Aurora…moji nisu htjeli nijednu bocu osim one babylove za 15 kn u bojama...placa, zelena, narancasta.
Svakako ti savjetujem da porazgovaras s pedicom da vam da recept za neko mlijeko blago koje koriste alergicari...moj Jakov je nakon prestanka dojenja pio Althera mlijeko od nestlea...i dalje ga pije jer je alergican na priteine kravljeg mlijeka. Ima jos od nestlea jedno drugog naziva a ima i od drugih proizvodzaca...popricaj s njom i trazi savjet i preporuku. I probaj davati na zlicicu.ili spricu..to je mojima jos najbolje islo
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Zene moje bas ste aktivne na forumu i nr mogu vas bas pohvatat ☹️
Treca_sreca izgledad wooow, troje djece i takva linija svaka cast!!!
Maslacak djeca su ti med medeni!!!
Aurora bas mi je zao sto te mala muci s prelaskom na bocicu i ad... Moja cimerica u rodilistu je imala slican problem, nije imala mlika a mali joj nije tio jest ad na casicu niti na njenu avent bocicu, na kraju je mali poceo jest na neku nukuovu bocicu s vecom rupicom... Tako da je mozda stvar u bocici... Nema ti druge nego probavat i dalje... Ili sto su cure savjetovale da je malo ostavis gladnu pa da joj onda ponudis ad
Cure puno vam hvala na svemu! Danas cu jos preko dana pokušati s aptamilom jer se sinoc ispovracala od prejedanja i plakanja! Ako ne bude išlo probat cemo s babylove bocama pa mozda to uspije! S pedicom sam se cula ona kaze sa to nije alergija da isprobavamo mlijeka! Sinoc sam pročitala da treba paziti jako i na temperaturu mlijeka pa cu probati od najtoplijeg pa cu doci i do hladnog 😊
Maslačak klinci su ti prekrasni ❤️
I kod nas je snijeg lijepo napadao i jos uvijek pada, poslikam vam kasnije imam osjecaj da idem “odcorit” s Unom da se odmorim psihički
Meni je moj curetak bio super do ima par dana... Jedan skok u razvoju smo prosli... Ovo sada sta se dogadja nemam pojma.... Znaci od pocetka hlapljivo jede, al zadnja 2-3dana imam problem s njom jer stvarno puno bljucka, ne svaki obrok al par puta dnevno bas se puno izbljucka.... Probala sam svasta od izdajanja prije podoja, promjene polozaja dojenja, prekidanja podoja.... Ne znam sta bi vise... Jednostavno kad je to uvati ona se izbljucka i onda mi uglavnom trazi opet sisu...onda mi i slabije spava... Evo sad ima 2h na meni spava jer nisam znala sta bi
Mamasita,razlika je 19 mjeseci izmedju njih
Aurora,vidjet ces danas kako ce ic,nadam se na bolje.
Luce,mozda da ju cesce dizes da podrigne? Neznam-ima i beba koje puno bljuckaju.
Dolores,moze bit od ulja...a da probas mazat s bademovim? Mislim to je prirodno..
I ja odem na popodnevni san s klincima,probudila se u 4 ujutro nahranit malog,pa do pola 7 nisam mogla zaspat ponovo..sad cu nadoknadit
Luce imam isti problem vec duuugo i pedica je rekla da je od prejedanja i grčeva kad se napinje
Dolores, 99% je od ulja. Mojoj sogi s prvo dvoje je bas od Johnson ulja izbacilo a meni je patronazna rekla nikako ne Johnson, da su mame imale grozna iskustva. Mi koristimo Hipp ulje kao i svi koje znamo i prezadovoljni smo!
Mamisita i mi imamo hipp ulje super je i ja malo ukradem P poslje tusiranja😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Cure jel vidite kako joj je žuto tjeme tu gdje joj počinje kosa? Od cega bi to moglo biti? Da to nije tjemenica jer ne znam kako to izgleda
Treca, komad i pol😉
Aurora, Una je preslatka, meni mala jedno vrijeme nije htjela bocicu, a ja nisam imala dovoljno mlijeka i onda je pefijatrica rekla da joj muz daje a ja u drugu sobu jet osjeti na meni moje mlijeko i zbilja je htjela bocicu od njega, a kod mene bi vristala, ako ste probali tako onda je vjetojatno do dude
I me, preslatki su tako kad svaki dan imaju neku novu foru😍
Sortiraj odgovore
Najstariji