I me, evo i mi uzeli tu kornjaču pa se nadam da će joj se sviđati, hvala na savjetu
Idemo u šetnju dok je sunčano vrijeme

Jutro.. 😊 i ja jos u krevetu.. 😊 cekam da Alara ustane.. 😊 opet predobra noc (kuc-kuc) 😊 zaspala u 22h,ja je kroz san nahranim u 3h,pa cujem podje se vrtiti tek oko 7h,opet je nahranim,u 8 vidim budi se,stavim je pored sb i evo jos uvijek spava.. 😊 danas smo znaci spavali 12h wuhuuu.. 😊 zlatno mamino dijete.. 😍
Muz je juce isao Alaru da naruci na uzv kukova,pa cekamo termin.. 😊 danas je lijep dan,mogli bi vani,dok dragi spava.. 😉

Jutro cure!
Preslatki je Leon violeta, ozbiljan decko
Ne znam tko je pitao za bodice iz c&a, meni su super, manji su kalupi od lidla dosta...
I ja imam dr.luigi, imam crvene i pustaju boju, valjda dok se par puta ne operu.
Sta kuhate cure?? Ja sam bas bez ideja totalno

Barbs odlične su zbilja, 200 kn sam platila zatvorene a otvorene 270 preko ljeta! Sto je najbitnije anatomske su i u trudnoci su mi super bile 😊
Bela ja ne kuham, kod nas kuha svekar iako bih najrađe da moram kuhati ali da imam svoj mir!
Meni se ovih dana jede tjestenina s 4 vrste sira mmmm 😍

I me, evo i mi uzeli tu kornjaču pa se nadam da će joj se sviđati, hvala na savjetu
Idemo u šetnju dok je sunčano vrijeme
Meni je ok. Jucer prva noc testirali. Obasja cijelu sobu sa zvijezdicama,cak i plafon ☺ al melodije su koma 😂😂😂
Glavno da zvijezdice rade, bas ih je sa cudom gledala 😊

Pisale ste kako ste sanjale da pisate pa se popisale u snu. Meni se nije to dogodilo ali sam znala sanjati da dojim maloga i uvjeravam muza da je vec jeo, a on drzi maloga i gleda jesam li normalna 😂
Zaboravila sam to napisati, ali vjerujem da je psihicka poveznics ista - znas da moras al nemas snage ustati! 😂😂😂

I_me bravo za muza hehe tako pravi tajo se ponasa 😊😊😊
Gdje spremate slike a da ostaje? Ja imam hrpu slika i uvijek sam na dvd spremala, jel vi negdje dalje? Bilo bi mi zao da mi propadnu slike ako se mob/laptop pokvari.
Ja na eksterni hard disk… imam preko 10.000 slika unazad par godina… ljetovanja, bozici… lijepo je pogledati s vremena na vrijeme
i ja isto....doduše pred 2god sam zadnji put backup napravila
u trudnoći sam jedino imala vremena a zaboravila, inače strka mi je stalno
Violeta - ne stignemo se fotkat baš, al nekidan sam stavila par fotki samo lica...za par dana nam je pir, nekidan momačka (muž kum pa je sve organizirao a bogme i preko mojih leđa to ide jer sam sama s djecom bila i vikend), pa dica bolesna.....ludnica mi je baš zadnjih dana a ne da mi je do naslikavanja (koliko god ja to obožavala)

žena-majka-carica:)
ja narucila ovo preko neke stranice. Navodno zvijezdano nebo baca. Nocas cemo vidjet dal pali ili ne. 😂
Meni je pola stana u lampicama pa se ema ima cime zabavljat 😂
ajd javi....ja sam isto to gledala, vrte po reklamama već godinama a kontam za vak malu bebu taman
ako se vidi uopće išta, nekad to oni reklamiraju ulala a ono jačina bude da jedva prostoriju od 1x1m2 pokrije

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji