Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    09. Prosinac 2017. 22:50

barbs

AAAJMEEEE, KAKO DOBRO MASLACAAAAK 😍😍😍😍😍😍😍😍
    Kiara, aaaahhh, veselja li
    Maslacak, a kako mazilicu tako mali??
    Mi Diega isto od pocetka stavljamo u krevetic…
    Kiara, uffff, ja ga ne zelim pustiti da place… Razlika je izmedju onog izmisljanja i neutjesnog placa… a ne zelim ga naviknuti na cicu, a ponekad i njega to smiri… ovisi kako kad…

Pa nije mali!

A ovo on ovci prica,jos mozda 5 min..i zaspat ce!

I_me
    09. Prosinac 2017. 22:52

Hedgehog

Ja evo već xy večer solirati do ponoći. (suprug mi radi od 4 do 12, ili od 8 ujutro do 4) Ja sam jučer bila luda, ova njena probava i grčevi će me stajati minimalno 10. godina života. Suprug na poslu, mama na drugom kraju grada… A ona vrišti, trese se, pa prdne, pa bude mir pa opet. Hodala sam u krug s njom satima, noge su mi već klecale… I više ono, jel to jesu grčevi, možda je nešto drugo, možda ovo možda ono…ugl, ja sam vam u petak navečer poslala SMS patronažnoj i žena je došla do mene!!! Bili smo joj skupa maskirali trbuh, okupali je i mala se pokakala u kadi izaspala nakon kupke. Žena mi je pokazala par finesa, bila je divna i jedino što me dodatno bacilo u depru je kad je rekla da će biti i gore. Ja se cijeli dan osjećam nesposobno, grozno, i još je danas pupak opet počeo krvariti. Pa kad dođe presvlačenje plačemo obje. :( :( :(
    Eto, morala sam to podijeliti s nekim…

Imas dobru patronaznu.😊 Malo koja bi ti dosla na neradni dan.. 
    Ne mora znacit da ce biti gore.. nemoj tako razmisljat.. emi su odjednom poceli grcevi i odjednom stali.. sada ima problema bas minimalno..

Maja 3
    09. Prosinac 2017. 22:53

Kiara,pitala si za spavanje..zadnja 3 dana spava do 5 ujutro,oko 9 sam ga hranila navecer zadnje. Danas se nekako pomakao taj sat i sad maloprije je pojeo,tako da se nadam mirnoj noci do 6 ujutro. Valjda ga necu urec sad.

barbs
    09. Prosinac 2017. 22:57

Maslacak, fooraaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍 

I_me
    09. Prosinac 2017. 22:58

Sto se tice spavanja
    Preko dana gdje ju stavimo tamo zaspi.. napapa se, malo prozuji i zaspi u par min.. preko dana spava u dnevnom boravku u njihaljki ili kolicima..e sad..  preko noci spava u spavacoj.  U 21h krene plac( a min dvije prije se smije i guguce ).. to joj je neko vrijeme kad ide spavat.. uzmem ju i dam papati.. obicno zaspimo u bracnom 😂😂 al evo danas sam ju nahranila, zaspala je na sisi, prebacila je u krevetic, malo se bunila i zaspala u 2 min.. al sad da ju probam stavit tako u krevetic u 19, 20h muko moja... vriska da bi cijelu zgradu probudila 😂

I_me
    09. Prosinac 2017. 23:06

Vidim da nam veceras muzevi ili skitaju ili rade.. 😂😂😂 moj otisao na veceru sa ekipom sa posla pa idu na advent.. ovo je sad 2x da ga nema navecer kod kuce kako sam rodila.. fali mi i ne fali 😂😂😂

luce <3
    09. Prosinac 2017. 23:13

Moja je iz pocetka bila vrhunski sto se spavanja tice, znaci ja bi je podojila i u nekom polusnu bi je ostavila u kreveticu i sama bi se uspavala... Spava po 3-4sata i dalje al sad muku mucimo za uspavat je... Dok je na meni ili muzu spava ko top kad je spustimo u krevetic odma se probudi i tako u krug... Igra zivaca 😂

• Kiara19
    09. Prosinac 2017. 23:25

Vidim da je kod svih kolko tolko ista situacija sa spavanjem 😁

Aurora1611
    09. Prosinac 2017. 23:37

Moja dama zaspe oko 8 na nekih pola sata i onda je budna do 12, pola 1 tad prvi put zaspe na 3 sata 

• Barbi13
    10. Prosinac 2017. 00:03

Ja sam koma😥😥😥P od jutra nije spavala cijeli dan sa cice na cicu a sama kuci😢😢sad je zaspala ne osjecam noge i ruke od nosanja......bas sam nervozna i place mi se😢😢😢😢

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.