Htjela sam pitati jel znte kada sjeda porodiljni?
Muzu su zenske rekle oko 20. ali da zna i prije.. npr kako ke I me napisala, 18.
Suncokretice, ne daj seee!! Al Boze dragi, ako ne ide, ne ide... nije sada smak svijeta, a dijete gladno nitko ne bi pustio! 😘😘😘
Moja mama nije imala dovoljmo hranjivog mlijeka ni za mene ni za seku al eto ja srecom za sada s Diegom imam...
Moja cura je kao i uvijek,na cici.. i danas je lijepo zapajkila od 14-17h,probudila se,mali jela i onda bila 1 sat kod svog tate (sto je ovih dana bila nemoguca misija,jer ta ako ima otvorene oci vristi dok ne dobije cicu),sad samo joj opet dala jesti i evo zaspala je.. 😉😉 nadam se da ce od sada biti malo bolja,jer ovo je bilo za ne izdrzati.. 😓
Uhhh Simun je premedena beba..
Diego uziva 😍😍 aa i Ema se od pocetka uci kako treba uzivati u zivotu.
I_me ja toliko u jedan dan nisan popapala od kad san trudna bila :(
Treca sreca hvala vam na savjetima…kako je mali postao nemiran na ciki uvjeravali su me da mu nemam sto dati papati jer bi on cikio i plakao kad sam ih uvjerila da imam jer sve strca na sve strane rekli su mi da nije hranjivo dovoljno -.- sad sam ih prestala slusat i krecem po svom samo mi ta hrana predstavlja problem znaci vi papate sve i kuhano i peceno i frigano samo malo manje zacinjeno?
I jel izbjegavate mlijecne proizvode?
Pokakanih i popisanih pelena ima i previse u danu tako da sam mirna sto se toga tice :)
Ne mora beba plakat na sisi zato jer NEMA mlika. Moze plakat jer ju muci probava...a dok siki odmah to ide dole i poguruje ono sto je u stimakicu vec bilo...i ako ju kakanje zeza eto ti vriskanja.
Druga stvar zasto moze vristat je let down ako je prejak pa ju strca u grlo nezgodno da ne stigne gutat pa ju panika od davljenja.
treca stvar koja moze bit je slina....evo moja se prehladila nazalost ubrzo nakon sta smo dosli doma jer su braca bili smrkljavi i nisam ju uspila sacuvat. Onda krene jadna cikit a ne moze od sline normalno gutat i davi se
..sta ce dite nego zaplakat...
i tako....nije to sta beba place na sisi odma znak da nema mlika.
Samo bez panike!
žena-majka-carica:)
Moja danas cili bozji dan spava. Tocnije od 1am sinoc. Podoji pa spava.... koji dan!!!! Da mi ga je ponovit...ma bar jednom tjedno. Savrseno.
Ali to sve zato jer smo jucer prosli pakao....od podne kad su mi ovi dosli montirat pa sve do 1am nije dpavala dulje od 5min i to ajd da je bila dobre volje nego je bila luuuda i nervozna. A sve zato jer sam ja bila zivcana ko pas jet su em kasnili em sporo montiravali...em zasrali pol kuce da sam rucak nakraju u 7 navecer posluzivala (morala prvo pocistit...di god ugazis prasina od busenja) jer su mi s tim ormarom cijeli dan poremetili mestri. Ne ponovilo se!
žena-majka-carica:)
Ja jedem vise manje sve, samo te potencijalno nezgodne namirnice manje, npr. pojedem i par mandarina dnevno (inace bi ih mlatila na kile) i limun u caju, jedino sta sam isprobala, jer su se znale budit placuci od grceva, je jedan dan bez mlika, i dalje se zacrvene i bore s probavom al bez plakanja tako da sam presla na mliko bez laktoze (je skuplje, al za mir u kuci) jogurte normalno tamanim, trudim se ne pretjerat sa secerom i kruhom cisto radi svoje probave...i smanjila sam kapulu (luk), momentalno sam zadovoljna
Mame koje dojite…jel vam orije poroda curilo mlijeko? Ono na grudnjaku da se vidlo ili na stisak da je spricalo? Meni ni K od kapi nema😞 i sad me strah da to znaci da necu ni imat mlijeka😩
Povremeno bi imala fleku na grudnjaku i to vecinom desno i nije da imam mlika samo u desnoj sisi a pred porod mi vise nije islo mliko, tako da nemoj se brinit, nama su na radionici rekli da nije moguce da nemamo mlika...ne znam za vase mame al moja je dojila vecinom do tri miseca, nakon toga bi ka ostala bez mlika, a ocito je to bija skok u razvoju...vjvtn su i nase mame imale mlika al je informiranost bila nikakva pa su zato prestajale dojit
Mame koje dojite…jel vam orije poroda curilo mlijeko? Ono na grudnjaku da se vidlo ili na stisak da je spricalo? Meni ni K od kapi nema😞 i sad me strah da to znaci da necu ni imat mlijeka😩
Nisam ni ja imala prije, tek 3-4 dan je lijepo doslo 😊
Dena, hvala na riječima podrške.
Evo cijelo vrijeme stišćem i masiram, probala sa izdajalicom koju ovdje ne podržavaju dok mlijeko ne krene, al jednostavno ne ide
Sve me već boli od stiskanja a ni kapi ne izdojim, vjerojatno jednostavno nema mlijeka. Probala s izdajalicom i apsolutno ništa. Sad sam sva u bolovima od tog masiranja i šivanja i malo mi je puko film.
Pomalo se mirim s tim da ćemo bit na adaptiranom mlijeku i ne opterećujem se, nisam manje vrijedna mama zbog toga jer ju ću joj nadoknaditi u svim drugim područjima. Previše me opteretio taj pokušaj izdajaja uz cijelu situaciju i ne želim si još dodatni stres stvarati. Bitno mi je da ona napreduje a to srećom ide...
Tko je ono rekao da tata treba dirat sise? 😂😂
Haha 😂😂 Tako je i Leon poslije tate izgledao hhahah... salim see...lijepo sam ja oprala sisu i namazala i taji vise ne dajem 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji