Suncokretice sad kad vratim film, V je prvu noc bio kraj mene i dojila sam ga, al nemam pojma dal je sta islo, drugi dan sam pocela sa izdajanjem i noje bilo ni kapi, tu vecer sam smijela biti sa njim prije OP pa sam ga opet stavila na sisu, a sljedeci dan, znaci 4. Je nadoslo mlijeka i nastavila sam sa izdajalicom al ne duze od onoga kolko su mi rekli i bilo ga je sve vise. Ako me boljelo jednostavno sam stavila da manje vuce do jacine kax je samo malo zatezalo. Poslje sam uvijek namazala lanolinom i nisam nikakve probleme imala sa bradavicama.
Sanjchi prije poroda ni kapi mlijeka, dr dan od poroda kad je sestra stisnula bila nela mala prozirna kapljica. Ne brini, to nista ne znaci ☺
url=https://lilypie.com]
Mame koje dojite…jel vam orije poroda curilo mlijeko? Ono na grudnjaku da se vidlo ili na stisak da je spricalo? Meni ni K od kapi nema😞 i sad me strah da to znaci da necu ni imat mlijeka😩
Sanjci, meni je mlijeko doslo 2.dan poslije poroda. Znaci ne prije, ne na dan poroda i ne sutra, nego tek drugi dan. Ni kapi prije. Imam ga i vise nego dovoljno, Lucija se lijepo najede. Nema ti veze to s kolicinom mlijeka poslije poroda. Samo ju odmah stavi da vuce, bez obzira sto nista ne izlazi. Sto prije i cesce bude vukla prije ce doci i vise ce ga biti. 😊
I me da, ja sam na kraju zavrsila na carskom nakon 26 sati radanja. Beba se nije spustioa u zdjelicu i nismo htjeli forsirari vise, bolje je bilo tako. Rekli su mi u bolnici da rez nije prepreka za buduci vaginalni porod, a ako bude opet i carski nema veze, bitno da naprave sto je za bebu najbolje.
Suncokretice da te utjesim, nemoj odustati! Ja sam isto bila ocajna u bolnici, svi doje jedino ja nemam nista, kapne ti i tamo al em ne znam dojiti em imam preravne bradavice i mali ne moze dobro primiti. Moja je beba u bolnici cijelo vrijeme bila na dohrani. Babice su mi masakrirale sise, imala sam modrice a najgore mi je bilo gledati kako njemu nabijaju glavu na sisu. Nisu bas najnjeznije! Srce mi se slamalo. Onda smo dosli doma, prva noc, ocaj. Nesto malo mlijeka je doslo, imam sesirice al ne znam ga namjestit. Luda sam bila, prenervozna, leda otpadaju, on place. Cijelu noc smo proveli budni i jeo je dohranu. Mislila sam da je tu kraj pokusaju dojenja iako je do jutra mlijeka vec bilo jer su sise postale teze, vece i bolnije. Saljem mami poruku da dode ujutro pokazat mi kako da dojim, dajem jos jednu sansu. Stize jutro i stize i patronazna i mama. Pokazu mi kako da se namjestim i kao rukom odneseno nestaju problemi. Zato, nemoj odustati! Mlijeko ti nece doci pod stresom. Meni je stilgo tek kad sam dosla doma i to ga nije bilo previse, uglavnom kolostrum. Tek sada je pravo mlijeko, svaki dan se postupno povecava. Sada ga iskljucivo dojim, ne izdajam se , on fino papa. Kad dodes svojoj kuci, sa svojoj bebicom, mlijeko ce ti doci.
❤️
Sad sam tek stigla prelistati, bebe su vam preeedivne! 😍😍😍
Prehrana kod dojenja - niposto se nemojte izgladnjivati, potrebno je jesti vise hrane nego u trudnoci! Meni je patronazna rekla sto se grcica tice sa izbjegavam sirovo povrce, osim salate. Navodno utjece...
a ja jedem vise nego ikad! I izgubila sam 7 kg. Vazno je uzimati sto vise tekucine, 2-3 l dnevno. Puno juhe, caja...
Ja pijem i 1 ness ujutro, a vi?
Jutro!
Vani je maglustina 😥 fuj.. pravo jesensko vrijeme. Vani je takva tisina, samo se pticice cuju.Tata i Ema spavaju. Ja sad imam svojih 5 min 😆
Sva sreca nije hladno,sjedim na terasi i pijem kavu.
Kiki- i ja popijem svako jutro nessicu.
Ako bude lijepo vrijeme kasnije dogovorili smo se do grada djir, uz more. Iako sam po naselju snjom vami svaki dan nekih cca sat i pol.
Juuutrooo
Ja ZDEREM tisucu puta dnevno hahahaha Salim se... imam na toooneeeee obroka
Jednu bijeli kavu dnevno, eventualno dvije popijem..
Kako steeee!?
I me, daaaaaa, zbilja je GROZNOOO... i mi cemo cekati da se razvedri i da idemo uz more... Super za tvojih 5 min..😍😍😍😍😍
Eeeee, ne znam u kojoj je fazi Diegi, ali vec dvije oci za redom se razbudi usred noci (prvo budjenje) i niiikaaaakoo da zaspiiii... Eto sinoc smo upalilo fen opet (aplikaciju hahhahha) i svi troje smo uz tu app spavali hahahahahhahahaha Jadan moj mobir
I me, i mi smo s njim 20 min, pol sata... po kvartu, ispred kuce u dvoristu... Ali sad nam krece sugavooo vrijemeee...
Pijem kavu i jedem kekse.. Diego je u ljuljacki i javlja seeee... Ja ne znam tko ga je naucioooo na ruke eeejj Ali place bez veze
Eeeee, ne znam u kojoj je fazi Diegi, ali vec dvije oci za redom se razbudi usred noci (prvo budjenje) i niiikaaaakoo da zaspiiii… Eto sinoc smo upalilo fen opet (aplikaciju hahhahha) i svi troje smo uz tu app spavali hahahahahhahahaha Jadan moj mobir
meni je ema zadnjih par noci lijepo spavala a nocas...uf.. budila se stalno.. pola sata spava pa je sat i pol budna..
sad zadnje sam ju nahranila,stavila u kreveticu i odmah izasla iz sobe i zaspala je...al si je jedno pola sata mrmljala nesto u bradu...a ja ko idiot sa vrata skicam dal spava ili ne..
Sortiraj odgovore
Najstariji