Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    09. Prosinac 2017. 00:20

Aurora1611

Nezz Barbi ni sama sta da radim! Moram poceti s terapijom inace cu završiti u ludari! A pazi ona od pocetka cica na šeširiće mislila sam da nece biti problema s prelaskom ali evo sto reci..

Bas ti je tesko,jesi bila kod svog doktora?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    09. Prosinac 2017. 00:23

Kod nas u rodilistu daju bebama Nan1,mame kazu da su zadovoljne s njim,aptamil i novalac su dobra mljeka a da nije do bocice?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    09. Prosinac 2017. 00:43

Da i prepisala mi je lijekove koji ne moraju ali mogu imati utjecaj na Unu, no ja nju ni njezinu malu jetru ne zelim trovati! 
    Probala sam 3 različite boce i sisaca! 
    Ali pazi, ona je od ovih 100 puta jednom pojela iz prvog pokušaja 120 ml i poslije opet odbijanje 

Aurora1611
    09. Prosinac 2017. 00:44

Rekla sam da cu probati jos novalac, bebimil i Hipp ne preostaje mi nista drugo! Ali cu sutra jos kroz dan pokušati s aptamilom 

• sretna
    09. Prosinac 2017. 03:39

Aurora mislim da nije do mlijeka, jedbistavno joj treba da se privikne na flasicu. Probaj jos koji dan s aptamilom, kad jako ogladni vjerojatno ce pocet iz bocice jest. 
    Kod nas je sve bijelo 😁

Maja 3
    09. Prosinac 2017. 04:09

sretna

Auroramislim da nije do mlijeka, jedbistavno joj treba da se privikne na flasicu. Probaj jos koji dan s aptamilom, kad jako ogladni vjerojatno ce pocet iz bocice jest.
    Kod nas je sve bijelo 😁

Jedva cekam jutro da vidim reakciju male na snijeg!
    🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄☃⛄⛇

barbs
    09. Prosinac 2017. 06:10

Aurora, bas.mi je zao radi vase situacije...   Nadam se da ce se priviknuti na bocicu 😘
    Jaaaaoooooo, pa sta samo kod nas kisaa???  Ok, ionako moram po pelene Diegu, a nemam zimske gume haha 😂😂😂 Ali iipaaak 

barbs
    09. Prosinac 2017. 06:10

Dobro jutro 😘

Maja 3
    09. Prosinac 2017. 08:48

Jutro! ☕

barbs
    09. Prosinac 2017. 08:57

JUUU

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.