Moj Leon je opet zezo od 7h nije spavao pola sata normalno i ja ajmo u dvoriste. I evo slika nas hehe... bili smo nekih 20 min vani i sad spava lijepo. 😊 I da kad smo izasli, ovaj bijeli pas Bobi mali je kmecio a on stao pokraj kolica i slusa, gleda, a ja nista, bas da vidim sta ce, i mali presto i onda je pas otiso igrat se. A smeda Mala ona kad cuje da beba place odmah pocene lajat.
Ovo je moj dio dvorista 😊 Malo trave i garaza koja nam je i terasa odmah 😊
Pozdrav svim klokanicama od Lee!
Poručujem vam da ću biti velika i jaka cura jednog dana
A ljubica malena slatka ♥♥🎈🎈🎈😊😊🤔 Veliki pozdrav Lei i mami 😊😊😊
Suncokretice, sve ce biti u redu, sitni bebaci su žilavi, moja se rodila sa 2580 i isto me bilo uzasno strah svega, osobito jer su s nama u sobi bili kapitalci od 4kg😁, samo obrati pažnju na to kako sestre barataju s njom, ko s kilom kruha i ništa joj nije, to je mene malo ohrabrilo.
Jao sto je slatka 😍
Curke evo da se i mi javimo. Rita ima vec 16 dana..bilo je cudno i ludo i meni i njij kad smo stigli kuci jer ipak sam 3 mj u bolnici lezala...bitno je stresno ali sad smo se uhodali i oko dojenja i spavanja, kupanja. Otpao joj je pupak nakon 7 dana. Samo ima period od 22 do 1 kada je budna. I onda zaspe, budi se u 4 i 7 pojede za 20min i nastavi spavati. Jutros je do 10 spavala..pa sam i ja s njom😬😬..
Mene rez od carskog samo malo zateze kad se preforsiram ali ovako je dobro sve...
Mi smo sa 10 dana krenuli piti Biogaiabkapi preventivno, a d3 kapi sa 14dana.
Pa senoritakova cestitam! Slatkis mali!!! 😍 ☺ znaci i ti si na carskom bila?
Glavno da je sve proslo i da ste se uhodali ☺
Prosli mj porodiljna je sjela 15og. Pise na stranicama da sjeda 18og. Sad cemo vidjet kad ce uplatit.
Sortiraj odgovore
Najstariji