Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    07. Prosinac 2017. 08:00

Nisam bas htjela pisat o tome ali sad moram jer me prpa u 36 tjednu trudnoce je ginekolog vidio da mi P ima cistu na jajniku,danas imamo utz jajnika nadam se da nije nista😓😓😓😓😓

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 08:02

Marijana

Yel pa naravno da ces ga nositi. To su gluparije da ce se naviknuti na ruke, do 4mj se dijete ne moze ni nasto naviknuti i nauciti. Uostalom, nosila si ga 9mj, vrc i je naucen da bude nosen i to je sasvim normalno. Utoliko koliko mu protiv grceva pase toplina tvog tijela, toliko mu treba i blizina mame i mamin miris, moze netko pricat sta oce ali mama je mama i ona najbolje smiri i utjesi svoje dijete. Isuse Boze koja je to bagra oko tebe, divim ti se i tvojim konjskim zivcima, ja bih to vec odavno sve sterala u krasni.

<3

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 08:07

Bebushka

Mamisita tebi se ne da zezat s izdajanjem? Ni moje se ne znaju najest na cici al onda izdajam pa vidim i znam da su se najele…zadnjih dana recimo pokrivam sve potrebe samo svojim mlikom Ad maks pola obroka i to navecer kad rade zivci…izdojim oko 1,8 l dnevno, sad sam na svaka cca cetri sata…ima se, moze se

bebushka kapa do poda ženo, koja volja!!!!
    meni je puno lakše isključivo dojit....čim moram izdojit za negdi otić - tlaka mi je, planiram min 2 dana unaprid kad ću uhvatit "višak" jer ga baš i nemam pošto se taman stvara onoliko koliko ona traži/treba, već odavno.

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 08:22

Barbi - ajoj :( mojoj Mili su u rodilištu skužili da ima nekakav polip dolje (zato je valjda ginekolog prvi put mislio da je dečko, pa tek onda iza 20.tj trudnoće rekao da je ipak cura) koji moramo pratit, ali to tek kad bude malo veća se reagira i korigira ak treba. Muka mi je od tog, ali kad promisliš čega sve ima....nem nam je svo zlo s tim.
    A vama za jajnike držim fige da se cistica dosad povukla....ja sam imala vodenu i sama je nestala ali drugo sam ja odrasla žena a drugo je bebica mala, vjerujem ti da umireš od straha!
    Šaljemo vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Belle - i vama ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ozdravilice!
    evo prvi put čujem da od maminog mlijeka se ne može žutica riješit, nama su dapače govorili "samo dojite, dojite dojite" da se mala šta prije riješi žutice (do misec dana smo ju vukljali, ne prejaku, ali vukla se dugo eto..)

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 08:25

Sretna
    jel moze ovo za inhalaciju?

i to bez sprice...ubit cu ga, kako cu sad koristit

Maja 3
    07. Prosinac 2017. 08:28

treca_sreca

Sretna
    jel moze ovo za inhalaciju?
    muz donio sad iz ljekarne
    i to bez sprice…ubit cu ga, kako cu sad koristit

Pa to je fizioloska...i nemozes izvuc bez igle/sprice. 

Maja 3
    07. Prosinac 2017. 08:30

Barbi,nadam se da ce bit sve ok!
    Sanjchi,zaboravila sam komentirat...super je ljulja!

maca1510
    07. Prosinac 2017. 08:36

Cure hvala puno na savijetima! Kod mene nije problrm mlijeka jer ga ima ali na izdajanje u cjeli dan izdojim 80 ml a njega kad god stavim na cicu odmah je plac, nervoza, bradavice doskovno nema niti nakon izdajanja a na sesirice nece nikako. Jos od bolnice pokusavam tako sli nece. Kaze patronazna da on to i nemoze povuc(bradavicu) a sediric jefnodtavno nece i nece . ugl imali smo sinoc borbu do 4, i kad sammu dala vecu kolicinu ad zaspao je 4 ipo sata u komadu. Sad takoder sam mu dala vece i evo ga zadovoljno se smjeska. Nebi rekla da su grcevi jer on se smiri cim dobije jest ali bas cu vidjet veceras ako se ponovi znaci ipak je do grceva. I patronazna nam danas dolazi pa cu vidjet sta ona kaze. 

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    07. Prosinac 2017. 08:38

Bebushka

Mamisita tebi se ne da zezat s izdajanjem? Ni moje se ne znaju najest na cici al onda izdajam pa vidim i znam da su se najele…zadnjih dana recimo pokrivam sve potrebe samo svojim mlikom Ad maks pola obroka i to navecer kad rade zivci…izdojim oko 1,8 l dnevno, sad sam na svaka cca cetri sata…ima se, moze se

1,8 l dnevno oo? Vauuuu. Ja isto tijekom dana "skupljam" za noć. Ono ako zaspe nakon dojenja pa potegnem izdajalicom do kraja ali na kraju dana imam 100-120ml taman za noć. Svaka čast na 1, 8 l! 

maca1510
    07. Prosinac 2017. 08:39

P.s. patronazna mi je rekla da su mi grudi prepune mlijeka cak je skoro doslo do upale dok mi nije rekla kako treba izdojit(oblog,masaza,izdajanje) . 

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.