Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    04. Prosinac 2017. 23:50

Dena jooooj kad sad citam mi je smijesno ali bome u tim trenucima covjek ostari nekoliko godina.
    Mi smo dobili Vigantol Öl Dvitamin, uz naputak koristiti od pon-pet, ne vikendom. Vi?

[OBRISANO] 05. Prosinac 2017. 01:35

• Dena1009
    05. Prosinac 2017. 01:58

Marijana

Dena jooooj kad sad citam mi je smijesno ali bome u tim trenucima covjek ostari nekoliko godina.
    Mi smo dobili Vigantol Öl Dvitamin, uz naputak koristiti od pon-pet, ne vikendom. Vi?

Vigantoletten tablete, svaki dan uzima.

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    05. Prosinac 2017. 06:53

Dobro jutro cure,spavali smo od ponoc do pet i pol juhuuuuuuu😂😂😂😂😂😂😂pocicala i opet zaspala,Dena mogu mislit kako si skocila da posjedis odmah......nadam se ljepom vremenu da idemo u setnju malo opet zovu kisu😭😭😭😭

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    05. Prosinac 2017. 07:33

Hahahaha sad sam s voskom skinula brcice a kad sam pogledala trakicu majko moja😂😂😂😂😂😂uzas a ni ne sjecam se kad sam ih skidala😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    05. Prosinac 2017. 08:45

Potpis za dr. Luigi slape! Predobre su, a nisu cak ni skupe. Npr defonseca kostaju oko 100 kn,  ako izdrze pola godine cijele.

I_me
    05. Prosinac 2017. 08:47

Jutro mame! Ema se jucer isprdila i iskakala 2x zaredom ko malo prasence! Ajme sto sam sretna bila! ☺☺😂. A bome i ona! Zaspala je u 9 ko zaklana! Siroce moje malo bas se patila par dana.. prokleta kakica! 
    Sutra idemo na uvz kukova ( nadam se da ce sve biti ok!!!) Bas me strah. 

[OBRISANO] 05. Prosinac 2017. 08:49

[OBRISANO] 05. Prosinac 2017. 08:55

I_me
    05. Prosinac 2017. 09:01

mamisita27

I_me

Jutro mame! Ema se jucer isprdila i iskakala 2x zaredom ko malo prasence! Ajme sto sam sretna bila! ☺☺😂. A bome i ona! Zaspala je u 9 ko zaklana! Siroce moje malo bas se patila par dana.. prokleta kakica!
    Sutra idemo na uvz kukova ( nadam se da ce sve biti ok!!!) Bas me strah.

I_me gdje cete na uzv kukica? Javi kak je proslo.Mi u cet idemo kod Markovca

Narucana sam u domu zdravlja tu kod mene u Porecu. 
    Sva sreca ima dokt tu, da ga nema morala bi putovat 50km u bolnicu u  Pulu a to sama ne znam kak bi izvela,vjv bi muz morao uzet slobodan dan da ide snama.
    Kratke relacije mi nije problem odvozit sama snjom al 50km mi ne bi bilo bas svejedno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI