Sanjchi taman krstitke i svadba u jednom! Dosta parova tako radi, bas mi je fora to 😊
tak se i moja rodica se u matičara vjenčala u trudnoći, a za crkveno vjenčanje su pričekali da beba stasa i onda zajedno krštenje i pir napravili feštu.
Sanjchi vi se niste dosad ni u matičara jel tak nego ovak na divljaka? mi smo evo već 12god tako, lakše se rastavit ak te naljuti ak ne ništa
Mi smo napravili malo vjencanje, i ne bi nis mijenjala, bilo nas je 15ak, bez presinga. Da se opet udajem, opet bi tak 😆

E u bolnici beba dobiva prezime od mame ako nisu vjencani, a kod maticara tata prizna bebu i onda ima njegovo prezime…. ne znam tocno o cemu se tu radilo….. netko je pricao o tome
Diego se prob
istina...u rodilištu uvijek napišu prezime od rodilje....pa koje god ona prezima imala. Ako ima vjenčano - onda to, ako nije vjenčana, onda ide "djevojačko"....a u matičara možeš birat koje ćeš....mi smo upisali oba prezimena dečkima pa smo sad i njoj mada je to malo glupasto jer sad kao mala curica a već zvuči kao udata žena (jer obično žene pri udaji ostave svoje + nadodaju muževo, i tak imaju dva) ali nema veze...kad se uda neka bira koje će odbacit...

žena-majka-carica:)
"jedini" problem su djeca
ali ne i najmanji
zato nam želim svima da nam muževi budu dobti i da ih ne trebamo mijenjat

kelj kad radim, radim ga kao varivo...na distanu kapulu pa s malo crv paprike itd kuham duuuugo
sad nemam vremena za to
ali zar on ne napuhuje??? radi dojenja....ja izbjegavam sve potencijalno opasne namirnice jer mi ona jako reagira

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji