maslacak, skuzila sam nakon sta sam napisala post....da nemre bit lanjska jer malac tek ima 4mj. Sporo mozak pali
Uglavnom, zavidim na zimskoj atmosferi - to je klincima prava uživancija (a nama odraslima tramak)
kod nas 2x u 10god padne
žena-majka-carica:)
Ona bljucne u mlazu, ne uvik evo recimo malo prije je proslo hranjenje s jednim malim zanemarivim bljuckanjem.... Ja sam joj na svoju ruku uvela uz biogaiu Espumisan... Nadam se da ce joj pomoc....od jucer bi se samo nosala i sisala... Mislim da nas je opet skok uhvatio... Bila je budna od 12.30 i tek u 16.30 je zaspala
Hej mame sta inace jedete za veceru? Kad jedete zadnji put? 😊 Meni je frendica preporucila vjezbe koje je ona doma radila i s kojima je u 3mj izgubila 25kg od trudnoce...
Ja sam odlucila da od sutra ne jedem slatko i samo ujutro fetu kruha... i radit cu tr vjezbice + sl mj idem 2x tj na trening
Hej mame sta inace jedete za veceru? Kad jedete zadnji put? 😊 Meni je frendica preporucila vjezbe koje je ona doma radila i s kojima je u 3mj izgubila 25kg od trudnoce...
Ja sam odlucila da od sutra ne jedem slatko i samo ujutro fetu kruha... i radit cu tr vjezbice + sl mj idem 2x tj na trening
Hej mame sta inace jedete za veceru? Kad jedete zadnji put? 😊 Meni je frendica preporucila vjezbe koje je ona doma radila i s kojima je u 3mj izgubila 25kg od trudnoce…
Ja sam odlucila da od sutra ne jedem slatko i samo ujutro fetu kruha… i radit cu tr vjezbice + sl mj idem 2x tj na trening
Ovisi kako kad,evo danas piletina bila za rucak..i ja jos nisam gladna..tak da ni necu vecerat jer se trudim da do 7 mi bude vecera..izmedju 6 i 7 navecer. A jedemo svasta,od ostataka rucka,hrenovki,voca,razno raznih sranja-fast food. A kruha jako malo pojedem i inace..al kile mi nejdu dolje..takav je metabolizam..ja se valjda i od zraka debljam
Sve kaj pojedem se primi,a muke mucim s skidanjem kilograma. Kakve vjezbe? Lako izgubit 25 kg ako je bilo puno vode...
Bok curkeee.. citam vas nooon stop ali nikako da se ukljuciiim.. ja sam inace iz ljetnih mama ali su curke na fejsu a ovdje je puno puno boljee :)
Moja cura je Nika rodjena 21.06. Djelimo iste muke sa nespavanjem kakicom i ostalo.. pogotovo spavanje ajme..u stanju je cijeli dan ne spavat...zato je preko noci super.. zato sam se dosla tu pojadat malooo
https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png
Fazion dobro dosla 😁
U trudnoci sam dobila 18kg, evo 3tj od poroda i izgubila sam 13kg, a ko termit sam imam osjecaj da samo jedem u svako doba dana i noci 😂😂😂 slatko mi je bolna tocka... Inace prije sam muku mucila sa skidanjem kila vidit cemo kako ce dalje ic...
ja jedem sve i svašta
al puno nezdravije nego prije T
malo mi se poremetio ukus, od hormona valjda, pa sad puno više param tj slatkoga tonu jedem
inače mi je glavnina prehrane bila povrće meso i ostale nutritivno bogate stvari a sad većinu dana u sebe uvaljujem isprazne kalorije čokoladice deserte keksiće....straaaava
jedva čekam kad ću opet imat vremena fino kvalitetno planirat obroke a ne ovak "ubaci u sebe šta stigneš" jer, iako mi linija ne trpi (takav metabolizam, tako bog stvori) zdravlje će platit....cukar nije dobar ni za šta. Osim za trenutni osjećaj ugode na nepcu
barbs ići ćeš baš van kuće na trening od siječnja? super kako si uspjela izborit za sebe vrijeme....ja maštam o plesu što smo bili išli prije nego sam zanijela Milu, ali tko zna kad će se to ostvarit.....ne vjerujem tak skoro:(
Sortiraj odgovore
Najstariji