Cure koje su rodile na carski jel osjecate oko rane kao da je utrnuto sve? I tek sad vidim da pisem u grupu bebe, a mislila sam da pisem u nasu staru grupu 😂 Joj joj veselo!
Suncokretice jesi ti rodila ili sam ja krivo nesto vidjela? Cestitam svima koje su rodile! 💕💕
Da! 2 cm iznad rane nemam osjet.. to sam neki dan skuzila. Dal ce se vratit? Nemam pojma..

Dena, za dog.pregled doktoru, nazalost, ceka se uvijek.. A to sto planirate za krstenje, bilo bi to puuuunooo razloga za slavlje (sad sam se sjetila da nisam komentirala
)...
Diego je zaspao prije 10 min... meni u rukama.. prebacila sam ga u krevetic i spava... muz u soku.... rekao je: neeeemoguce! Vidjet cemo do kad...

I me, po onome sto sam cula od frendic carica, osjeti se vrati.... ali ne znam kad...

I slijedeci mj dogovaram termin kod frizerke... bas imam potrebu za time

Moja zaspe svakih 5 min i budi se nakon 2 min.. par puta povuce cicu i zaspe opet.. 🙄 trenutno mi spava na rukama,dragi i ja jos uvijek gledamo tw.. sad je budem isla dat u krevet,pa cu i ja na spavanje..

Dzenny, ovo ko da ja piseem..
Idem spavati dok mali sef dozvoli
Laki nooooc

Dzemny di sibuzela tuvtraku za kosu? Bas mi treba nesto takvo ove moje si totalno zalegnu uha
Evo mi dojimo! Moj po noci ok spava, odvali 3,4 sata u komadu, a po dani jede cesce. Da tako ostane bilo bi super!
I me onda je valjda normalno...jel te jos boli sav ili je proslo? Meni su u bolnici rekli da se sto vise krecem jer tako brze prode. Kako ti dojis malenu? Ja ili lezecki ili u narucju. Bojala sam se da mozda trbe zbog toga jer je na trbuhu dok dojim pa me pritisce...
Cure jel se izdajate ili samo dojite? Ja za sad samo dojim.

Barbs di idete sutra? Nisam pohvatala. Lijep vam je ladicar! Ja tv nisam jos tako u miru gledala...
A frizer...😍😍😍
Dzenny moj nece tako lec u krevet a da ne zaspi prije...mora biti ili uspavan ili sit al onda se moras igrat s njim. Nema da samo lezi 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji