i kod nas je kišilo noćas.....što neće na bočicu - baš zafrk Aurora :( Moja isto neće nikako ali hvala bogu nisam u situaciji kao ti, ovo sam samo sad a pir jednokratno trebala pa nije htjela nikako (podojila sam ju oko 7ipo prije nego sam krenula i ostavila baki više vrste bočica da proba prelit u koju će Mila htjet papat ali nema šanse....nije htjela ni guc nego je zaspala srećom oko 22h pa sam ja do ponoći uspjela bit na piru a onda sam trčala da ju podojim jer mi žao bilo da gladna spava)
Uglavnom, preživila pir, bila sam malo živčana i stalno mislila na nju, ali ok je sve prošlo osim tog šta nije htjela jest baki
evo i outfita, da se pohvalim malo (tko zna kad ću se opet sredit ) da mogu i ja se sredit da nisam stalno u dronjama kućnima
žena-majka-carica:)
Dobro jutro😘😘treca,pa ti si ko manekenka ajde super za Milu i baku..ma stvarno si tip top bila.Haljina mi je jako ljepa😍😍😍😍
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Treca sreca- manekenka i pol!!! 😍😊
Ujutro mi muz kaze pada snijeg... samo sam se pokrila preko glave i nastavila spavat 😂😂 ustale smo prije pola sata..
Ustala sam sva isflekana i ja i krevet... ema odspavala 5h u komadu, sise samo sto ne eksplodiraju, smrdim po kiselom mlijeku.. fuj.. ah te cari majcinstva.. 😂😂😂 sad cim zaspi pod tus..
hvala cure na komplimentima...mogu vam reć da mi je baš malo godilo za ego sredit se jerbo se još od trudnoće ugl smucam u krpama nekim kućnim. Nisam se sredila pošteno odavno
a haljinu sam ubola u nekom livom dućanu pretprošli vikend za 270 kn......nevjerojatno
dan prije tog sam sličnu gledala u CC1 ali je bila nekoliko TISUĆA kuna (kao 3800 ali na black friday su imali 50% off) i samo sam se lijepo zahvalila prodavačici - preskupo mi to
tako da sam baš presretna bila kad sam na ovu nabasala za tako male novce, a efekt isti
flekavi krevet - kod nas je stalno tako...mada ja stavljam tetra pelenu njoj kao ispod glave ali izmakne se to stoput tokom noći kad dojimo pa mrlja od mlika ima posvukud....a ne mogu baš svaki dan mijenjat plahte - ne stignem sušit jer nemamo sušilicu.....uglavnom bljakavo mi to ali tako je kako je.
žena-majka-carica:)
Vjerujem ti da ti je pila spica se sredit nakon dugo vremena! 😄 meni je spica kad kosu stignem oprat 😂😂😂
Ja imam susilicu pa se opet nakupi svega.. i ja joj stavljam tetru ispod glave..
Nego da te pitam.. jel pocela Mila dizat glavu ili je jos ljenivac? Moja mala zadnjih tj dana nece dici glavu nema sanse.. samo lezi kad ju stavim na trbuh i drzi glavu na lijevu stranu. Pa sam se bila malp usrala..a kad je na ledjima onda mlatara stom glavom lijevo desno da me nekad strah da ne bi nesto istegnula 😂
Jutro cure evo i kod nas snijeg 😊😊😍😍
Aurora moj na bocicu hoce samo moje mlijeko. AD nece (tajo probao kad sam ja isla u grad). Nama je odgovarao Novalac kad smo dosli iz bolnice jos 3 dana je dobivao ad a sad smo uzeli bebimil ono manje pakiranje jer mi se ne da davat puno para kad nece a uzeli smo za hitne slucajeve da imamo. Iakoni ovo je sad otvoreno pa cemo bacit. Moj savjet ti je da probas s npr. Novalac, i cijeli dan samo ad nudi npr.24h samo ad, bas da vidis kad ogladni dali hoce. Ne znam jeso tako pokusala. Jer ja se vodim onim: "Kad si gladan nisi svoj!" 🤣 Tako L nije htio caj kad nije mogao kakat pa mu nisam dala sisat i onda je ogladnio i vuko caj ko lud 🤣 a sad ad nije htio jer je proje toga dobio moje izdojeno na bocicu. Pa mislim da je i zbog toga.
Treca vau riboooo....bas si mrsavica, haljina je pre predobra...divno 😍😍😍😍
Prejaka mi ema. U njihaljci je. I vriska i smije se igrackama sto vise. I ja ju pogledam a ona kao da se stidi.. stavi ruke na oci kao sakriva se i smije se 😂😂😂
Jutro cure! Ne znam sta je ali mi je vise uzasno tesko boriti se s njom i bočicom! Kud mi je i ovako bilo tesko pomisliti na prestanak dojenja jos mi sad i ona s tim krokodilskim suzama! Nocas sam uz sve to izgubila i 20 godina života (malo je reci) valjda od svog tog stresa jer joj forsan bocu u 3 jutros je pocela povraćati na usta i na nos, kako je valjda išlo na nos ona se pocela gušiti ja sam ju uzela i kad sam skuzila da ni to ne pomaze nego ona i dalje se bori za zrak pocela sam ju tresti onda ju je muz uzeo i okrenuo glavom prema dolje pa je prodisala! Ja sam ju zagrlila i onda je i meni od straha postalo lose! Ugl probudila sam se, ona jos spava , boli me glava i osjecam se kao govno! 😩
Sortiraj odgovore
Najstariji