OOO, TERMIT JE ZAZPAAAAO!!! Ima tu vecernju nervozuuuuuu i grozno bude a muza nema... opet je na veceri... Da ti zivci skoce... a znas da moras biti miran, pa sam se "svadjala" s njime... a on me pozorno skusao hahahahhahahahahh
Ja inace navecer pojedem: jogurt, ili voce ili griz.. eto pred 2 i pol h sam si skuhala rizu...
A inace idem spavati ne prije 22h...
Dobro nam dosla, Fazion! 😘 Srecom pa Nika, kao i Diego, spava po noci 😉
Treca sreca, daaaa, jupppiii 😍😍😍😍😍 a morala saaaam... bas bi lagano doma skrenula Jos kroz dan je super, al navecet Diego ima te nervozne scene... Kako se toga
*Kako se toga rijesiti?! Probat cu ga kupati i kad nema muza, odnosno, kad je muz na treningu... nema mi druge.. Mozda ga to smiri...
Bok mamice! Ja vas isto pratim a nikako se pridruziti. Bila sam, isto ko i neke cure ovdje, na ljetnim bebama. Ja sam rodila 27.8. Jana. Bio je velika beba 4370 😁 vidim da pisete za kile. Ja sam u trudnoci dobila 27, otislo je 21kg ali se opce ne trudim. Jedem sta stignem. Evo neki dan sam narucila od onih cura girlyfitness plan prehrane i vjezbanja, pa cu krenuti s tim. Ja se mogu prisiliti jedino ako platim 😁 Pisale ste o bljuckanju... Jan je dosta povracao u mlazovima. Nekad po nekoliko puta na dan, a nekad je prosao i tjedan da nije. Nekako mi se cini da je to prestalo kako je navrsio 3mj. I spavanje nam se poslozilo isto kako je navrsio 3mj. Evo jucer je isao spavat oko 9, budenje za cicu je bilo u 5:30, pa u 7:30 i u 9 se probudio. Ali to je svaki dan razlicito. Mi imaml problem sa uspavljivanjem. Jan zaspi lijepo ali na cici i s nama u krevetu, a onda ga selim u kindac. Bojim se da bude kasnije problema. Stavljamo ga budnog u kindac ali vecinom place, pa ja popustim i stavim ga k nama 😣 ima li koja kakvu bezbolnu metodu uspavljivanja u kindacu?
Barbs...ja sam ti pobornik LCHF prehrane...kile idu polako dolje, zdravo se hranis a nakon par dana ubije se i zelja za slatkisima. S obzirom da sam tek u uspostavi ponude i potraznje jos mi je rano sad s promjenom prehrane jer sam zadnja dva mjeseca posustala i pocela jesti vecinom gluposti😂 tamo negdje za mjesec i pol planiram se vratit na opusteni lchf i uz to baravno zumba i pilates i doma po potrebi hiit vjezbe s utezima i tak. Jedva cekam😊
Sto se tice vecere trudim se da je bogata proteinima pa pojedem meso i salatu ili jaja i tome slicno. Izbjegavam UH navecer jer sam onda usred noci gladna😰
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja evo već xy večer solirati do ponoći. (suprug mi radi od 4 do 12, ili od 8 ujutro do 4) Ja sam jučer bila luda, ova njena probava i grčevi će me stajati minimalno 10. godina života. Suprug na poslu, mama na drugom kraju grada... A ona vrišti, trese se, pa prdne, pa bude mir pa opet. Hodala sam u krug s njom satima, noge su mi već klecale... I više ono, jel to jesu grčevi, možda je nešto drugo, možda ovo možda ono...ugl, ja sam vam u petak navečer poslala SMS patronažnoj i žena je došla do mene!!! Bili smo joj skupa maskirali trbuh, okupali je i mala se pokakala u kadi izaspala nakon kupke. Žena mi je pokazala par finesa, bila je divna i jedino što me dodatno bacilo u depru je kad je rekla da će biti i gore. Ja se cijeli dan osjećam nesposobno, grozno, i još je danas pupak opet počeo krvariti. Pa kad dođe presvlačenje plačemo obje. :( :( :(
Eto, morala sam to podijeliti s nekim...
Dobro nam dosla, Kiara 😘 Diego ne spava s nama u krvetu, ali imamo problema s uspavljivanjem. Zaspe na rukama, a kad je u nekom poli snu ga spustimo u krevetic i u vecini slucajeva se probudi i pocne vristati i aaaajmooo nosanje, tako da i mene zanima sto i tebe 😂😂😂😂
Ja evo već xy večer solirati do ponoći. (suprug mi radi od 4 do 12, ili od 8 ujutro do 4) Ja sam jučer bila luda, ova njena probava i grčevi će me stajati minimalno 10. godina života. Suprug na poslu, mama na drugom kraju grada… A ona vrišti, trese se, pa prdne, pa bude mir pa opet. Hodala sam u krug s njom satima, noge su mi već klecale… I više ono, jel to jesu grčevi, možda je nešto drugo, možda ovo možda ono…ugl, ja sam vam u petak navečer poslala SMS patronažnoj i žena je došla do mene!!! Bili smo joj skupa maskirali trbuh, okupali je i mala se pokakala u kadi izaspala nakon kupke. Žena mi je pokazala par finesa, bila je divna i jedino što me dodatno bacilo u depru je kad je rekla da će biti i gore. Ja se cijeli dan osjećam nesposobno, grozno, i još je danas pupak opet počeo krvariti. Pa kad dođe presvlačenje plačemo obje. :( :( :(
Eto, morala sam to podijeliti s nekim…
Mozes se samo tjesiti da ce proci. Ali ne mora biti gore zasto bi bilo? Svaka beba je drugacija! Mom je tocno smetala odredena hrana koju sam ja pojela.
KleaIva, ja krecem sa treninzima koji ponekad se vode sa utezima i slicno... ugl s rekvizitima 😂😂😂 inace sam htjela na rekreaciju ali mi ne pase vrijeme, ali ionako mi vise pasu ovi treninzi na koje cu ici 😂😂😂 to sam trenir
Sortiraj odgovore
Najstariji