ima li netko zivaca u vaznim crtama napisati sto bi novorodence sve trebalo moci raditi/percipirati do kraja 2.mjeseca zivota? Google-ala sam ali informacije su dosta sture i opcenite.ima li netko zivaca u vaznim crtama napisati sto bi novorodence sve trebalo moci raditi/percipirati do kraja 2.mjeseca zivota? Google-ala sam ali informacije su dosta sture i opcenite.
Mamisita rade tako da idu sa sise na sisu😂😂😂😂
😂😂😂

Hvala! Barbi to sam danas napravila dok su oboje spavali. Ja kad krenem radit samo mi idu ideje pa brzo naoravim. Vijenac je vec bio spreman, tako da sam danas samo svijece i ostalo pometala po njemu

Hvala! Barbito sam danas napravila dok su oboje spavali. Ja kad krenem radit samo mi idu ideje pa brzo naoravim. Vijenac je vec bio spreman, tako da sam danas samo svijece i ostalo pometala po njemu
Je li P bolje?

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Maslacak evo super je, razara po kuci. Prohodao je sa 10.5mjeseci, sad ima 11kila, a 13.11.je slavio rockas! I dobio je samo jedan zubic i to gore dvojku, totalno extra, mislila sam da idu prvo donje jedinice, pa gornje jedinice ali evo on je dokaz da "pravila" nema. Bas smo nedavno bili kod pedijatra, cijepljenje sa godinu dana u rucicu, nije zaplakao, sam je usao k njemu a van smo isli zajedno 😂 i tako uglavnom, sve u svemu super je! Sad vec polako zezaju kada stize Jakov, ali vjeruj nakon mog poroda Jakov ce se nacekati😂😂😂

sretna, tootalno mi se sviđa tvoj stil.....i onaj bor, i stari vijenac, i novi.....baš si mi pogodila moj ukus. Da prodaješ, naručila bih si jedan
barbs - nek su nova kolica bila u điru! jel veći gušt šetat "sa stilom"?

žena-majka-carica:)
I_me probaj odnijet nekom servisu, ima onih šta izvlače podatke sa kompova ili sa ostalih el uređaja, koji su takoostali nedostupni "običnom korisniku"....sigurna sam da se neš može iskemijat!

ulala....ja prešla 3 HILJADE
barbs - opet me tučeš skoro duplo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji