Hedgehog,a da mama dodje prespavat kod tebe,ako je u mogucnosti..pa da ti pomogne malo..jel dajes probiotik?
Na kraju ce sve ljetnice doc na jesenske
Kiara-beba div-sjecam se!
Fazion,tebe nisam upamtila s ljetnih...sorry
Dobrodosle!
Barbs,kako?
*trenirala i prije trudnoce 😊 Ma bitno da se pokrenem, osim setnjica s Diegom 😂😂😂😂😂 al barem da imam free time za sebe😍
Hedgehog, ah jooooojjj... svaka cast na patronaznoj! i sto ti je pomogla! Kao i Kiara, pa zaaaaasto bi bilo gore??? PUPAK-i nama je krvario... jesi stavila T-prasak? Samo stavljaj jednom dnevno prasak i mijenjaj gaze i to je to! Proci ce! i nama je tako bilo! to od naprezanja! A to kako
Dobro nam dosla, Kiara 😘 Diego ne spava s nama u krvetu, ali imamo problema s uspavljivanjem. Zaspe na rukama, a kad je u nekom poli snu ga spustimo u krevetic i u vecini slucajeva se probudi i pocne vristati i aaaajmooo nosanje, tako da i mene zanima sto i tebe 😂😂😂😂
E tocno tako je bilo i kod nas. Spustali smo ga po nekoliko puta u krevetic. Onda si je on odredio da zaspi na cici. Ja se nisam bunila jer je lakse je lezati nego nositi jelda 😀 znam da ni to nije dobro! Neznam, mozda ih stvarno treba ostaviti u kreveticu da placu i sami zaspu ali to mi je nekak uzas 😐
Ja maloga od prvog dana stavljam u kimbu spavat..i malu sam tako..svaka beba ima nesto sto voli..mali ima onu mazilicu,ak je u pranju onda tetru,i ovcu ewana.. u pocetku je znao gledat u tu ovcu i zaspat..sad se i poigra s njom. Sogor nas zeza da hipnotiziramo dijete..al pali
Maslacak31 i ja se tebe sijecam 😊 ali sam zaboravila jel imac curu il decka? Reci mi el ti prespava noc? Ja ne mogu docekati da prespava do jutra bez hranjenja.
Aaaaaaa... ne pise mi do krajaaa
H-Kako se osjecaj je "normalno"... pa i ja sam se usr* osjecala jucer, a eto veceras mi je proslo kroz glavu: zar vlastito dijete ne mogu uspavati bez njegovih vristanja itd itd? Tijesi me sto je sutra n
ooopeeeetttt
Sutra je novi dan!😂😋
Maslacak, otvorila sam poklopac prije nego se malo "ohladilo" i para me opekla
AAAJMEEEE, KAKO DOBRO MASLACAAAAK 😍😍😍😍😍😍😍😍
Kiara, aaaahhh, veselja li
Maslacak, a kako mazilicu tako mali??
Mi Diega isto od pocetka stavljamo u krevetic...
Kiara, uffff, ja ga ne zelim pustiti da place... Razlika je izmedju onog izmisljanja i neutjesnog placa... a ne zelim ga naviknuti na cicu, a ponekad i njega to smiri... ovisi kako kad...
Sortiraj odgovore
Najstariji