Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    07. Prosinac 2017. 21:46
    Ovo mi je danas prijateljica donjela,sama je napravila
    Ovo mi je danas prijateljica donjela,sama je napravila

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

dzenny
    07. Prosinac 2017. 22:02

Treca sreca,zena je bespomocna,samo toliko dok joj se lak nne osusi koji je upravo nalakirala.. 
    Kolokanica- stvarno jedan od najboljih foruma.. ili mi imamo srece sto su sve cure dobronamjerne.. 😉 stvarno,puuuno toga naucis,u mnogim situacijama se smiris.. aa dragi,kad ne znamo  vise sta bi pricali,suti ,suti pa ce onda:" iii sta ima novo na klokanici?'😂 rek'o:"ne brini,kad bude sta za tebe,bit ces na vrijeme obavjesten.. " 😂😂

dzenny
    07. Prosinac 2017. 22:12

Alara je zaspala.. bjezim i ja.. laku i mirnu noc vam zelimo.. 😘😘

barbs
    07. Prosinac 2017. 22:36

HAHAHA, LEGENDA (za Trecu srecu).... tako i ja znam.. Lakiram nokte (8u1 jel ahahha) i Diego se javlja... muz gleda u mene, ja u njega...i ja mu kazem: sta cekas? a on: pa ti si blize! a ja: lakirala sam noookteeee!

barbs
    07. Prosinac 2017. 22:37

A on ce na to: namjerno si, je l da?! ahahahaha
    Dzenny, dobar odgovor muzu 😋😋😋😋😋😋😋 Sve ih zanima! 😂😂😂😂
    Treca sreca, zabavi se sutra... Nadam se da ce s bakom i Milom sve dobro proci! 😘
    Barbi, wwwwaaaawwww😍😍😍 braaaavooo 😍😍😍😍

barbs
    07. Prosinac 2017. 22:39

Napravila sam kolac wwwwuuuhuuu 😍😍😍😍😍 Oprala sudje (x2)... Mala kuhinja, mali sudoper i eto... tone posla... pomela.. Diego je preko sat vremena u krevetu mada je poceo dramiti pa sam psovala sve po spisku jer muza nema (jos ga nema 😂😂😂😂)... ali uspjela sam ga umiriti...

barbs
    07. Prosinac 2017. 22:40

Ugl... nisam dala da me ta njegova vecernja nervoza baci iz takta, pa ga nisam ni puno uspavljivala...
    Sad moram srediti kupatilo. Ujutro mi dolazi frendica na kavu... Da je.muz doma odavno bi mi rekao da legnem i odmorim se.. a sigurno bih odavno spavala k'o jucer... u 21.30 sam zaspala na kaucu u 22.15 se prebacila u krevet.. 

barbs
    07. Prosinac 2017. 22:41

Sad sjedim i eto nalet umora  

barbs
    07. Prosinac 2017. 22:50

Violeta, jesi se nauzivala?😊
    Sanjchi, lijepo se provedi, a Lucija.. prava mala sefica..
    Aurora, nadam se da ce sutra biti bolji dan 😘
    Evo ja sam sredila kupatilo i sad nalakirala nokte 😊😊😊😊😁😁😁😁 i uskoro idem u krevet 

Aurora1611
    07. Prosinac 2017. 23:37

Barbs ja se ne sjecam kad sam zadnji put toliko posla napravila, mislim prije nego sam otisla roditi 😂😂 
    I ja se nadam, odspavala je od 21:30 do 22:30 i sad evo kunja lagano nadam se da ce biti nesto 😂😂 
    Ne kuzim nikad nije bila takva cim se odmaknem za sekundu je budna i u plac ali to nije da se dere nego vise kao da žalosno prica, kuka! Cak sam i temp mjerila ali to nije, gledala desni, pipala trbuscic a nikaj od toga nije! 
    Muz je na poslu dobio 600 kn za nju za Božić pa smo joj kupili vrtuljak sa projektorom i odusevljena je kao i ja 😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.