Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    14. Listopad 2017. 06:02

Vidim da vi sve dojite. Pošto moja nije kraj mene i ne stavljaju mi ju da doji, ja za sada samo masiram i pokušavam izdojiti ručno ali još ništa nije krenulo. 
    Išlo mi malo kolostruma i sad je i to stalo a mene već sve boli od stiskanja 
    Ne znam koliko zbilja nema mlijeka a koliko možda nešto dobro ne radim. Možda samo treba vremena da dođe. Već sam luda i na prelasku na adaptirano. 
    Razmišljam da je možda stvar i stresa jer mi ju je baš teško gledati kako je odvojena od mene i ispikane male ručice od infuzije. Kad plače nisam kraj nje i užasno mi fali. Znam da je to za njezino dobro ali ne mogu se nikako pomiriti s tim... 

I_me
    14. Listopad 2017. 06:12

Suncokretice- normalno je! Milijun pitanja imala ti bebu od 2200 ili 4200.. sve mame su zabrinute.. pogotovo tih prvih par dana kod kuce dok se ne nadje neka rutina i upoznate se ( bar je meni tako bilo.. i je..)
    Mama je mama, uvijek se brine..☺
    Bas sam ti htjela danas napisat kako napredujete?
    Samo polako, znam da si u stresu i luda vjv od svega..tek je 4ti dan.. pokusavaj i dalje..
    A ako se i odlucis za ad nema veze, nije to smak svijeta..glavno da Lea napreduje i ne pati se.

violeta1
    14. Listopad 2017. 07:49

Kiki kako je sladak i kompletic sam si takav htjela naruciti ali nikako... Misic mali ❤
    Barbs aaaa divnooo kupnjaa hehe uzivaj maksimalnooo 😘😘😘 a sto se tics frizure, ja sam misla ic na bojanje i frizuru pa na nokte stavit trajni lak jer su mi nokti bas lijepo narasli, na kraju mislim da od tog za sad nista, tamo iduci mj cu otici..isto jedva cekam 😊😊
    Mi idemo sutra u kupnju i ja se bas veselim kao Leon sisi🤣
    sinoc sam ja kad su moji zaspali u kupatilo i generalka haha obrijala sam se i dole, jer bila je prava sumica, jedino nisam kod rane, iako vidim da je zaraslo al nekak me strah da ne izritiram il nesta ne bude. Jaoo moja cimerica i njen dragi su sinoc isli van u izlazak 🤤 Svaka joj cast, ali ja bez bebe ne bi mogla tako brzo...muka mi je bilo sto sam morala u grad na sat vremena a on nije sa mnom. I bas mi ga bilo tesko ostavit sa svekrvom kad smo isli kod svecenika, al moram priznat, kako su me svecenik, muz i kum nasmijavali, cak sam se i opustila 😊 ali kad je svecenik pitao hocemo nesto popit, ja sam rekla kao iz topa decki nek ostanu, mama mora sinu 😊
    Leon jutros od 5h zeza i evo sad zaspo. 

violeta1
    14. Listopad 2017. 08:00

Dojenje mi samo sisamo, ja se ne izdajem, samo kad se tusiram svaki put se izmasiram i provjeravam svaki dan da slucajno nesto se nije zatvorilo koji kanalic.
    Dolazak kuci svima je to tesko i sretno, tisucu pitanja u glavi i evo mogu rec da sam se malo uhodala, i trebalo je mj dana (sutra nam je mj dana). Iako jos me svega strah sto dolazi. Bas smo muz i ja pricali, kad dodu zubici,  vodene kozice, prvi put se razboli...joooj tko zna sta nas sve ceka. I jucer smo se muz i ja malo zakacili. Ja se nikad nisam zalila nit kukala mu kako je meni, a on je komiran i zbunjen i usporen ajmee i jucer sam pukla i sve mi sasula u lice i rekla kako je meni i naglasila sam mu da se sabere, da nade snage jer on je tata sad i da mora imat snage za sve, da ga djete ne pita jel on umoran, gladan.... Bas je istina ono mama je od 0-24h kod kuce svee radi, a tata-tata se umori na poslu i dode doma i spava! On je naviko puno spavati, i ja sam, ali ja sam prihvatila ne spavanje, ali on ne, on ne moze se pomiriti s tim da se ne moze odmoriti kao prije. Npr. Danaa radi, pa ide svirat, doci ce ujutro doma, odspavat 3h ide na misu i onda idemo u kupnju. I vec je sinoc poceo kukat kad ce on spavat. Bas me nekad zivcira ajmeee... imam 2 djece definitivno. A on je taj koji je htio djete jos prije 4 godine, al ja nisam bila spremna, i onda se on ne snalazi sad, a jos mi i  kaze kad ce Leon dobit seku. A meni dode da ga opalim tavom 🤣🤣

• Bebushka
    14. Listopad 2017. 08:52

Meni je sogi u cetvrtak dosla pricuvat bebe da ja i mm malo izadjemo, isli smo na vafle i dec vina mrvicu je neobicno i pitala sam se jel sve u redu al drago mi je da sam uspila bit u miru i da sam izasla dalje od balkona! 
    Sljedeci put kad se ponudi da ce ih pricuvat dogovorili smo se da cemo ic dvi ure negdi odspavat u miru!!
    Ko je pitao za izdajanje? Ja to prakticiram uz dojenje, imas neko konkretno pitanje?

• Barbi13
    14. Listopad 2017. 08:59

violeta1

Dojenje mi samo sisamo, ja se ne izdajem, samo kad se tusiram svaki put se izmasiram i provjeravam svaki dan da slucajno nesto se nije zatvorilo koji kanalic.
    Dolazak kuci svima je to tesko i sretno, tisucu pitanja u glavi i evo mogu rec da sam se malo uhodala, i trebalo je mj dana (sutra nam je mj dana). Iako jos me svega strah sto dolazi. Bas smo muz i ja pricali, kad dodu zubici, vodene kozice, prvi put se razboli…joooj tko zna sta nas sve ceka. I jucer smo se muz i ja malo zakacili. Ja se nikad nisam zalila nit kukala mu kako je meni, a on je komiran i zbunjen i usporen ajmee i jucer sam pukla i sve mi sasula u lice i rekla kako je meni i naglasila sam mu da se sabere, da nade snage jer on je tata sad i da mora imat snage za sve, da ga djete ne pita jel on umoran, gladan…. Bas je istina ono mama je od 0-24h kod kuce svee radi, a tata-tata se umori na poslu i dode doma i spava! On je naviko puno spavati, i ja sam, ali ja sam prihvatila ne spavanje, ali on ne, on ne moze se pomiriti s tim da se ne moze odmoriti kao prije. Npr. Danaa radi, pa ide svirat, doci ce ujutro doma, odspavat 3h ide na misu i onda idemo u kupnju. I vec je sinoc poceo kukat kad ce on spavat. Bas me nekad zivcira ajmeee… imam 2 djece definitivno. A on je taj koji je htio djete jos prije 4 godine, al ja nisam bila spremna, i onda se on ne snalazi sad, a jos mi i kaze kad ce Leon dobit seku. A meni dode da ga opalim tavom 🤣🤣

Kad ce dobit seku😆😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Bebushka
    14. Listopad 2017. 09:04

Suncokretice mliko jos stigne doc, sve je to normalno! pala mi je na pamet jedna ideja, malo je mozda neukusna, al mislim da bi vrijedilo pokusat, dok si u rodilistu da ti neko "posudi" bebu, mozda ce ti tijelo tako brze odreagirat i bradavice i sve ce dobit bolji, prirodniji poticaj od samo rucnog izdajanja? Mislim da bi ja nesto takvo pokusala na tvom mjestu...u svakom slucaju zelim yi da sto prije imas svoju leu kod sebe, drz se

I_me
    14. Listopad 2017. 09:08

Bebushka

Suncokretice mliko jos stigne doc, sve je to normalno! pala mi je na pamet jedna ideja, malo je mozda neukusna, al mislim da bi vrijedilo pokusat, dok si u rodilistu da ti neko "posudi" bebu, mozda ce ti tijelo tako brze odreagirat i bradavice i sve ce dobit bolji, prirodniji poticaj od samo rucnog izdajanja? Mislim da bi ja nesto takvo pokusala na tvom mjestu…u svakom slucaju zelim yi da sto prije imas svoju leu kod sebe, drz se

Ili nek dragi koji put povuce. To su nama na tecaju rekli 😂😂😂 za cice ako se zastopaju.. da obicno tate uskacu, jer imaju jaci usis nego bebe..

Suncokretica
    14. Listopad 2017. 10:13

Evo zasad samo stišćem i masiram pa ćemo vidjeti. Dok smo tu u bolnici trudit ću se, ako ne krene idemo na dohranu i neću se opterećivati. Nek je ona meni živa i zdrava, lako za sve drugo.
    To sam i ja čula da tata povuče al nema nam ni tate tu svakih 2-3 h da vuče. 
    Možda samo treba vremena da krene, a možda nema mlijeka jer mi ni mama nije imala. Dovoljno mi je stres što smo tu duže, a ne želim si još stvarati pritisak s dojenjem ako ne ide.
    Kako god bilo, narasti će od nečega 

violeta1
    14. Listopad 2017. 11:21

Suncokretica

Evo zasad samo stišćem i masiram pa ćemo vidjeti. Dok smo tu u bolnici trudit ću se, ako ne krene idemo na dohranu i neću se opterećivati. Nek je ona meni živa i zdrava, lako za sve drugo.
    To sam i ja čula da tata povuče al nema nam ni tate tu svakih 2-3 h da vuče.
    Možda samo treba vremena da krene, a možda nema mlijeka jer mi ni mama nije imala. Dovoljno mi je stres što smo tu duže, a ne želim si još stvarati pritisak s dojenjem ako ne ide.
    Kako god bilo, narasti će od nečega

Tako je, nemoj se sekirati, bitno da je sve ovako u redu, a mlijeko ako dode super ako ne, nema veze, beba gladna nece biti 😊 Samo pozitivno 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.