Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    14. Listopad 2017. 15:44

tko je spominjao FRIZERA....barbs? jao ja sanjam da stignem kosu oprat, nisam valjda tjedan dana....al kako I_me veli sad sam "slobodna" i ona lipo spava al da odem se kupat i prat kosu, javila bi se odma.....a muža nema doma tak da iako ona spava ne mogu se ić kupat......osuđena sam da budem smrdljiva, al to mojoj Mili očito ne smeta samo mami. Da ne pričam da piling lica i mazuckanje nisam tjednima napravila....a prije bih to redovno, svaki dan....ahh
    "malo" sam se zapustila, silom prilika, jbg. Bit će boljih dana:)
    kakanje - netko je rekao da beba nije kakila 3 dana, to je zbilja (pre)puno! Ja kad vidim da ima problema s tiskanjem, onda dajem uvik onu ciku koja ima vodenastije mliko, bez obzira jel ispraznila do kraja prethodnu (znači inače se unutar 2-3h uvik nudi ista sisa, da beba potegne ono masnije mliko odostraga, ali u ovom slučaju, lakše će se prosrat da prostite, ako dobije šta više vodensatog "prednjeg" mlijeka....zato češće mijenjatje L/D sisu ako kakanje ne ide) a u najgorem slučaju dala bi i čaj neki, mada smatram da dojenoj djeci ne treba dodavat, ali za toliko dana nekakaknja - bih...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    14. Listopad 2017. 15:47

eto, izvinit ćete na mojih 3768 komentara uzastpnih ali ne da mi se pisat jedan gigantski, pa ovako čitam zaostatke i paralelno komentiram....a sad idem prileć, jer sam krepana od jučer (bila montaža još jednog ormara, zas*ali su mi pol kuće kao da su gletali i brusili zidove a ne probili 5-6rupa za uvidat ormar....bila sam luda živčana satima dok nisam to sve poredila, u pauzama od njenog spavanja, koje je jučer naravno bilo nikad gore, jer kad je mama živčana = beba je živčana.....mliko prinosi sve hormone, ne možeš zataškat ak si nervozan....)

žena-majka-carica:)

Senoritakova
    14. Listopad 2017. 16:24

Da, na carski sam i ja morala nakon 7 sati trudova i od toga 4 sata dripa.. to mučenje nebi nikom pozelila. Naime, bila sam 9 cm otvorena ali mi trudove u maternici nisu bili jaki, a uz drip su isli samo u leđa tako da se beba nije mogla spustiti. I nakon carskog sam imala ios jednu operaciju jer se u drenu skupljalo previse krvi pa su morali neki hematom uz magernicu sanirati. Tezak oporavak ali vrijedi. Moja mala cura je uz mene. 
    Ma obozavam fotografiju i jedva docekam da zaspe po danu pa onda krene photosesion☺️☺️

violeta1
    14. Listopad 2017. 16:26

Treca sreca da istina ako je mama nervozna i beba je odmah..to sam i ja skuzila. Jesi sad uspjela sve pocistit? Ja sam kupatilo na 3 puta cistila.

violeta1
    14. Listopad 2017. 16:27

Senoritakova

Da, na carski sam i ja morala nakon 7 sati trudova i od toga 4 sata dripa.. to mučenje nebi nikom pozelila. Naime, bila sam 9 cm otvorena ali mi trudove u maternici nisu bili jaki, a uz drip su isli samo u leđa tako da se beba nije mogla spustiti. I nakon carskog sam imala ios jednu operaciju jer se u drenu skupljalo previse krvi pa su morali neki hematom uz magernicu sanirati. Tezak oporavak ali vrijedi. Moja mala cura je uz mene.
    Ma obozavam fotografiju i jedva docekam da zaspe po danu pa onda krene photosesion☺️☺️

Bas su te namucili 😕 Kao i nas, otvorena 10 prstiju, trud za trudim ali beba se nije spustila, onda su ga gurali i cupali da je jadan cijelo lice imao u masnicama, a glava cijela plava.

MY_life <3
    14. Listopad 2017. 16:41

I_me ja toliko u jedan dan nisan popapala od kad san trudna bila :( 
    Treca sreca hvala vam na savjetima...kako je mali postao nemiran na ciki uvjeravali su me da mu nemam sto dati papati jer bi on cikio i plakao kad sam ih uvjerila da imam jer sve strca na sve strane rekli su mi da nije hranjivo dovoljno -.- sad sam ih prestala slusat i krecem po svom samo mi ta hrana predstavlja problem znaci vi papate sve i kuhano i peceno i frigano samo malo manje zacinjeno?
    I jel izbjegavate mlijecne proizvode?
    Pokakanih i popisanih pelena ima i previse u danu tako da sam mirna sto se toga tice :)

MY_life <3
    14. Listopad 2017. 16:49
    evo upoznajte naše malo prase :) šimunko majmunko <3
    evo upoznajte naše malo prase :) šimunko majmunko <3

violeta1
    14. Listopad 2017. 17:23

Bubamara slatkis mali Simunko 😚😚
    Mlijecne proizvode ne izbjegavam, jedem i griz i mlijeko u kavi, jogurt, baktiv, kefir, vocni jogurt...
    Izbjegavam zacinjeno jako, ljuto, mahune, grah, citrusno voce,  a malo jedem krastavce, papriku..i cokoladu sam smanjila na minimum. 

violeta1
    14. Listopad 2017. 17:23

I kupus ne jedem 😉

barbs
    14. Listopad 2017. 17:36

Ciao, curke... Nije me dugo bilo... Kod nas veseloo hahaha  Nismo imali net doma do pred pola sata, a nešto mi ne valja na mobitelu (ne znam zašto!) tako da eto, prvom prilikom pročitam ono što nisam...  A bome ste se rapisale ahhaha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.