Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    04. Prosinac 2017. 15:11

dzenny

Dena,samo da znas,danas se snahe slusaju 😂😂
    Violeta,hvala.. 😘
    😂😂
    Maleni pravi zavodnik 😍😍

Imamo isto odjelceee 😊😊😊😊

violeta1
    04. Prosinac 2017. 15:13

Barbs prefora... cool totalno. Od koga je? 

violeta1
    04. Prosinac 2017. 15:14

D3 dajem sa plasticnom zlicom 😊

I_me
    04. Prosinac 2017. 15:23

Barbs-tko vas je iznenadio? ☺

I_me
    04. Prosinac 2017. 15:32

Muz otisao u lidl po spezu,vratio se sa jajima, piletom i hrpu robice za Emu. Kaze bilo mu slatko.. ( nema veze sto je kupio bodice za decke 😂😂) sva sreca dosta su neutralni. Kupio bodice,hlacice i neku majicu na medu mekanu 😍 i bas sam se iznenadila sto je pogodio velicinu😂😂. I iznenadila sam se kad je rekao da ima tona robice a akcija bila prosli tj. 

violeta1
    04. Prosinac 2017. 15:39

I_me bravo za muza hehe tako pravi tajo se ponasa 😊😊😊
    Gdje spremate slike a da ostaje? Ja imam hrpu slika i uvijek sam na dvd spremala, jel vi negdje dalje? Bilo bi mi zao da mi propadnu slike ako se mob/laptop pokvari. 

I_me
    04. Prosinac 2017. 15:43

violeta1

Gdje spremate slike a da ostaje? Ja imam hrpu slika i uvijek sam na dvd spremala, jel vi negdje dalje? Bilo bi mi zao da mi propadnu slike ako se mob/laptop pokvari.

Sve na usb stavljam. Imam na laptopu i usb-u. Nemam dvd ni przilicu pa mi lakse ovako.

Marijana12345
    04. Prosinac 2017. 15:58

violeta1

Ja na eksterni hard disk... imam preko 10.000 slika unazad par godina... ljetovanja, bozici... lijepo je pogledati s vremena na vrijeme

Suncokretica
    04. Prosinac 2017. 16:02

Gdje ima povoljnih igračaka za kupiti?
    Moja je fascinirana svjetlom pa bi joj uzela nešto svjetleće ili sa zvukom al ne želim davat neke velike novce za to.
    U baby gym joj okačim razne šarene igračke. Prije sam uzela u pepcu šarenog lavića sa nekim taktilnim prstenovima za 30 tak kuna i to je ok cijena. 
    Netko je tu spominjao božićne lampice pa bi mogla i to zakačiti 

dzenny
    04. Prosinac 2017. 16:34

Viloeta,zato sam je i slikala.. i to bas jutros joj ga obukla (onda kad sam sliku stavila) 😂😂
    Slike imam na usb-u.. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.