Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    14. Listopad 2017. 13:51

Senoritakova ajmee sto je slatka, a fotka je bas vrhunska 😊
    Porodiljno, ja mislim oko 20. Uglavnom iduci tjedan ce bit

dzenny
    14. Listopad 2017. 14:09

Bebice su med medeni.. 😍
    Bebushka,nekad kad sam bila u Bosni sam joj kupila takve 3 trakice,pa sad pazimo sa njima na usi.. 😉

treca_sreca
    14. Listopad 2017. 15:18

Kiki dobrodošlaaaa...preslatki je Vito. A Alara šminkeric teška....i Leonu se lijepo povuklo ono s čela, super! sve slikice su slatke, samo ovak nabacujem kako čitam....još par stranaaaaaa
    ako stignem dok se gdjica ne probudi

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    14. Listopad 2017. 15:20

sad me bacilo na zadnju stranu i vidim senoritakova vašu fotku - precool je, ovo kao anne geddes shema:)
    znač i i ti si na carski završila? šta je reć?
    idem čistat dalje

treca_sreca
    14. Listopad 2017. 15:24

Dena1009

Kiki ako te tjesi svima nam je kaos kolko vidim i bit ce jos, ima svakakvih dana, al mozemo mi to☺
    Vito je bas meden 🙄 Jel kod vas tolko hladno? Kod nas je danas bilo bas vruce, viktor je bio vani u bodicu i hlacicama, a pokrila sam ga samo sa tetricom tolko da bude.

pa koliko je u vas stupnjeva?
    u nas je ima par dana bilo zahladilo (a sad od prekjučer evo krenulo opet toplije) toliko da smo u zimsku vreću za spavanje "upali"....po noći padali na nekih 15C a kako u kući gorimo samo jedan mali radijator, baš joj je vreća dobro došla. A taman sam pred tjedan dana napisala kako mi je žao da će mi ostati neiskorištene (imam po 2 u svakoj veličini od br60, preko br70, pa sve do 86ice kupila unaprijed kad je bila prilika) i sad mi evo budu malo i te dvije jer dosta bljucka (još ju slina zeza, braći prošla prehlada a njoj naravno jadnoj ostalo jer ne može tak malo dijete izbacit to iz sebe, nos joj s arianna aspiratorom na usisavač izvlačim ali bude sluzi dolje u grlu..)

MY_life <3
    14. Listopad 2017. 15:25

Evo da se i ja javim, nakon tjedan dana nas šimunko je poceo preko dana spavat ko prava beba...ocito smo prolazili skok u razvoju tako da malo prase nije spavalo po danu uopce sad evo vec odraduje trecu turu spavanja samo se nadam da nam to nece poremetiti nocno spavanje...
    Molim vas savjet!! Muku mucimo oko dojenja, sto pitanja u glavi i uz sve to me svi uvjeravaju da nemam dovoljne kolicine i forsiraju da mu dajem dohranui!! Molim vas kazite mi sto vi jedete? Ja se skoro pa izgladnjujem od kad sam dosla iz rodilista jer mi je u glavi da sve sto popapam njemu smeta! Cini mi se da mi se smanjuje kolicina mlika pa vas molim da mi kazete koje konkretne obroke spremate?! 

treca_sreca
    14. Listopad 2017. 15:31

I_me

Bebushka

Suncokretice mliko jos stigne doc, sve je to normalno! pala mi je na pamet jedna ideja, malo je mozda neukusna, al mislim da bi vrijedilo pokusat, dok si u rodilistu da ti neko "posudi" bebu, mozda ce ti tijelo tako brze odreagirat i bradavice i sve ce dobit bolji, prirodniji poticaj od samo rucnog izdajanja? Mislim da bi ja nesto takvo pokusala na tvom mjestu…u svakom slucaju zelim yi da sto prije imas svoju leu kod sebe, drz se

Ili nek dragi koji put povuce. To su nama na tecaju rekli 😂😂😂 za cice ako se zastopaju.. da obicno tate uskacu, jer imaju jaci usis nego bebe..

ja sam možda čudna, ali ovo mi je bljak...ne bih dala mužu da mi ćuća sisu. Znam da vi to u dobre svrhe govorite ali bolesno mi je malo, ne mogu si pomoć.
    inače....stres utječe na mlijeko suncokretice, naravno....puno tog ti trenutno nažalost odnemaže. Ali nadam se da ćete pokušavat još malo, vidim da imaš volju i šteta bi bilo da ne uspijete. Beba na sisi je okidač broj jedan, ja sam već pisala pred 10-15dana kako sam se išla izdojit iz prenabreklih cica i ni kapi nije teklo dobrih 10 minuta. Onda sam spojila malenu da "otvori put" i kad je ona posaugala par puta, mlijeko je počelo teći...izdojila decipol (iz jedne sise!)
    toliko o tom....najbitnije je da ih pridobiješ da ti nju prikopčaju na sisu, sve drugo ti je muka ježeva..

I_me
    14. Listopad 2017. 15:32

Buba_mara

Evo da se i ja javim, nakon tjedan dana nas šimunko je poceo preko dana spavat ko prava beba…ocito smo prolazili skok u razvoju tako da malo prase nije spavalo po danu uopce sad evo vec odraduje trecu turu spavanja samo se nadam da nam to nece poremetiti nocno spavanje…
    Molim vas savjet!! Muku mucimo oko dojenja, sto pitanja u glavi i uz sve to me svi uvjeravaju da nemam dovoljne kolicine i forsiraju da mu dajem dohranui!! Molim vas kazite mi sto vi jedete? Ja se skoro pa izgladnjujem od kad sam dosla iz rodilista jer mi je u glavi da sve sto popapam njemu smeta! Cini mi se da mi se smanjuje kolicina mlika pa vas molim da mi kazete koje konkretne obroke spremate?!

Ja sam izbacila samo hranu koja napuhnjuje. Nemoj se izgladnjivat niposto.
    Evo jucer npr. kava i musli sa vocnim jogurtom, banana,bolonjez,jabuka, nesquik pahuljice, 3 snite kruha sa linoladom i punoooo vodeeee.. vjv sam jos nesto pojela al sad se ne mogu sjetit. Jedem sve samo ne zacinjujem previse.. onak malo bljutavije jedem 😥

I_me
    14. Listopad 2017. 15:37

A i bas sam pricala sa patronaznom o tome, sta jesti ili ne jesti.. jer su nam poceli grcici.. 
    Kaze ona da hrana nema toliko veze, mozda samo malo promjeni okus mlijeka, zato kazu da izbjegavamo citruse.. 🤔
    Jer kaze ima puno beba koje su na adaptiranom od pocetka i imaju puno gore grceve nego djeca koja su iskljucivo dojena

treca_sreca
    14. Listopad 2017. 15:37

bubamara, nije caka u tom šta ti jedeš, ja ne jedem ništa nenormalno - ali jedem otprilike kao u trudnoći.....samo naravno pazim na stvari koje nadimaju i citruse ...radi grčeva maloj.
    Prvenstveno ti je bitno da PUNO piješ i to tople tekućine - juhe, kompote, čajeve.......šta više možeš, natjeraj se...
    i da nisi gladna....ako si gladna, to znači da ti fali a kak oće tijelo kojem i samom nešto FALI - stvoriti (mlijeko)???
    Nema gladovanja.
    I makni se od ljudi koji ti govore da "nemaš dovoljno mlijeka" jer trebaš konstruktivne kritike a ne takva podbadanja i da postaneš nesigurna u sebe. Ako mali voli sikit, i ima dovoljno popišanih i pokakaknih pelena (bez dohrane) ti mu daji što češće, koliko traži....i jedi/pij da ti se ne dogodi da gladna budeš.
    Od lijekova, možeš si kupit PlanT kapi za dojilje ako si želiš još malo potpomoć laktaciju, ak si nesigurna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.