Znači, bebači su vam preslatki!
Violeta, psić je preslatki!
Kiki, išli smo muž i ja kupiti (napokon) mašinu za robu i otišli još neke stvari kupiti. Sjeli smo na kavi čak JUPPPIIII...
Diego je sinoć zaspao oko 21.30 i zbudio se oko 2cca... pa je cikao, promijenili smo mu pelenu (iskreno? kad mi netko kaže da mu ne mjenjam po noći jednostavno ne mogu... jer ne mogu ga pustiti do jutra s istom pelenom ) i onda se zbudio k'o sova ahahahhaa Stavila sam ga na prsa (nije cikao) i mazila ga i zaspao i prebacila ga u krevetić... Slijedeće je buđenje bilo oko 5 ujutro... I onda oko 6 i nešto i upalila sam mu fen hahahaha jer nikako nije htio zaspati... Ne znam da li smo muž i ja zaspali toliko tvrdo da ga nismo čuli do 7 i pol ili je on zaspao
Ali eto, od 7 i pol smo na nogama... iiii krenulo je VESEEEELJEEE
Nikako da se umiri... Hoće cicu... Ne mogu se izdojiti jer cice nikako da se napune mlijekom kako je on NON STOP na cici
I sjetila sam se kako je Dena napisala da je V-a smirila i stavila sam ga u jastuk za spavanje... aaajmeeee... taj je spavao od 10.30 do 13.30
ŠOK I NEVJERICA!!!
I cice su mi se fino napunile, ako ništa drugo... I onda kad smo se muž i ja vratili doma, kad je cikao itd itd izašli smo vani na zrak i na sunce.. .OPET je urlao... Bila sam s njime 15ak min vani i kako je non stop urlao opet se vratila doma i na cicuuu
I eto, stavili smo ga s jastukom u kolica nakon ručka i s njime bili na zraku 20ak min, ispred kuće i taj spaaaavaaaa
uglavnom, našla sam taktiku, a moje cice sad uživaju
Violeta, ja ću se isto obrijati bez onog djela od reza Za svaki slučaj...
Treca sreca, kad si ti prvi put dobila menzis nakon poroda (vaginalnog!)? kad si prestala krvariti?
Kod nas su jučer poslije podne bile mama od sveki, sestra s mužem i brat... Svašta smo dobili... Robicu br 62m, veliki album s otiskom noge/ruke, medvjediće i pelene.
Ej mame, ev i mene 😊
Kako ste vi i bebice?
Kako vrijeme leti, neke su vec napunile mjesec dana 😊
Kako se snalazite?
Nije me bilo neko vrijeme jer smo sredjivali papire za novi stan i prijavili Luciju (sve one birokratske zavrzlame), no uspjeli smo.
😂😂😂😂 barbs ista njihalja i jastuk kod mene. Ovo je slikano 3 dan kako smo sosli kuci
Ne stignem pratiri jesenske bebe pa za neke nisam ni znala da ste rodile! Pa eto, cestitam svima od srca, bebice su bas kjuta❤
Barbs bas mi je drago da je taktika pomogla 😉
Suncokretice zao mi je sto si odvojena od svoje bebe, nazalost znam kako ti je jer sam i sama nedavno to prolazila. Sta se dojenja tice, meni su u bolnici 2.dan dali el. izdajalicu i rekli da se avaka 2-3h izdajam po sistemu 7min-5-3 da mlijeko krene. I krenulo je vec 3-4 dan, pa sam se izdajala i davali su mu na sondu, a kasnije na bocicu. Kad su mi dopustili cak sam ga i dojila i bez obzira sto su mi govorili da je preslab (kao i tebi) super je vukao, samo sto je naviko na bocicu pa ga uhvatio lijenotis kad je trebalo se malo potruditi. Ja sam na kraju odustala jer sam bila fizicki i psihicki u jako losem stanju pa smo presli na ad. Zato, savjetujem ti da, koliko got je tesko pokusas se usredotociti na sebe da se sto bolje oporavis. Znam kolko je to tesko u toj situaciji, ali Lea je zdrava pa ce biti lakse. Nemoj se zeznit ko ja jer nije ugodno 6tj nakon poroda trpjet nesnosne bolove, da se jedva pod tabletama prosetam sa bebom.Prednost ti je sto te drze u bolnici pod nadzorom i blizu bebe, za razliku od mene koju su odma sprackali van. A ako budes u dobrom stanju sigurna sam da cete uspijeti u dojenju. 🙂 Zelim ti puno srece, a ako ne uspijes, znaj da nisi manje mama ako hranis bebu sa ad, trudila si se u skladu sa svojim mogucnostima i nitko ti nema pravo suditi. Vazno je da je tvoja beba dobro, a ti ces joj biti najbolja mama. 😊
url=https://lilypie.com]
Bebaci su vam preslatki😘nadam se da cu vam se tu brzo pridruziti
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I me, aaaaa 😍😍😍😍 SLATKISIII 😍😍😍😍😍
Bbrletic, jos maaalooo!! Ocekijemooo te!!
Dena, ooooo, itekako je upalila... i to vise x 😍😍😍😍
Ciao, Malena, kako steeeeee?? Kad imate sistematski!? Kako napreduje Lucija??
Sortiraj odgovore
Najstariji