Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    06. Prosinac 2017. 20:22

Barbs ja sam danas pozeljela se griza, pristavila sam mlijeka, pripremila cokolade i skuzila da nemamo griza doma.😭
    Violeta ja sam tu rijec izbacila skroz iz rijecnika jos kao mala i toleriram je samo ako stoji uz neku losu naviku, pa ne mogu pojmiti da netko je upotrebljava i to za neduzno dijete.😣  I to sto je ona nabrojila nisu mane, pa to je beba, narast ce kosa i smijat ce se jos puno. Ja sam svojeg prvih mjesec i pol od milja zvala ljutko.☺

url=https://lilypie.com]

violeta1
    06. Prosinac 2017. 20:46

panica

Sanjchy, ja bi umrla od straha da sam to vidjela, ali vjerojatno je od hrane
    Dzenny,jedi ti pisala za mlijeko od soka od jabuka, koliko ga popijes da ti se mlijeko poveca?
    Violeta,zao mi je, neki dan sam napisala sto moja baka kaze, da je brat dobar i Bog bi ga imao i nazalost sve vise tskvih prica koje to potvrduju cujem

Vidis to nikad nisam cula..ali istina je. 

violeta1
    06. Prosinac 2017. 20:48

Hedgehog

violeta1

Mi smo danas bili kod seke L i ja pa smo seka i ja iskoristile situaciju i razgovarale, razocarala sam se u nju totalno. Znaci ljubomorna, zavidna zena! Sto se tice necakinje i krada, ja sam joj rekla da je izgubila moje povjerenje i ako zeli da bude sve kao do sada da mi se mora iskupiti. Sestra joj je naravno u svemu opet popustila. Al ok nije moj problem. Moj problem je sto je rekla za mog sina ovo: Ja ne znam jel njega volim ili mrzim, ja njega ni ne znam! Znaci, meni je doslo da u istom trenutnutku se ostanem pokupim djete i odemo, tako sta rec za malu bebicu, pre jadno. Onda je pocela sve mane od leona govoriti, tipa vidi nema kose , jao celav je i tako to. Niti jednom nije pohvalila ga. Stalno govori kako je mrgud i takve stvari. Razocarana i tuzna sam otisla od nje. Da ne pisem sad sta mi je sve rekla.

O bože. Stvarno nemam riječi… Vjerojatno ju je zabolilo to što si kritizirala njenu kćer, pa je ona tražila mane tvom L. Ali govoriti da je ćelav? Mislim grozno. Groznooo. Stvarno grozno. Nemam riječi.

Svasta je jos rekla, i o nasem tati i o odnosima, znaci sve lose i negativno. Takve rijeci koje je izgovorila ja ne bih ni u ludilu. Ali neka, samo mi je opet pokazala kakva je..

violeta1
    06. Prosinac 2017. 20:54

I_me

Violeta ti si njenu malu izkritizirala sa razlogom. Dobronamjerno jer zelis pomoci! A ona ti je bacila kontru. Prkos, inat.. bezobrazno, bezrazlozno.. zalosno i jadno! Pa sta joj je to malo dijete skrivilo?
    Ako joj vec i nesto smeta onda je tebi trebala reci u facu npr ne mjesaj se ili slicno a ne napadat dijete

Tako i ja razmisljam. Ona je njega danas cijelog iskritizirala, doslovno dok ga je drzala gledala ga je i trazila mu "mane". Najgore od svega sto njena djeca imaju hrpetinu mana a ja nikad nisam rekla nista, do sada dok nije mala ukrala od mene i smatram da jednog dana da sam ja u takvoj situaciji da moj sin ukrade i ja zelim da mi ostecena osoba dode na oci i kaze sve sta i kako. Al eto ta cijela situacija je bila odvela na tisucu tema. A ona frustrirana samo je pljuvala po meni. Cak i 2 puta me htjela uvjeriti u laz, na sto sam ja i ton povisila, jer ne zelim da se tako odnosi nitko prema meni i mom sinu. Al eto...sad smo bili kod nje i tko zna kad cemo opet. U nedelju smo pozvani na rod kod nje i danas sam joj dala poklon (jer inace ne slavi rodos) ali nakon ovog danas nema sanse da cu ici na slavlje. Nek uziva. 

