Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    09. Prosinac 2017. 10:07

moja Mila neće bocu mada je moje mlijeko...tak da je problem baš u cuci tj u hvatu - ne želi gumu...
    I_me glede glavice, slabo...ovak kao ona sad diže tak mi je toma s misec dana dizao....jako malo odigne i jako kratko - nit par sec.  A jel tebi ona prije ok dizala pa se sad najednom buni ili?

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    09. Prosinac 2017. 10:09

Aurora1611

u 3 jutros je pocela povraćati na usta i na nos, kako je valjda išlo na nos ona se pocela gušiti ja sam ju uzela i kad sam skuzila da ni to ne pomaze nego ona i dalje se bori za zrak pocela sam ju tresti onda ju je muz uzeo i okrenuo glavom prema dolje pa je prodisala! Ja sam ju zagrlila i onda je i meni od straha postalo lose! Ugl probudila sam se, ona jos spava , boli me glava i osjecam se kao govno! 😩

grozno....nama se tak par puta skoro povratila sebi u usta kad ju je muž pokušavao privolit na dudu ili na bocu. Zato smo i odustali od forsiranja (jer eto nama nije to nužno, kao tebi) ...baš mi je žao:(

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    09. Prosinac 2017. 10:10

Zabb sam komentirati (nemojte zamjerit) treća jako si zgodna izgledaš mi bas bas super a haljina je divna 😍

I_me
    09. Prosinac 2017. 10:12

treca_sreca

moja Mila neće bocu mada je moje mlijeko…tak da je problem baš u cuci tj u hvatu - ne želi gumu…
    I_me glede glavice, slabo…ovak kao ona sad diže tak mi je toma s misec dana dizao….jako malo odigne i jako kratko - nit par sec. A jel tebi ona prije ok dizala pa se sad najednom buni ili?

Dizala je glavicu ( nekih 10sec ), okretala lijevo i desno. Sad kad ju stavim na trbuh, sam lezi sa rukama gore ili dolje i glava na lijevoj strani. Digne glavu na sekundu dvije samo..
    Sad me malo strah sta i kako.. vec sam mislila da se ukocila ili nesto.. al kad je na ledjima mlati tom glavom lijevo desno ko prava..

I_me
    09. Prosinac 2017. 10:15

Aurora1611

Jutro cure! Ne znam sta je ali mi je vise uzasno tesko boriti se s njom i bočicom! Kud mi je i ovako bilo tesko pomisliti na prestanak dojenja jos mi sad i ona s tim krokodilskim suzama! Nocas sam uz sve to izgubila i 20 godina života (malo je reci) valjda od svog tog stresa jer joj forsan bocu u 3 jutros je pocela povraćati na usta i na nos, kako je valjda išlo na nos ona se pocela gušiti ja sam ju uzela i kad sam skuzila da ni to ne pomaze nego ona i dalje se bori za zrak pocela sam ju tresti onda ju je muz uzeo i okrenuo glavom prema dolje pa je prodisala! Ja sam ju zagrlila i onda je i meni od straha postalo lose! Ugl probudila sam se, ona jos spava , boli me glava i osjecam se kao govno! 😩

Joj aurora ne znam sta da ti kazem da te utjesim.. 
    Mi smo do sada koristili bocicu sa mojim mlijekom mozda 2x i ok je bilo.. 
    Nadam se da ce te neka.mama sto koristi bocice i ad savjetovati sta i kako..
    Ja na zalost nemam stim iskustva.. 
    Vjerujem da ti je grozno.. 😟

barbs
    09. Prosinac 2017. 10:36

JBT, TRECA SRECA, PREZGOOOODNAAAA!!! Troje djece, a pogleeeeeej seeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 (posramila sam se same sebe!!!!)
    Flekavi krevet-juhuhuuu stalno 😂😂😂😂😂😂😂
    I me, joooojj, ja sam s odusevljenjem otvarala vrata 😂😂😂😂😂😂

Aurora1611
    09. Prosinac 2017. 10:43

Sanjchi, probala sam Nuk i dvije vrste aventovih 

Maja 3
    09. Prosinac 2017. 10:45

Treca,izgledas prekrasno! Kao sto Barbs kaze,posramljena sam.
    Aurora,moj savjet,probaj ju preko dana privikavat..ne po noci. Neznam kaj bi ti jos rekla.
    Ja kad sam maloj zamjenila bebimil s kravljim (domacim) mlijekom prvih par dana sam joj stavljala malo secera u to da se privikne,bebe vole secer. Pa da probas mozda tako,samo dok prihvati novi okus. Cetvrtinu cajne zlicice,i onda svaki puta sve manje. I sto cure kazu..sto je gladnija prije ce prihvatit,pazi i na temp..moj mali nece ak je hladnjikavo..njegovo ja jedva popijem kolko je toplo..a on tako voli.

barbs
    09. Prosinac 2017. 10:46

Diego jede i iz Aventovih i TT bocica.. Nemamo s time problema sreeeeeecom!!!
    Sanjchi, a znam da.. nazalost, nemamo carobni stapic da sve samo nestane 

Maja 3
    09. Prosinac 2017. 10:47

Pacici na snijegu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.