Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Listopad 2017. 08:41

I me... ooo daaaa.. svi smo mi idioti ne brini  Tako D u kreveticu njorga pa ga skicam ih kreveta i pustim ga .. i kad vidi da ga nitki ne sljivi, mali sef spaaaavaaaa 

I_me
    15. Listopad 2017. 08:46

barbs

I me… ooo daaaa.. svi smo mi idioti ne briniTako D u kreveticu njorga pa ga skicam ih kreveta i pustim ga .. i kad vidi da ga nitki ne sljivi, mali sef spaaaavaaaa

ma kuze oni sve  ista stvar i kod eme..
    jucer je bila u njihaljci 2 i pol sata BUDNA! rekla sam joj..okupana si,nahranjena,cista i mirisljava i nema potrebe da se bunis ista  sad ili spavaj ili zuji okolo.. i prozujala je.. muz umro od smijeha.. kaze pricas snjom kao sa odraslom!

barbs
    15. Listopad 2017. 08:49

I me, pa tako treba  Tako sam i ja: sta hoces? vist jesi, sit jesi... nema potrebe da places...
    iiii tuuuli li ga tuliii... ko svaka beba i musko, hoceeee ciiicuuuu  i ja mu kazem: al ne mozes bit na ciciiii svake 2 min... nemam mljekaru i cice ce me booooliiit... ali nije da bas prihvaca ahahahhhahahab

Kiki156
    15. Listopad 2017. 09:59

I mi palimo fen aplikaciju 😂 
    Kako vam cesto bebe jedu i spavaju? Moj po dacu svkih cca sat i pol, pa ima popodne turu kad odspava po 3 sata, pred spavanje opet jede svakih sat i pol i bude nervozan al kad zaspe spava i po 6,7 sati u komadu , pa se probudi nakon 3 sata i opet u krg svakih sat i pol. Eto nije svaki dsn isto ali lijepo spava noc. Jel to ok? Ne budim ga nego hranim na zahtjev... 
    kad ste isle van s bebom prvi put?

I_me
    15. Listopad 2017. 10:20

Prvi put smo izasle na terasu na 10 min 2 dana sto smo dosle kuci.. svaki dan smo produzavali.
    Prva setnja sa 2 tjedna. Sad smo svaki dan vani. Prije podne na terasi si odspava 2h i popodne srtnja nekih cca sat i pol.
    Boze sto ta djeca rastu ko gljive.. sad sam ju presvlacila 3x sve joj malo 😅😅😅. A to je nosila sve prije par dana 😂😂 moram joj izvadit novu robicu iz kutija 😄

• M@lena
    15. Listopad 2017. 10:22

Kiki156

I me da, ja sam na kraju zavrsila na carskom nakon 26 sati radanja. Beba se nije spustioa u zdjelicu i nismo htjeli forsirari vise, bolje je bilo tako. Rekli su mi u bolnici da rez nije prepreka za buduci vaginalni porod, a ako bude opet i carski nema veze, bitno da naprave sto je za bebu najbolje.
    Suncokretice da te utjesim, nemoj odustati! Ja sam isto bila ocajna u bolnici, svi doje jedino ja nemam nista, kapne ti i tamo al em ne znam dojiti em imam preravne bradavice i mali ne moze dobro primiti. Moja je beba u bolnici cijelo vrijeme bila na dohrani. Babice su mi masakrirale sise, imala sam modrice a najgore mi je bilo gledati kako njemu nabijaju glavu na sisu. Nisu bas najnjeznije! Srce mi se slamalo. Onda smo dosli doma, prva noc, ocaj. Nesto malo mlijeka je doslo, imam sesirice al ne znam ga namjestit. Luda sam bila, prenervozna, leda otpadaju, on place. Cijelu noc smo proveli budni i jeo je dohranu. Mislila sam da je tu kraj pokusaju dojenja iako je do jutra mlijeka vec bilo jer su sise postale teze, vece i bolnije. Saljem mami poruku da dode ujutro pokazat mi kako da dojim, dajem jos jednu sansu. Stize jutro i stize i patronazna i mama. Pokazu mi kako da se namjestim i kao rukom odneseno nestaju problemi. Zato, nemoj odustati! Mlijeko ti nece doci pod stresom. Meni je stilgo tek kad sam dosla doma i to ga nije bilo previse, uglavnom kolostrum. Tek sada je pravo mlijeko, svaki dan se postupno povecava. Sada ga iskljucivo dojim, ne izdajam se , on fino papa. Kad dodes svojoj kuci, sa svojoj bebicom, mlijeko ce ti doci.
    ❤️

Kiki, cestitke! Bas sam puno propustila dok me nije bilo! Super da je sve na kraju dobro proslo! Jeste se sad uhodali? Zapamti, svaki dan ce sve biti bolje! I ako krenu grcici, samo je bitno da znate da ce sve to jako brzo proci! 😙

• M@lena
    15. Listopad 2017. 10:28

Barbs, mi smo super. Lucija se zaokruzila u obrascicima. Naocigled napreduje. 27.10. nam je prva kontrola, a ona doji tako da uopce nemam potrebu koristiti izdajalicu. Ja sam vec drugi dan bila kao da nisam rodila. Mama galami na mene da ne smijem biti tako aktivna, no meni se ne da lezati. 
    Bogu hvala, evo i drugi porod prosao bez sava. A ona puno bolja od brata. Ovo dijete uopce ne place! 😊

treca_sreca
    15. Listopad 2017. 10:55

diego i ema - koja slučajnost! :))
    jesam vam rekla da je jastuk za nosenje bebe must have? koliko god su neke mamae mišljenja da je to čudo bespotrebno, meni je evo sa svo troje djece on bio jedna od oooooobaveznih stvari, spasilo me em po kući (muž ju uspava isključivo u tom, kod njega na ramenu je vrlo mala šansa da zaspe - kao kod mame...drugi miris valjda, šta ja znam...ugl on ju u tom jastuku uspavljuje..)
    a i sad kad mi krenu babine, da mi ju ne lome po rukama....a i higijenskije je, manje ju diraju tak. Mada ju neću svakom ni dat da ju diže, ali evo rodbini ne možeš reć ne....tako da - jastuk rulz!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    15. Listopad 2017. 10:56

malena, super da je sve glatko....ma s drugim je obično opuštenije i manje problema.....a jeste se onda i preselili u novi stan ili?

treca_sreca
    15. Listopad 2017. 11:03

e, mi danas imamo MJESEC DANA......i naš kompanjon Leon šaljemo mu pusu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.