Barbi to mi izgleda kao početak nekakav ali je samo na vrhu! Malo sam gledala slike pa sam to sad skuzila 😂 pogledam u nju i vidim i na njoj sad cu bas samo to poslikat hvala na komplimentima, toliko mi je zao zbog svega sinoc da ju cijeli dan mazim
Nadam se da se vidi ovdje
Mozda se joj samo malo ljusti. Rma jos ima malo kao prhuti..
Ok ja svoje dijete kupam čistom vodom 😂😂 pocela bih s nečime lagano ali svi na mene sta ce ti kemija bla bla! A ja volim one mirise u nevinim kupkama 😂😂
Dolores, 99% je od ulja. Mojoj sogi s prvo dvoje je bas od Johnson ulja izbacilo a meni je patronazna rekla nikako ne Johnson, da su mame imale grozna iskustva. Mi koristimo Hipp ulje kao i svi koje znamo i prezadovoljni smo!
Danas cu probati samo s vodom, pa da vidim dal ce se povlaciti.Ako ne moram u ponedjeljak kod doktora.
Sinoc mesiceva pizza danas nevine kupke ahahahaah
Nevine kupke😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Luce imam isti problem vec duuugo i pedica je rekla da je od prejedanja i grčeva kad se napinje
I je li ti savjetovala jos ista?
Haha barbi vidis da mi je mob poludio 😂😂
Sanjchi prekrasna je ova na slici, sto se tice love gledam da sto jeftinije prođem jer treba cijeli dnevni urediti tak da ce biti troškova! A inace je taj dnevni kao kuca za sebe koju je moj m sa frendom sve sam napravio, od starih drvenih planjki i starinske cigle u tom stihu kao, budem vam poslikala da vidite, sad kad stavim jos lampice na nju bit ce kao iz crtica one kuce u snijegu 😂😂 tak da mi za to treba nesto u kombinaciji s drvetom!
Evo slika snijega kod nas i usput da vidite krušnu peć starinsku koju smo preko ljeta moj m i ja preuredili! Obukli smo ju u benkovački kamen, pofugirali i napravili krović za nju ( svaki detalj smo sami) inace uvijek smo sve radili zajedno pa mi to sad malo fali
Pacici na snijegu
ček - ovo sad ili lanjska foto???
predivno!
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji