Maslacak, preslatkiiiiii😍😍😍😍😍😍😍 Srecice male...
Nasa frendica je maloj davala isto kravlje mlijeko jet je.mala povracala AD... a nasi su sisterici i meni Alpsko jer smo povracali isto 😂😂😂😂
Aurora,bas mi je zao.. moja iako samo dojim,caj pije na nukovu bez problema.. ad mi je dobila jos dok smo bili u bolnici i isto ga popila bez problema,ali je nakon toga plaaaakala pa sigurno 3h neutjesno,sve dok se nije pokakala..
Moja je do neki dan bila toooliko lijena za dizanje glave 😥 ii ima mozda 3-4 dana,odjednom je pocela dizati i drzati bas stabilno..
Treca_sreca, zeeeeno mrak si 😍
Maslacak,preslatki suuu 😍
Sanjchi,neka si se ti snasla za bocicu 😉😉
Pacici na snijegu
Maslacak,pacici su slatki,sin ti je bas velika beba pravi je😍😍bome te i ledja zabole dok vuces pacice😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Pacici na snijegu
Maslacak,pacici su slatki,sin ti je bas velika beba pravi je😍😍bome te i ledja zabole dok vuces pacice😂😂
Hvala! Jako je velik,a bome i tezak vec!
Joj meni je jučer bio grozan dan baš grozan. A danas suprise... pupak je opet počeo curkat sukrvicuuu! A tam je bio prestao prije par dana.. Čekam patronažnu da mi odgovori na SMS. Jel se to nekome dogodilo?
Hvala svima! Evo mi cekamo da snijeg stane,pa da mozemo ludirat po vani!
Pacici na snijegu
Hvala! Jako je velik,a bome i tezak vec!
A to vjerujem😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Maslacak preslatki su ti klinci! 😊
Evo kod mene sunceeee... idemo malo van u djir prosetat 😊
Mame, moja beba se jucer prvi puta kupala.Patronaza je upotrijebila johnson beby ulje.vec jucer sam primjetila da mi je beba dobila flekice po licu i prsima, jer moguce da je to od ulja?
Treca sreca zeno, mrak izgledas!!
Dolores pa moguce je da je od toga, ako nista drigo novo osim toga niste koristili.
Maslacak super su ti djecica 😊
Una je preslatka 😍
Ja sam danas od jutra u ful pogonu. Odmah sam isla u ducan, kupilw sve za sutra, kad sam dosla doma nahranila sam malog o kad je zaspao na brzinu isla napravit mileramku, jos 15 min i bit ce pecena 😊
Bilo bi super kad bi mm i ja stigli lampice postavit po kuci
Sortiraj odgovore
Najstariji