moja Mila neće bocu mada je moje mlijeko...tak da je problem baš u cuci tj u hvatu - ne želi gumu...
I_me glede glavice, slabo...ovak kao ona sad diže tak mi je toma s misec dana dizao....jako malo odigne i jako kratko - nit par sec. A jel tebi ona prije ok dizala pa se sad najednom buni ili?
žena-majka-carica:)
u 3 jutros je pocela povraćati na usta i na nos, kako je valjda išlo na nos ona se pocela gušiti ja sam ju uzela i kad sam skuzila da ni to ne pomaze nego ona i dalje se bori za zrak pocela sam ju tresti onda ju je muz uzeo i okrenuo glavom prema dolje pa je prodisala! Ja sam ju zagrlila i onda je i meni od straha postalo lose! Ugl probudila sam se, ona jos spava , boli me glava i osjecam se kao govno! 😩
grozno....nama se tak par puta skoro povratila sebi u usta kad ju je muž pokušavao privolit na dudu ili na bocu. Zato smo i odustali od forsiranja (jer eto nama nije to nužno, kao tebi) ...baš mi je žao:(
žena-majka-carica:)
Zabb sam komentirati (nemojte zamjerit) treća jako si zgodna izgledaš mi bas bas super a haljina je divna 😍
moja Mila neće bocu mada je moje mlijeko…tak da je problem baš u cuci tj u hvatu - ne želi gumu…
I_me glede glavice, slabo…ovak kao ona sad diže tak mi je toma s misec dana dizao….jako malo odigne i jako kratko - nit par sec. A jel tebi ona prije ok dizala pa se sad najednom buni ili?
Dizala je glavicu ( nekih 10sec ), okretala lijevo i desno. Sad kad ju stavim na trbuh, sam lezi sa rukama gore ili dolje i glava na lijevoj strani. Digne glavu na sekundu dvije samo..
Sad me malo strah sta i kako.. vec sam mislila da se ukocila ili nesto.. al kad je na ledjima mlati tom glavom lijevo desno ko prava..
Jutro cure! Ne znam sta je ali mi je vise uzasno tesko boriti se s njom i bočicom! Kud mi je i ovako bilo tesko pomisliti na prestanak dojenja jos mi sad i ona s tim krokodilskim suzama! Nocas sam uz sve to izgubila i 20 godina života (malo je reci) valjda od svog tog stresa jer joj forsan bocu u 3 jutros je pocela povraćati na usta i na nos, kako je valjda išlo na nos ona se pocela gušiti ja sam ju uzela i kad sam skuzila da ni to ne pomaze nego ona i dalje se bori za zrak pocela sam ju tresti onda ju je muz uzeo i okrenuo glavom prema dolje pa je prodisala! Ja sam ju zagrlila i onda je i meni od straha postalo lose! Ugl probudila sam se, ona jos spava , boli me glava i osjecam se kao govno! 😩
Joj aurora ne znam sta da ti kazem da te utjesim..
Mi smo do sada koristili bocicu sa mojim mlijekom mozda 2x i ok je bilo..
Nadam se da ce te neka.mama sto koristi bocice i ad savjetovati sta i kako..
Ja na zalost nemam stim iskustva..
Vjerujem da ti je grozno.. 😟
JBT, TRECA SRECA, PREZGOOOODNAAAA!!! Troje djece, a pogleeeeeej seeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 (posramila sam se same sebe!!!!)
Flekavi krevet-juhuhuuu stalno 😂😂😂😂😂😂😂
I me, joooojj, ja sam s odusevljenjem otvarala vrata 😂😂😂😂😂😂
Treca,izgledas prekrasno! Kao sto Barbs kaze,posramljena sam.
Aurora,moj savjet,probaj ju preko dana privikavat..ne po noci. Neznam kaj bi ti jos rekla.
Ja kad sam maloj zamjenila bebimil s kravljim (domacim) mlijekom prvih par dana sam joj stavljala malo secera u to da se privikne,bebe vole secer. Pa da probas mozda tako,samo dok prihvati novi okus. Cetvrtinu cajne zlicice,i onda svaki puta sve manje. I sto cure kazu..sto je gladnija prije ce prihvatit,pazi i na temp..moj mali nece ak je hladnjikavo..njegovo ja jedva popijem kolko je toplo..a on tako voli.
Diego jede i iz Aventovih i TT bocica.. Nemamo s time problema sreeeeeecom!!!
Sanjchi, a znam da.. nazalost, nemamo carobni stapic da sve samo nestane
Sortiraj odgovore
Najstariji