Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    09. Prosinac 2017. 22:30

Aurora mi smo imali isto to kao i ti, neka vrsta tjemenice ali ne jako, namazala sam mu celo i ozmedju obrva maslinovim uljem dok je bio u baby gymu jedno dva tri puta da bas jako omeksa i protrljala tetricom. Sutradan je muz primjetio da ima malo iza uha, ponovili smo postupak i super.
    Barbs i ja od 9.1. idem u teretanu 5min udaljenu autom. Ne znam da bih se sama odlucila na to jer je tako mali,  ali po ugovoru moram krenuti tada. Ovdje u DE se kod mene u Stuttgartu sklapa ugovor za teretanu u min.trajanju od 6mj. Vec su mi izasli u susret da zamrznem treninge kad sam na pocetku trudnoce imala jake mucnine tako da sumnjam da bi mi jos jednom izasli u susret da odgodim treninge. A i mm zeli da uzmem vrijeme za sebe jer sam stalno s malim. Vjerojatno cu za to morati pripremiti 2 obroka jer mi mali sada jede svakih sat i pol. 
    Vec sam luda jer umjesto da sisa rjedje po vise mililitara on sise cesce po mom misljenju premale kolicine. Eto buduci da se to vrijeme sisanja jako skratilo, i da jos uvijek dosta bljuca i povraca, makar sam mislila da se kao i Trecoj to prorijedilo kod skoka u 9.tj, nemam uopce feeling jel mali previse jede ili premalo. Tako da smo danas posudili vagu u ljekarni kaki bismo ga opet kao na pocetku vagali prije i poslije podoja. Dakle iz desne je pojeo 70 pa bljucnuo malo pa sam mu ponudila opet i povukao 10 da bi odmah zatim 10 bljucnuo. Nakon toga sam mu dala lijevu iz koje je povukao 30 i bljucnuo 10. Znaci pojeo je sve skupa 90. To mi se cini jako malo za bebu od 2.5mj. Sta mislite?? Koliko vase bebe pojedu? Izdojenog ili ad (iz flasice), kao neku usporedbu... kad sam par puta ostavila muzu izdojeno, mali nikada nije pojeo vise od 80.
    Kiara mali je isto spavao s nama ali sam ga prebacila u babybay tik do nas jer sam ja bila sva pokocena... upalimo app kisu pa se smiri nakon malo plakanja i negodovanja.
    Luce to povracanje evo nama traje od 4tj dosad. Svaki dan masina vrti. Pobljuca oko 10ak tetrica i 8 slinceka svaki dan plus svoju i nasu robu. Uzas. Proguglaj o refluksu. Nema drugog osim strpljenja i naostrit zivce.

barbs
    09. Prosinac 2017. 22:30

Maslacak31

Barbs,bas te stalno j..taj forum!

STAAAAALNOOO.... al do 9.mj nije stvarao te probleme... BEZ PROBLEMA sam mogla kilom.poruku napisati, a sada budem sretna ako npr OVU napisem do kraja. Grozno.

barbs
    09. Prosinac 2017. 22:33

Marijana, eto, poslusaj muza 😉 Izdojeno mlijeko je pojeo max 100ml u komadu! 

barbs
    09. Prosinac 2017. 22:33

Oh i da, Marijana, Diego trazi svaka 3h cca... osim pred vecer... onda trazi cesce...

• Kiara19
    09. Prosinac 2017. 22:36

Marijana

Aurora mi smo imali isto to kao i ti, neka vrsta tjemenice ali ne jako, namazala sam mu celo i ozmedju obrva maslinovim uljem dok je bio u baby gymu jedno dva tri puta da bas jako omeksa i protrljala tetricom. Sutradan je muz primjetio da ima malo iza uha, ponovili smo postupak i super.
    Barbs i ja od 9.1. idem u teretanu 5min udaljenu autom. Ne znam da bih se sama odlucila na to jer je tako mali, ali po ugovoru moram krenuti tada. Ovdje u DE se kod mene u Stuttgartu sklapa ugovor za teretanu u min.trajanju od 6mj. Vec su mi izasli u susret da zamrznem treninge kad sam na pocetku trudnoce imala jake mucnine tako da sumnjam da bi mi jos jednom izasli u susret da odgodim treninge. A i mm zeli da uzmem vrijeme za sebe jer sam stalno s malim. Vjerojatno cu za to morati pripremiti 2 obroka jer mi mali sada jede svakih sat i pol.
    Vec sam ludajer umjesto da sisa rjedje po vise mililitara on sise cesce po mom misljenju premale kolicine. Eto buduci da se to vrijeme sisanja jako skratilo, i da jos uvijek dosta bljuca i povraca, makar sam mislila da se kao i Trecoj to prorijedilo kod skoka u 9.tj, nemam uopce feeling jel mali previse jede ili premalo. Tako da smo danas posudili vagu u ljekarni kaki bismo ga opet kao na pocetku vagali prije i poslije podoja. Dakle iz desne je pojeo 70 pa bljucnuo malo pa sam mu ponudila opet i povukao 10 da bi odmah zatim 10 bljucnuo. Nakon toga sam mu dala lijevu iz koje je povukao 30 i bljucnuo 10. Znaci pojeo je sve skupa 90. To mi se cini jako malo za bebu od 2.5mj. Sta mislite?? Koliko vase bebe pojedu? Izdojenog ili ad (iz flasice), kao neku usporedbu… kad sam par puta ostavila muzu izdojeno, mali nikada nije pojeo vise od 80.
    Kiara mali je isto spavao s nama ali sam ga prebacila u babybay tik do nas jer sam ja bila sva pokocena… upalimo app kisu pa se smiri nakon malo plakanja i negodovanja.
    Luce to povracanje evo nama traje od 4tj dosad. Svaki dan masina vrti. Pobljuca oko 10ak tetrica i 8 slinceka svaki dan plus svoju i nasu robu. Uzas. Proguglaj o refluksu. Nema drugog osim strpljenja i naostrit zivce.

Da i ja sam sva pokocena. Par puta je samo sam uspio zaspati u kinderbetu uz pokretni mobil koji svira. Ali to je bilo mislim 3 puta samo. 

Aurora1611
    09. Prosinac 2017. 22:36

Barbs bas mi je to cudno! Ja sam od pocetka stalno preko mobitela! Tu i tamo preko kompa a nikad nisam imala problema osim sto mi nekad kad kliknem citiraj neda napisati poruku pa odustanem! 
    Nove curke dobrodošle dobro ce nam doci savjeti za ono sto ste vec prosle 😊 
    Mi smo tu kao mala obitelj, par nas se uspjelo vidjeti uzivo ali se dogodilo da mi je bilo glupo pitati jesi ti Sanjchi s klokanice 😂😂

violeta1
    09. Prosinac 2017. 22:41

Ja isto ne znam koliko L pojede kad je stalno na sisi a bas bi volila znat. Iako ne znam kako? 
    Citala sam zadnje postove ostalo ne mogu preumorna sam... L je sat i pol kreveljio se i onda na kraju plako bas jako a ja zivcana i luda...joj samo da je stariji 🤣🤣 sad napokon spava. Grozno je bez muza!!!! On danas svira i mi sami..a inace uvijek uskocimo jedno drugome kad on drami. A mene ruke tako bole pd nosanja uzas... odlucila sam da mjenjam nacin uspavljivanja...pa ja cu izludit kad muz pocne radit. Ma koliko se dero mali izdrzat cu ali vrijeme je da malo dovedemo "red" za to nocno uspavljivanje. Jer ako ovako nastavimo... ufff. No bit ce bolje sutra. Jos mi frendice salju video zapise sa svirke (muz tamo svira) a ja bi isla ajmeeee... kmeee...

I_me
    09. Prosinac 2017. 22:47

Fazion i kiara dobrodosle!
    Kleiva-lchf dijeta.. sefica mi je jedne godine isla na tu diijetu.. hahaaahahaha izbjegavali smo ju prvih mj dana koliko je nervozna bila.. promjenila joj je nacin prehrane ajme.. i super je izgledala.. u mj dana je skinula odjednom 12kg i vise ni kile. Tj hocu reci nastavila se hraniti po lchf dijeti dalje al vise nista nije izgubila.( kao da ta dijeta zna koliko kila moras otic dolje i ne da vise 😂)  I izgleda mrak a vidimo po njoj da se i super osjeca! To je super prehrana i za one koje hoce izgubit koju kilu a i za one koje se hoce zdravo hranit.
    Ja jedem sve. Na istoj sam kilazi kao prije trudnoce. I ok si izgledam, samo sam si malo mlohava.. al sve si nekako kontam da cu poslije nove ili upisati nesto ili poceti vjezbati kod kuce..

barbs
    09. Prosinac 2017. 22:48

Violeta, ZNAM KAKO TI JEEE  Muza eto 3.veceri za redom nema, a uvijek si uskocimo.... i ja sam probala staviti ga u krevetic i pustiti ga da place, al ne moguuuu  udjem nakon pola min  i skuzim da je jednostavno maaaaliiii i jbg ahahahahhaa bit ce bolje sutra.. 😂
    Aurora, do moba je ocito

barbs
    09. Prosinac 2017. 22:50

Vidim da nas puno krece s treninzima od 1.mjeseca 😍😍😍😍 Bodrit cemo jedna drugu 😂😂😂😂😂😂 😁😁😁😁😁 Moja bivsa razrednica je govorila da su ljudi na dijeti uvijek ljuti 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.