Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    04. Prosinac 2017. 17:45

Zagasimo* 
    Kao sova* 

Marijana12345
    04. Prosinac 2017. 17:50

Kiki super su zvjezdice! Bebe obozavaju svjetlo... u pocetku kuze kontraste, crvenu i zutu boju (pokusaj obuci odjecu tih boja 😊) a sto su veci slika im se bistri i kuze druge boje

I_me
    04. Prosinac 2017. 18:00

ja narucila ovo preko neke stranice. Navodno zvijezdano nebo baca. Nocas cemo vidjet dal pali ili ne. 😂
    Meni je pola stana u lampicama pa se ema ima cime zabavljat 😂

• Barbi13
    04. Prosinac 2017. 18:08

dzenny

je li kome mozda poznato??😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    04. Prosinac 2017. 18:29

Malo offtopic ulijećem, kasnije ću pročitati što ste sve pisale, ali samo da vas pitam koliko dugo ste krvarile? Ja evo već puna 2.tjedna, nekad je malo slabije, a nekad je jače, od tamno crvene do smeđe boje... Sinoć sam probala staviti obični noćni uložak, ali kako sam L nanašala sat vremena bio je pun puncat. Pa sam se vratila na VIR. A i cijeli chicco paket sam potrošila... oni su mi bili zgodni za noć... 

Suncokretica
    04. Prosinac 2017. 18:35

Baš su fora te zvjezdice, morat ću naći neku lampu s projekcijom za noć da ima što gledati ako ne spava i pokušava zaspati 
    Hedgehog, ja sam krvarila mjesec dana, sve slabije prema kraju naravno i sve više smeđe. Dosta dugo čini mi se 

Aurora1611
    04. Prosinac 2017. 18:45

Hedgehog ja sam mislim 40 dana krvarila, poslije toga bila na 2 pregleda i nakon svakog sam opet malo jos krvarila

• Barbi13
    04. Prosinac 2017. 19:15

mamisita27

Hedgehog

Malo offtopic ulijećem, kasnije ću pročitati što ste sve pisale, ali samo da vas pitam koliko dugo ste krvarile? Ja evo već puna 2.tjedna, nekad je malo slabije, a nekad je jače, od tamno crvene do smeđe boje… Sinoć sam probala staviti obični noćni uložak, ali kako sam L nanašala sat vremena bio je pun puncat. Pa sam se vratila na VIR. A i cijeli chicco paket sam potrošila… oni su mi bili zgodni za noć…

Zeno ja jos krvarim, a rodila sam 28.10 tak da ono heheheh jedno par dana sam prestala skroz i divno se pohvalila obdje i evo opet krenulo. kako je krenulo kod mene do Bozica cu. Jos sam ja pri porodu isjrvarila malo vise pa su se mislili cak da mi daju transfuziju. Tak da ti ja sad pijem floradix sirup da nadoknadim zeljezo…
    Nisam pola toga pohvatala kaj ste pisali niti se necu trudit danas jer je kud od grceva pa ne stignem.
    Jos sam bila kod pedijatra i frajer mi veli tj.da dijete mora uzimati 2 D3 vitamina po novim smjernicama, znaci da mu dam D3K1 pa nakon sat vremena Olevit D vitamin. Ja njemu kazem pa pise u uputama na Olevitu da se ne smije mijesati sa jos jednim D jer postoji rizik od srcane aritmije. Al me uvjeravao da su to nive smjernice bla bla. I jos sam mu rekla za srackicu i uvjeravao me da nije od D3K1 i da je kod novorodencadi normalno da nema kakicu i do 10 danq, da je to medicinsko stajaliste a ako sam bas zabrinuta onda da mu dam zasecerenu kamilicu - to svi ponavljaju da je normalno za kakicu al za ovo drugo ne vjerujem i nema sanse da mu dajem dupli D ako pise na uputama da ne dva D mijesati! Ja ne znam tko je tu lud?! Sta vi mislite?I isla sam u DM kupila mu novu bocicu i nastavak dude za bocice S (sve od babylove, po nagovoru Sanjchi ;P) . Naime, em sta mu puno curi mlijeka em sam danas orvi put vidila na sisacu od bocice grudice od AD a i prepala se. Jel se vama to ikad dogodilo?Da nije orehladna voda il nisam dobro smuckala nemam pojma?!!

Mamisita ja ne bi dala dupli D,svasta izmisljaju.....za grudice ne znam ma ne vjerujem da ti je voda bila ohladjena......kako je K?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    04. Prosinac 2017. 19:18

Ja sam imala biogaiu sa d3 i pedica odmah rekla ni slucajno davati to i d3k1! Da je to previse d3

Marijana12345
    04. Prosinac 2017. 19:27

Hedge ja sam krvarila 6tj
    Mamasita moze biti i jedno i drugo... AD se prema uputama mucka na 40 pa pod pipom flasica ohladi do 37. I meni se jednom ljetos desilo da nisam dobro promuckala pa se zastopala rupica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.