na njima pise vjetrovne kapi) i taj dan ih joj dala i vise nisu se ponovili (hvala Bogu).. mislim da je neka vec pisala da je narucivala kapi iz slo.. 🤔 ehh,ja sad ne znam je li joj biogaia pomogla ili te druge kapi,bitno je da vise nije bilo grceva.. 
    A je sinoc i svekice i nas otjerala spavati u 21:30 😂 (jer ja nisam dala progovoriti,da mi ne probude dijete)😂 mn jos bolje.. 😂😂 mamino dijete 😍😍

barbs
    10. Prosinac 2017. 12:26

Cure, preslaaatkeee bebiceee 
    I me, barem ne kuhaš  Moj muž donekle funkcijonira... Došao je doma rano... Rekao je da zna da mi ne bi bio od velike pomoći da je ostao previše dugo... a on je 3 večeri za redom negdje bio, pa ono 
    Violeta, joj, imam tone toga za sredit kući, al' ko ga šiša... ću kasnije 
    Aurora, sretnih 3 mj 
    Hedgehog, aaahaahhahaa, tiješit ćemo se 

barbs
    10. Prosinac 2017. 12:27

Suncokretice, a ne H - gore 

barbs
    10. Prosinac 2017. 12:29

Treca sreca, monolog 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.