violeta1
    06. Prosinac 2017. 20:56

Dena i ja svog zovem svakako sve od milja... od suncaros (kad je imao zuticu) do mrgud kad se smrkne, pa cak i tockasti kad je imao osip. Ali sve je to normalno, al da se na los nacin tako o djetetu, ne znam, meni to nije normalno.
    I hvala vam svima na komentarima 😊

violeta1
    06. Prosinac 2017. 20:59

I evo jedan totalno glup komentar od sestre jos, mali je u 4h 3 puta cicao po 5 najvise 10min. I ona sa cudenjem kaze pa on samo sisa, i onda prica kako je njena mala bila po sat i pol na sisi. Ja sam na to rekla samo ahaa... a mislim si pa da hoce svaki pola sata po 5min sisat, ja bi mu dala..neka uziva beba i nek raste 

• sretna
    06. Prosinac 2017. 21:15

I me zao mi je radi kukova, ali neka svo zlo u tome bilo. Kukovi ce se uz remencice oporavit i sve ce bit ok! 😙
    Mamasita odlohijala 😂😂🤣
    Sanjchi medena je L!
    Treca sreca vec dugo nisam nigdje te zavjese vidjela...znam da ih na placu uvijek ima, bar kod nas..
    Yel ne znam sto se sve dogads kod vas, ali drzi se!
    Dena fora je dekoracija! 😊
    Ne znam sto sam jos trebala komentirat..

Aurora1611
    06. Prosinac 2017. 22:52

Hahaha znaci curke koš Sretne za Božić 😂😂 prihvatila nas je 😂 
    Yel dobra si ja jos ne mogu mala mi nikako ne zeli bocu prihvatit 😭😭 
    Sanjchi samo polako prati situaciju 💋 
    A ovo sa sestrom, kriminal imam jednu takvu osobu koja stalno govori ona stalno cica, ona stalno spava, a na pocetku je bilo ona je sigurno gladna nije mi bilo draže nista od toga kad sam rekla da je pedica zadovoljna napretkom i začepila im gubicu! 
    Uhh pa Boze dragi kakva bi beba trebala biti s kosom do guzice mozda? Matovilka?? Meni je Sanjchi rekla da imam lijepu celavicu 😂😂 

• Barbi13
    06. Prosinac 2017. 23:13

violeta1

I evo jedan totalno glup komentar od sestre jos, mali je u 4h 3 puta cicao po 5 najvise 10min. I ona sa cudenjem kaze pa on samo sisa, i onda prica kako je njena mala bila po sat i pol na sisi. Ja sam na to rekla samo ahaa… a mislim si pa da hoce svaki pola sata po 5min sisat, ja bi mu dala..neka uziva beba i nek raste

Zavist i ljubomora.....napad je najbolja obrana,drz se violeta sve si ispravno napravila znam da ti je sestra al cuvaj svoje zivce i snagu za Leona😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    06. Prosinac 2017. 23:14

Aurora1611

Hahaha znaci curke koš Sretne za Božić 😂😂 prihvatila nas je 😂
    Yel dobra si ja jos ne mogu mala mi nikako ne zeli bocu prihvatit 😭😭
    Sanjchi samo polako prati situaciju 💋
    A ovo sa sestrom, kriminal imam jednu takvu osobu koja stalno govori ona stalno cica, ona stalno spava, a na pocetku je bilo ona je sigurno gladna nije mi bilo draže nista od toga kad sam rekla da je pedica zadovoljna napretkom i začepila im gubicu!
    Uhh pa Boze dragi kakva bi beba trebala biti s kosom do guzice mozda? Matovilka?? Meni je Sanjchi rekla da imam lijepu celavicu 😂😂

Matovilka😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.