Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    09. Prosinac 2017. 16:30

maslacak, skuzila sam nakon sta sam napisala post....da nemre bit lanjska jer malac tek ima 4mj. Sporo mozak pali
    Uglavnom, zavidim na zimskoj atmosferi - to je klincima prava uživancija (a nama odraslima tramak)
    kod nas 2x u 10god padne

žena-majka-carica:)

luce <3
    09. Prosinac 2017. 16:57

Ona bljucne u mlazu, ne uvik evo recimo malo prije je proslo hranjenje s jednim malim zanemarivim bljuckanjem.... Ja sam joj na svoju ruku uvela uz biogaiu Espumisan... Nadam se da ce joj pomoc....od jucer bi se samo nosala i sisala... Mislim da nas je opet skok uhvatio... Bila je budna od 12.30 i tek u 16.30 je zaspala

barbs
    09. Prosinac 2017. 17:16

Hej mame sta inace jedete za veceru? Kad jedete zadnji put? 😊 Meni je frendica preporucila vjezbe koje je ona doma radila i s kojima je u 3mj izgubila 25kg od trudnoce...
    Ja sam odlucila da od sutra ne jedem slatko i samo ujutro fetu kruha... i radit cu tr vjezbice + sl mj idem 2x tj na trening

barbs
    09. Prosinac 2017. 17:17

Hej mame sta inace jedete za veceru? Kad jedete zadnji put? 😊 Meni je frendica preporucila vjezbe koje je ona doma radila i s kojima je u 3mj izgubila 25kg od trudnoce...
    Ja sam odlucila da od sutra ne jedem slatko i samo ujutro fetu kruha... i radit cu tr vjezbice + sl mj idem 2x tj na trening

barbs
    09. Prosinac 2017. 17:18

2x mi je poslao poruku 😂😂😂😂😂

Maja 3
    09. Prosinac 2017. 20:04

barbs

Hej mame sta inace jedete za veceru? Kad jedete zadnji put? 😊 Meni je frendica preporucila vjezbe koje je ona doma radila i s kojima je u 3mj izgubila 25kg od trudnoce…
    Ja sam odlucila da od sutra ne jedem slatko i samo ujutro fetu kruha… i radit cu tr vjezbice + sl mj idem 2x tj na trening

Ovisi kako kad,evo danas piletina bila za rucak..i ja jos nisam gladna..tak da ni necu vecerat jer se trudim da do 7 mi bude vecera..izmedju 6 i 7 navecer. A jedemo svasta,od ostataka rucka,hrenovki,voca,razno raznih sranja-fast food. A kruha jako malo pojedem i inace..al kile mi nejdu dolje..takav je metabolizam..ja se valjda i od zraka debljam
    Sve kaj pojedem se primi,a muke mucim s skidanjem kilograma. Kakve vjezbe? Lako izgubit 25 kg ako je bilo puno vode...

• Fazion
    09. Prosinac 2017. 20:42

Bok curkeee.. citam vas nooon stop ali nikako da se ukljuciiim.. ja sam inace iz ljetnih mama ali su curke na fejsu a ovdje je puno puno boljee :) 
    Moja cura je Nika rodjena 21.06. Djelimo iste muke sa nespavanjem kakicom i ostalo.. pogotovo spavanje ajme..u stanju je cijeli dan ne spavat...zato je preko noci super.. zato sam se dosla tu pojadat malooo

https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png

luce <3
    09. Prosinac 2017. 21:01

Fazion dobro dosla 😁
    U trudnoci sam dobila 18kg, evo 3tj od poroda i izgubila sam 13kg, a ko termit sam imam osjecaj da samo jedem u svako doba dana i noci 😂😂😂 slatko mi je bolna tocka... Inace prije sam muku mucila sa skidanjem kila vidit cemo kako ce dalje ic... 

treca_sreca
    09. Prosinac 2017. 21:07

ja jedem sve i svašta
    al puno nezdravije nego prije T
    malo mi se poremetio ukus, od hormona valjda, pa sad puno više param tj slatkoga tonu jedem
    inače mi je glavnina prehrane bila povrće meso i ostale nutritivno bogate stvari a sad većinu dana u sebe uvaljujem isprazne kalorije čokoladice deserte keksiće....straaaava
    jedva čekam kad ću opet imat vremena fino kvalitetno planirat obroke a ne ovak "ubaci u sebe šta stigneš" jer, iako mi linija ne trpi (takav metabolizam, tako bog stvori) zdravlje će platit....cukar nije dobar ni za šta. Osim za trenutni osjećaj ugode na nepcu

treca_sreca
    09. Prosinac 2017. 21:09

barbs ići ćeš baš van kuće na trening od siječnja? super kako si uspjela izborit za sebe vrijeme....ja maštam o plesu što smo bili išli prije nego sam zanijela Milu, ali tko zna kad će se to ostvarit.....ne vjerujem tak skoro:(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.