Sretna bor je prelijep.. ajmee i ja ideeeem sa vama 😂😂 ako nam se sretna javi.. 😂😂😂
Sanjchi,znam kako ti je.. i mojoj je bilo neki dan,alii skroz maaalo..
I_me,zao mi je.. nas tek ceka uzv,cekamo da nam jave termin.. Cure,jesu vase bebe imale uzv odmah kad su se rodile ili im je to prvi uzv kukova??
Panica,ahaa,ja sam pisala za sok. Pa recimo ako popijem 1l u toku dana,navecer bas osjetim vise mlijeka.. 😉
Ja si upravo kuham kompot od jabuke da cice napunim za noc😆😆😆😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Dzenny, hvala
Ja si navrcer za dorucak skuham pol jabuke,3 suhe sljive i 2 zlice zobenih pahuljica- za probavu, ali nekad si umijesam i malo nutele😁, to vam onda tak sve skupa izgleda da od samog pogleda na to mogu na wc😂
Mi smo danas bili kod seke L i ja pa smo seka i ja iskoristile situaciju i razgovarale, razocarala sam se u nju totalno. Znaci ljubomorna, zavidna zena! Sto se tice necakinje i krada, ja sam joj rekla da je izgubila moje povjerenje i ako zeli da bude sve kao do sada da mi se mora iskupiti. Sestra joj je naravno u svemu opet popustila. Al ok nije moj problem. Moj problem je sto je rekla za mog sina ovo: Ja ne znam jel njega volim ili mrzim, ja njega ni ne znam! Znaci, meni je doslo da u istom trenutnutku se ostanem pokupim djete i odemo, tako sta rec za malu bebicu, pre jadno. Onda je pocela sve mane od leona govoriti, tipa vidi nema kose , jao celav je i tako to. Niti jednom nije pohvalila ga. Stalno govori kako je mrgud i takve stvari. Razocarana i tuzna sam otisla od nje. Da ne pisem sad sta mi je sve rekla.
O bože. Stvarno nemam riječi... Vjerojatno ju je zabolilo to što si kritizirala njenu kćer, pa je ona tražila mane tvom L. Ali govoriti da je ćelav? Mislim grozno. Groznooo. Stvarno grozno. Nemam riječi.
😂😂😂 jeste me nasmijale 😄 ma samo vi dodite, ja volim drustvo 😄 a i borove cu vam rado okitit 😁
Ovo nije bilo 4 sata aktivnog kicenja nego uz prekide zbog P 😁
A nema me na.forumu jer sam imala cijeli dan nekog posla i sad popodne sam bila u gradu sa P, frendica je castila za rodendan.
Violeta ne znam sto bi pametno komentirala zantvoju sestru. Reci za necaka da.ne zna.dal ga voli ili mrzi....mrzi...to je tako teska i ruzna rijec i onda jos to izrec maloj bebi, neduznom stvorenju..
Sanjchi nadam se da ce se to smiriti...a Lucka je bas slatkica! 😊
Dena lijepa je i vasa dekoracija! Odmah sam se sjetila mame, tako i ona voli ukrasavati sa suhim vocem i lijepo mirise! 😃
Violeta bas ruzno od sestre...ja isto ne znam kako mozes na malo dijete tresti frustracije, na icije a kamoli od sestre. Mislim da je nju povrijedilo sto si joj isla pametovat za njenu malu pa je odmah odvalila kontru, ali potpuno glupo i neutemeljeno. Ljudi su ocito strasno uvredljivi...bas mi je zao sto je tako ispalo 😕
Violeta ti si njenu malu izkritizirala sa razlogom. Dobronamjerno jer zelis pomoci! A ona ti je bacila kontru. Prkos, inat.. bezobrazno, bezrazlozno.. zalosno i jadno! Pa sta joj je to malo dijete skrivilo?
Ako joj vec i nesto smeta onda je tebi trebala reci u facu npr ne mjesaj se ili slicno a ne napadat dijete
Povremeno citam klokanicu pa kom za sanjci to je mislim u redu..beba ima 7mj iskljucivo dojena dolgadalo nam se i vise ko te krvi i pedijatrica je rekla samo jel samo doji reko da i rekla je to je normalno bez brige..sad je evo prestalo dok je beba vesela napreduje i nije svaki dan ta krv nema brige :)
A
Nadam se da sam pomogla jer i ja sam se prepala jako pogotvo prvi put a bilp je vise i vas sluzave krvi ali eto sve oke :)
A
Sortiraj odgovore
Najstariji