I me, po onome sto sam cula od frendic carica, osjeti se vrati.... ali ne znam kad...
I slijedeci mj dogovaram termin kod frizerke... bas imam potrebu za time
Moja zaspe svakih 5 min i budi se nakon 2 min.. par puta povuce cicu i zaspe opet.. 🙄 trenutno mi spava na rukama,dragi i ja jos uvijek gledamo tw.. sad je budem isla dat u krevet,pa cu i ja na spavanje..
Dzenny, ovo ko da ja piseem..
Idem spavati dok mali sef dozvoli
Laki nooooc
Dzemny di sibuzela tuvtraku za kosu? Bas mi treba nesto takvo ove moje si totalno zalegnu uha
Evo mi dojimo! Moj po noci ok spava, odvali 3,4 sata u komadu, a po dani jede cesce. Da tako ostane bilo bi super!
I me onda je valjda normalno...jel te jos boli sav ili je proslo? Meni su u bolnici rekli da se sto vise krecem jer tako brze prode. Kako ti dojis malenu? Ja ili lezecki ili u narucju. Bojala sam se da mozda trbe zbog toga jer je na trbuhu dok dojim pa me pritisce...
Cure jel se izdajate ili samo dojite? Ja za sad samo dojim.
Barbs di idete sutra? Nisam pohvatala. Lijep vam je ladicar! Ja tv nisam jos tako u miru gledala...
A frizer...😍😍😍
Dzenny moj nece tako lec u krevet a da ne zaspi prije...mora biti ili uspavan ili sit al onda se moras igrat s njim. Nema da samo lezi 😂
Cure bebe su vam preslatke
Kiki, čestitam ti! I ja sam rodila i to ekspresno
Dobro si pročitala hehe . Lea nam uranila pa je sitna, imala je 2200 g. Zdravo dijete ali mora ojačati pa smo još malo u bolnici pod nadzorom u toplom krevetiću.
Dolazak doma - i mene brine kako ćemo to, što napraviti kada se plače, 100 pitanja i briga u glavi ću imati. Još ona onako sitna... Mislim da uopće neću spavati. Pretpostavljam da je to normalno?
Evo mi dojimo! Moj po noci ok spava, odvali 3,4 sata u komadu, a po dani jede cesce. Da tako ostane bilo bi super!
I me onda je valjda normalno…jel te jos boli sav ili je proslo? Meni su u bolnici rekli da se sto vise krecem jer tako brze prode. Kako ti dojis malenu? Ja ili lezecki ili u narucju. Bojala sam se da mozda trbe zbog toga jer je na trbuhu dok dojim pa me pritisce…
Cure jel se izdajate ili samo dojite? Ja za sad samo dojim.
I to si rodila na carski? Carice
Ma.. znam da me u bolnici boljelo. i rez i utroba ali nije bilo tako strasno.. znam da se samo nisam smjela smijat sto mi je bilo najteze jer sam imala predragu i presmijesnu cimi u sobi.
Kad sam dosla kuci i malo se isforsirala znala sam osjetit bol dolje sa desne strane,kao da me nesto presjeklo.
Ali sam rez me vise zatezao i svrbio nego bolio. Evo sad ga uopce vise ni ne osjetim, nit me boli ista.. i normalno se ponasam i radim po kuci.
7 dana od poroda sama sam se odvezla skinut savove.
Ali polako, ako osjetis da ti je tesko stani i odmori.. ipak je to operacija i svatko reagira drugacije.
Dojim- po noci lezeci, po danu sjedecki ili hodajuci.
Sortiraj odgovore
Najstariji