Suncokretice mliko jos stigne doc, sve je to normalno! pala mi je na pamet jedna ideja, malo je mozda neukusna, al mislim da bi vrijedilo pokusat, dok si u rodilistu da ti neko "posudi" bebu, mozda ce ti tijelo tako brze odreagirat i bradavice i sve ce dobit bolji, prirodniji poticaj od samo rucnog izdajanja? Mislim da bi ja nesto takvo pokusala na tvom mjestu…u svakom slucaju zelim yi da sto prije imas svoju leu kod sebe, drz se
Ili nek dragi koji put povuce. To su nama na tecaju rekli 😂😂😂 za cice ako se zastopaju.. da obicno tate uskacu, jer imaju jaci usis nego bebe..

Evo zasad samo stišćem i masiram pa ćemo vidjeti. Dok smo tu u bolnici trudit ću se, ako ne krene idemo na dohranu i neću se opterećivati. Nek je ona meni živa i zdrava, lako za sve drugo.
To sam i ja čula da tata povuče al nema nam ni tate tu svakih 2-3 h da vuče.
Možda samo treba vremena da krene, a možda nema mlijeka jer mi ni mama nije imala. Dovoljno mi je stres što smo tu duže, a ne želim si još stvarati pritisak s dojenjem ako ne ide.
Kako god bilo, narasti će od nečega

Evo zasad samo stišćem i masiram pa ćemo vidjeti. Dok smo tu u bolnici trudit ću se, ako ne krene idemo na dohranu i neću se opterećivati. Nek je ona meni živa i zdrava, lako za sve drugo.
To sam i ja čula da tata povuče al nema nam ni tate tu svakih 2-3 h da vuče.
Možda samo treba vremena da krene, a možda nema mlijeka jer mi ni mama nije imala. Dovoljno mi je stres što smo tu duže, a ne želim si još stvarati pritisak s dojenjem ako ne ide.
Kako god bilo, narasti će od nečega
Tako je, nemoj se sekirati, bitno da je sve ovako u redu, a mlijeko ako dode super ako ne, nema veze, beba gladna nece biti 😊 Samo pozitivno 😘

Moj Leon je opet zezo od 7h nije spavao pola sata normalno i ja ajmo u dvoriste. I evo slika nas hehe... bili smo nekih 20 min vani i sad spava lijepo. 😊 I da kad smo izasli, ovaj bijeli pas Bobi mali je kmecio a on stao pokraj kolica i slusa, gleda, a ja nista, bas da vidim sta ce, i mali presto i onda je pas otiso igrat se. A smeda Mala ona kad cuje da beba place odmah pocene lajat.

Ovo je moj dio dvorista 😊 Malo trave i garaza koja nam je i terasa odmah 😊

Pozdrav svim klokanicama od Lee!
Poručujem vam da ću biti velika i jaka cura jednog dana

A ljubica malena slatka ♥♥🎈🎈🎈😊😊🤔 Veliki pozdrav Lei i mami 😊😊😊

Suncokretice, sve ce biti u redu, sitni bebaci su žilavi, moja se rodila sa 2580 i isto me bilo uzasno strah svega, osobito jer su s nama u sobi bili kapitalci od 4kg😁, samo obrati pažnju na to kako sestre barataju s njom, ko s kilom kruha i ništa joj nije, to je mene malo ohrabrilo.

Jao sto je slatka 😍

Curke evo da se i mi javimo. Rita ima vec 16 dana..bilo je cudno i ludo i meni i njij kad smo stigli kuci jer ipak sam 3 mj u bolnici lezala...bitno je stresno ali sad smo se uhodali i oko dojenja i spavanja, kupanja. Otpao joj je pupak nakon 7 dana. Samo ima period od 22 do 1 kada je budna. I onda zaspe, budi se u 4 i 7 pojede za 20min i nastavi spavati. Jutros je do 10 spavala..pa sam i ja s njom😬😬..
Mene rez od carskog samo malo zateze kad se preforsiram ali ovako je dobro sve...
Mi smo sa 10 dana krenuli piti Biogaiabkapi preventivno, a d3 kapi sa 14dana.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji