Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    04. Prosinac 2017. 12:05

violeta1

No de ti reci kako si odvikla djete od vaseg kreveta, tj.mamine blizine dok pajki, vise je to bitno nego krevet? 😉

kud već brineš o tom
    a to ti je kao odvikavanje od pelena
    prvo mora djetetu i tebi kliknut u glavi
    i onda ide to u par dana
    ali ako ideš nasilu kad netko od vas dvoje nije (psihički) spreman na taj čin, onda su drame
    kod nas nije išlo na silu
    došlo je prirodno
    isto ko šta ti prirodno dođe "izbacit muža iz kreveta" kad se bebo rodi zbog praktičnijeg uspavljivanja
    ugl
    ne brigaj
    niš posebno nisam radila, pričali, mazili se i onda u svoj krevet
    samo ne na silu i uz suze, to nije način

žena-majka-carica:)

violeta1
    04. Prosinac 2017. 12:08

Sretan imandan Barbarama 😊😊😊😍😍😍
    Kod nas na sv.Barbaru, sv.Luciju i badnjak muska djeca idu pilicarit (ne znam jeste cule za to) i muz isao sa malim kod njegovih i mali dobio 50kn. Kasnije cemo kod mojih🤣 htjeli smo ujutro ali tata radi pa cemo kasnije.
    Barbs hahaha Diego mali pravi deckic, necuuu se slikati hehehe super je 😋😊 a ne znam jel skok kod Leona, to ima i sa 3mj jelda opet? Mozda i je.. 🤔
    Barbs i Yel kakanje u gace ajmeee ne mogu zamislit, nisam nikad jos, heheheh 🤣🤣🤣 
    Maslacak ajme predivno je sve, jesi sama radila?
    Gdje si nabavila taj bodi? Mrak je! Da moj je hajdukovac, tako ga tata uci da bude na tatu 😂 a ja cu ga uciti da navija za svoj dep, da bude sto puniji parama 🤣🤣🤣🤣
    Dena shou jutarnji pravi 🤣🤣 bitno da si se snasla 😊
    Mi imamo veliko kupatilo, ali glup raspored pa mi ne stane prematalica, bila sam mlada i ne zainteresirana kad smo radili, pa sjecam se da sam majstoru rekla da napravi kupatilo kako hoce da me briga gdje ce sta bit jedino mi bilo vazno da iznad wc skoljke bude prozor da sav smrad odma izade van 😂 da sad pravimo kupatilo eeee sad bi sve sefovala kako da bude 😊 
    Dzenny jaoo kako lijepa bebaaa i kompletic je lijep, super boja 😊

violeta1
    04. Prosinac 2017. 12:09

treca_sreca

violeta1

No de ti reci kako si odvikla djete od vaseg kreveta, tj.mamine blizine dok pajki, vise je to bitno nego krevet? 😉

kud već brineš o tom
    a to ti je kao odvikavanje od pelena
    prvo mora djetetu i tebi kliknut u glavi
    i onda ide to u par dana
    ali ako ideš nasilu kad netko od vas dvoje nije (psihički) spreman na taj čin, onda su drame
    kod nas nije išlo na silu
    došlo je prirodno
    isto ko šta ti prirodno dođe "izbacit muža iz kreveta" kad se bebo rodi zbog praktičnijeg uspavljivanja
    ugl
    ne brigaj
    niš posebno nisam radila, pričali, mazili se i onda u svoj krevet
    samo ne na silu i uz suze, to nije način

Imam vremena, mali pava, rucak se kuha, pa eto razmisljam hehe... 😉😊 Hvaaallaaa 😊

violeta1
    04. Prosinac 2017. 12:14
    Prvo jedna sa smjehom 😊
    Prvo jedna sa smjehom 😊
    A onda jedna pozerska, ozbiljan covjeculjak 😊
    A onda jedna pozerska, ozbiljan covjeculjak 😊

Evo malo da vidite jutros kako je bio raspolozen, poslije sam ga stavila u viper i otisla juhu stavit kuhat, a on prica, galami, pjeva 🤣🤣🤣 cijela kuca je orila, bas je grlat..  na mamu 😁😁😁 i bio je bas bas raspolozen. Spavao je od 22:30h do 09:30h uz 2 sisanja, jos bi pavao da se ja nisam ustala.

treca_sreca
    04. Prosinac 2017. 12:14

barbs

. Pisanje u gace: znaci, kad sam bila prehladjena nedavno, svaki put kad bih kihnula bi mi promocilooo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

to je normalno nakon vaginalnog
    bolje da ne znaš kako je nakon drugog
    još ako je beba veća
    ko u mene 4ipol kile
    preklani sam se skoro upiškila ne dok sam kihala, nego samo što sam išla potrčat (a polupunog mjehura bila)
    ko-ma
    ...treba radit kegelove....

treca_sreca
    04. Prosinac 2017. 12:15

uuu Leon baš ozbilja pogled ima, ko frajer tinejđer a ne bebica

dzenny
    04. Prosinac 2017. 12:15

Treca sreca,u komadu je spavala 10,5 sati.. nakon 7h sna je imala prvo dojenje kroz san,znaci u 3:30 je prvi put dojila i onda je spavala do 7h..ii opet je zaspala u 7:30 do 9:30.. ali zato se vise dobrom spavanju danas ne nadam,isto tako kao i tvoja Mila.. sve nesto po 10-20 min.. 😊

treca_sreca
    04. Prosinac 2017. 12:19

Marijana

Barbi13

mamisita27

Dzenny, posebno ime. Kao i Alara😀
    Barbs, super za Diega, moj to ne bi mogao😁
    Barbi, napisala si da jedva cekas da potrosis kutijicu d3k1 al ja sam razumijela svog pedijatra da se to daje bebama do kraja 3.mj a ne do kraja doze. Iskusne klokanice, pomozite: Daje li se D3K1 do kraja doze u kutijici ili do kraja 3.mj zivota novorodenceta?

Meni je pedic rekao da vise ne kupujem d3k1 i odmah mi dao recept za d3 a nema k1,pocinje sa O i ti si ga dobila….

Tako je… nema potrebe koristiti D3K1. Odmah trazi recept za Dvitamit, on se koristi cijelu prvu godinu zivota. Mnogi nisu zadovoljni s Plivit kapima jer (kako mi je i sama magistra u ljekarni rekla) mogu izazivati grcice, za razliku od Oleovita.
    Cure ne zelim pametovati, ali nemojte pretjerivati s tom kamilicom, koliko god blagotvorni ucinak na zeludac ima, toliko cini lose crijevima jer ispire zastitni sloj sa crijeva kojeg radi majcino mlijeko a sto je izuzetno bitno dalje u zivotu djeteta… secer i sol dijete ne bi trebalo okusiti u prvoj godini zivota, osim prirodne secere iz hrane kad krene dohrana. Toliko koliko olaksate bebama pokakati se, i sebi da ne gledate kako se muci, toliko ta kamilica radi stetu. Meni isto mali nije kakao 2 dana, ali sam mu masirala trbuscic s masti protiv nadutosti za bebe (sigurno ima i u HR za kupiti), stavljala ga na trbuh spavati preko dana a idpod njega zagrijane koscice, kad sam ga drzala savijala sam mu nogice u fetalni polozaj (jer naravno nitko se nemre pokakati s ispruzenim nogama) i pokakao se tu vecer. Crijevna mikroflora je jako bitna zbog alergija i raznih intolerancija...

ponavljanje je majka znanja.....a ovo je zbilja bitna činjenica za osvijestiti
    mada, da meni Mila ne kaka par dana pokeknula bih i ja!
    dosad je samo jednom imala začep, kad smo tek uveli D3 babytol kapi
    pa sam ju masirala, i izvodila razna čuda, tak da smo srećom izvukli se
    dosad ništa osim maminog mlijeka nije papala

dzenny
    04. Prosinac 2017. 12:23

Dena,samo da znas,danas se snahe slusaju 😂😂
    Violeta,hvala.. 😘

I_me
    04. Prosinac 2017. 12:36

Ajmeeee... imam jedno 50 stranica zaostataka! 🙁
    Kod nas buran vikend.. gosti.. rika mi televizor,mob, laptop nesto steka.. ranit cu se.. ema navecer nikako zaspat, koma sam.. stomacic ju zeza.. svaku vecer plac.. masiram trbuscic, vjezbam sa nogicama, stavljam ju u polozaj za kakanje.. pokaka se preko dana nesto jaaaako malo al nikako da napuni posteno pelenu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.