Dena,samo da znas,danas se snahe slusaju 😂😂
Violeta,hvala.. 😘
😂😂
Maleni pravi zavodnik 😍😍
Imamo isto odjelceee 😊😊😊😊
Muz otisao u lidl po spezu,vratio se sa jajima, piletom i hrpu robice za Emu. Kaze bilo mu slatko.. ( nema veze sto je kupio bodice za decke 😂😂) sva sreca dosta su neutralni. Kupio bodice,hlacice i neku majicu na medu mekanu 😍 i bas sam se iznenadila sto je pogodio velicinu😂😂. I iznenadila sam se kad je rekao da ima tona robice a akcija bila prosli tj.
I_me bravo za muza hehe tako pravi tajo se ponasa 😊😊😊
Gdje spremate slike a da ostaje? Ja imam hrpu slika i uvijek sam na dvd spremala, jel vi negdje dalje? Bilo bi mi zao da mi propadnu slike ako se mob/laptop pokvari.
Gdje spremate slike a da ostaje? Ja imam hrpu slika i uvijek sam na dvd spremala, jel vi negdje dalje? Bilo bi mi zao da mi propadnu slike ako se mob/laptop pokvari.
Sve na usb stavljam. Imam na laptopu i usb-u. Nemam dvd ni przilicu pa mi lakse ovako.
Ja na eksterni hard disk... imam preko 10.000 slika unazad par godina... ljetovanja, bozici... lijepo je pogledati s vremena na vrijeme
Gdje ima povoljnih igračaka za kupiti?
Moja je fascinirana svjetlom pa bi joj uzela nešto svjetleće ili sa zvukom al ne želim davat neke velike novce za to.
U baby gym joj okačim razne šarene igračke. Prije sam uzela u pepcu šarenog lavića sa nekim taktilnim prstenovima za 30 tak kuna i to je ok cijena.
Netko je tu spominjao božićne lampice pa bi mogla i to zakačiti
Viloeta,zato sam je i slikala.. i to bas jutros joj ga obukla (onda kad sam sliku stavila) 😂😂
Slike imam na usb-u.. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji