Cure hvala vam na rijecima utjehe! 😚
Ja mislim da ce to meni gore pasti nego njoj..
Al sta sad, nek je svo zlo u tome..
Normalno je da brines, svi bi mi tako... i kad su prehlađeni smo zabrinuti...
Ali bit ce to ok, par dana dok se priviknete i ti i ona na to...bitno da pomognu
Mamisita tebi se ne da zezat s izdajanjem? Ni moje se ne znaju najest na cici al onda izdajam pa vidim i znam da su se najele...zadnjih dana recimo pokrivam sve potrebe samo svojim mlikom Ad maks pola obroka i to navecer kad rade zivci...izdojim oko 1,8 l dnevno, sad sam na svaka cca cetri sata...ima se, moze se
Ovo pisem ko nase iskustvo ne mislim da je sigurno tako kod drugih al mozda pomogne…
Ona gina ford iz knjige sretna beba tvrdi da njene bebe nemaju kolike bas zato sta ih ne dovodi u situaciju da novo mliko ide na poluprobavljeno pa ka to nije dobro…a ko ce ga znat
I ja,imam tu knjigu. nisam je procitala do kraja jer mi je nemoguca misija izgledalo njen raspored
I me bas mi ke zao. Evo da te malo utjesim, nama je to u familiji i svi smo dobro, evo, meni su cak pogresno stavili remencice, mama i tata su stalno govorili da nije dobro (imali su iskustva sa sekom) i uvkeravali su ih da je dobro dok nije tata popiii… i navikal doktoru, onda su ih poslali za zg ali je bilo prekasno pa sam morala na operaciju, al sve je dobro proslo, znaci normalno hodam, trcim, radim fizicke poslove, a operacije i oporavka se ni ne sijecam. Najgore je za roditelje kad moraju gledati dijete da se muci. Budite jaki❤
ne mogu vjerovat!!!!! čovječe.....srećom da je sve dobro prošlo......a zamisli kom je prvi put pa ne zna kako remeni trebaju bit postavljeni.....uffff.....ne ponovilo se nikom.
žena-majka-carica:)
Evo mene cure nakon tjedan dana nejavljanja. Pokusavam procitati sve zaostatke. Mi smo nekidan zavrsili na hitnoj zbog zutice koja traje preko mjesec dana pa smo morali vadit krv i radit kompletnu obradu da se vidi sta je uzrok. Svi su mi tvrdili da je to laktscijska zutica (od mog mlijeka mu se ne moze spustit razina bilirubina u krvi) al su me svejedno poslali na Rebro da vadimo jetrene probe i sve drugo da se iskljuci ostecenje jetre. Pola zivota sam izgubila cekajuci nalaze . Pikali su ga u glavu i od tamo vadili krv 😔
Nalazi su hvala Bogu ok. Ne znaju uzrok zasto je bilirubin jos visok. Primarijus na Rebru mi je rekao da prekinem dojenje 48h i dam AD i da se izdajam za to vrijeme i da bi se trebao odzutit. Sad cemo vidjet hoce li to upaliti.
Una je dobila seku sveznalicu i cim joj par pjesmica pustim na nju ona pocne cicati kao da se boji da ce joj ova pojesti 😂😂
znači da je se boji moja tako kad dođemo na rivu (inače ne voli šetnje i ne osjeća se sigurno kad je van, kao da se boji da ću ju ostavit negdi i izgubit se......ta bi samo kući bila s mamom u 4 zida) obavezno mora cicat odmah...od straha.
Jutro....😴☕😫
Maco da li mi dajes Pre ili jedinici? Ako mu dajes Pre, on je najslicniji majcinu mlijeku pa tako beba trazi vise kao i kod cicanja i mozes mu dati. Ako imate jedinicu ona zasiti na malo duze ali moras naci kolko mu odgovara. Ako ti place nakon obroka, probaj ga malo umiriti, ako se ne umiruje napravi mu slobodno jos, probaj par puta pa ces vidjeti. Ako bljucne van znaci da mu je previse i da je nesta drugo u pitanju. Mi smo V davali dok je imal grceve i on je popapal sve kaj smo mu slozili i mi smo mislili da je tolko gladan dok nije sve izletilo van, onda smo skuzili da trazi samo utjehu.
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure😘kavica.......meni je isla krv iz bradavice kolike su bile rane i tu sam cicu izdajala dok nije proslo,rane se nisu vise ponovile ali su bolovi bili jaki a jos kad bi se jastucic zaljepio za ranu zvijezde sam vidjela kad sam ih mjenjala😓😓Belle mogu mislit za pikanje u glavicu al bitno da je sve ok😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
sanjchi - super vam izgleda njihalica, ja volim te s kao uhekima od mede i plišom....a jel ima i vibraciju i melodiju ili kako?
za kakicu ....baš prečudno izgleda.....ja sam jela nedanvo toč od gljiva tak da ne mogu virovat da može bit od tog. hmm....možda krivo smiksan omjer AD-a??? ja kod svoje djece nisam u tak ranoj dobi nikad pronašla tako "suho" govance u peleni, a kamoli s krvlju.....nadam se da se neće ponoviti Luci....
violeta - baš tužno to za sestru što pričaš....ali eto, nemaju svi osjećaje za nećake....udalji se malo od nje, da te ne živcira barem kad je već takva.
neće da mi isključi "italic"..... koji forum čovječeeeee
Violeta ti si njenu malu izkritizirala sa razlogom. Dobronamjerno jer zelis pomoci! A ona ti je bacila kontru. Prkos, inat.. bezobrazno, bezrazlozno.. zalosno i jadno! Pa sta joj je to malo dijete skrivilo?
Ako joj vec i nesto smeta onda je tebi trebala reci u facu npr ne mjesaj se ili slicno a ne napadat dijete
potpis na ovo!
Sortiraj odgovore
Najstariji