Mame koje dojite…jel vam orije poroda curilo mlijeko? Ono na grudnjaku da se vidlo ili na stisak da je spricalo? Meni ni K od kapi nema😞 i sad me strah da to znaci da necu ni imat mlijeka😩
Povremeno bi imala fleku na grudnjaku i to vecinom desno i nije da imam mlika samo u desnoj sisi a pred porod mi vise nije islo mliko, tako da nemoj se brinit, nama su na radionici rekli da nije moguce da nemamo mlika...ne znam za vase mame al moja je dojila vecinom do tri miseca, nakon toga bi ka ostala bez mlika, a ocito je to bija skok u razvoju...vjvtn su i nase mame imale mlika al je informiranost bila nikakva pa su zato prestajale dojit
Mame koje dojite…jel vam orije poroda curilo mlijeko? Ono na grudnjaku da se vidlo ili na stisak da je spricalo? Meni ni K od kapi nema😞 i sad me strah da to znaci da necu ni imat mlijeka😩
Nisam ni ja imala prije, tek 3-4 dan je lijepo doslo 😊

Dena, hvala na riječima podrške.
Evo cijelo vrijeme stišćem i masiram, probala sa izdajalicom koju ovdje ne podržavaju dok mlijeko ne krene, al jednostavno ne ide
Sve me već boli od stiskanja a ni kapi ne izdojim, vjerojatno jednostavno nema mlijeka. Probala s izdajalicom i apsolutno ništa. Sad sam sva u bolovima od tog masiranja i šivanja i malo mi je puko film.
Pomalo se mirim s tim da ćemo bit na adaptiranom mlijeku i ne opterećujem se, nisam manje vrijedna mama zbog toga jer ju ću joj nadoknaditi u svim drugim područjima. Previše me opteretio taj pokušaj izdajaja uz cijelu situaciju i ne želim si još dodatni stres stvarati. Bitno mi je da ona napreduje a to srećom ide...

Tko je ono rekao da tata treba dirat sise? 😂😂
Haha 😂😂 Tako je i Leon poslije tate izgledao hhahah... salim see...lijepo sam ja oprala sisu i namazala i taji vise ne dajem 😂😂

Suncokretice sad kad vratim film, V je prvu noc bio kraj mene i dojila sam ga, al nemam pojma dal je sta islo, drugi dan sam pocela sa izdajanjem i noje bilo ni kapi, tu vecer sam smijela biti sa njim prije OP pa sam ga opet stavila na sisu, a sljedeci dan, znaci 4. Je nadoslo mlijeka i nastavila sam sa izdajalicom al ne duze od onoga kolko su mi rekli i bilo ga je sve vise. Ako me boljelo jednostavno sam stavila da manje vuce do jacine kax je samo malo zatezalo. Poslje sam uvijek namazala lanolinom i nisam nikakve probleme imala sa bradavicama.
Sanjchi prije poroda ni kapi mlijeka, dr dan od poroda kad je sestra stisnula bila nela mala prozirna kapljica. Ne brini, to nista ne znaci ☺

url=https://lilypie.com]
Sanjci, meni je mlijeko doslo 2.dan poslije poroda. Znaci ne prije, ne na dan poroda i ne sutra, nego tek drugi dan. Ni kapi prije. Imam ga i vise nego dovoljno, Lucija se lijepo najede. Nema ti veze to s kolicinom mlijeka poslije poroda. Samo ju odmah stavi da vuce, bez obzira sto nista ne izlazi. Sto prije i cesce bude vukla prije ce doci i vise ce ga biti. 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji