Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    08. Prosinac 2017. 21:43

Kod mene mir i tisina!
    Pacici spavaju! Candy crush i krevet-NEPROCIJENJIVO!

dzenny
    08. Prosinac 2017. 21:56

Una je med medeni 😍 okice me njene posjecaju na okice moje A.. 😍
    Cure necete vjerovati,ali ja nisam neki ljubitelj pizze 😮 daaa,ja uvijek moram biti posebna 🙈 al zato dragi ju voli i za mn i za sb 😂😂
    Uhh kako se ja sad odmaram,al psihicki.. znaci,napolju snijeg ne pada,nego sipa.. 😊 dragi upravo otisao na posao,A vec spava,aa mamica umotana u deku gleda tw i jede milku sa kikirikijem 😍😍 

barbs
    08. Prosinac 2017. 22:09

Aaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍
    Una je preslatkaaa!! 😍😍😍
    Mamisita, pa ne boli.. malo je neugodno al se naucis 😁😁😁😁😁 Ooo koji diiivniii snoooovi!! 😍😍😍😍
    Sanjchi, NEUMORNA si 😂😂😂😂
    Mamisita, uuuu tooo volimoo!! 😍😍😍😍😍😍😍 Mir i tisinuuu 😍😍😍
    Dzenny, bome je i tebi lijepo!!
    Ja sam nesto malo speglala.... I popila pivo... i gledam OZ 😍😍😍😍 al brzo cu i ja u krpe 😍😍😍😍😍😍😍

Maja 3
    08. Prosinac 2017. 22:19

I ja bi snijeg! Jedva cekam da snjegovice napravimo! Cijelu jednu family! sigurno ce maloj to bit zanimljivo ove godine! Najavili nesto za nocas,ali mislim da nista od tog,ako i padne koja pahulja,nece ostat na tlu radi kise

• Barbi13
    08. Prosinac 2017. 22:22

mamisita27

Sad bi bilo idealno da odemo kod kozmeticarke. Da mi dobro izmasira leda…Nakon toga depilacija pa ciscenje i masaza i piling lica…Pa nokte i obrve da mi sredi….divni snovi

Ma samo masaza bi bila dosta,dobro bi dosla i pedikura jer bi uskoro mogla grebat po podu😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    08. Prosinac 2017. 22:26

Aurora imas pravu ljepoticu,a kako ona cuva svoju cicu.....a srce malo😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Dena1009
    08. Prosinac 2017. 22:37

Ja sam tolko nagunđala na ono bedasto sunce i sad nas na kraju zameo snijeg!!🤗🤗
    I ja sam danas popila pive i to onak potegla damski iz flase i bila kriva da sam u jednom gucu "sve" mu popila😥 🙄
    Svakaj sam htijela komentirati al neznam vise, zaboravila sam.
    Mamisita ja vec 3tj ostavljam nokte na nogama da odem pedikeru i nikako da stignem, jos malo i mm nece vidjet razliku između mene i mačke😅
    Sutra imamo slikanje, danas sam probala haljinu i baaaas mi je napeta, drzite fige da ne pukne🤣🤣
    Nadam se da cemo se sve naspavati, laku noc 😘😘

url=https://lilypie.com]

dzenny
    08. Prosinac 2017. 22:49

Ja krenula da pripremim A robicu za kupanje i govorim dragom da kisa pada.. i od tad ne znam da je proslo 10 min,kupamo mi A kad njega kolega zove jesmo vidjeli da snjeg pada i mi na prozor aaa on veec doooobro zabijelio 🤗 toliko je napadao za 10 min,pa zamislite kako je tek padao.. 🤗 onda mi je bilo toliko tesko sto dragi mora na posao .. ja sad A nahranila kroz san,legla na krevet i gledam kako snijeg pada.. 🤗ali idem i ja spavati,treba se i odmoriti.. 😉
    Dena,drzim fige za haljinu sutra 😘
    Treca sreca,ocekujemo izvjestaj danasnjeg dana.. 😊
    Cure,laku i mirnu noc vam zelim.. 😘

barbs
    08. Prosinac 2017. 22:55

LAKU NOC 😘😘😘😘😍😍😍😍
    i ja se uvalila u krevet 😍😍😍😍😍😍

barbs
    08. Prosinac 2017. 22:57

HAHAHAHHAAHAHA
    Kako ste me nasmijale s komentarima o noktima ahahahaha 😘😘😘😘😍😍😍😍😂😂😂😂😂😂
    Cure, uzivajte u snijegu! 😘
    Kod nas.puuuseee i kisa pada.
    Laku noc svimaaa 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.