Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    04. Prosinac 2017. 12:39

Cure kako dajete oleovit d3 ja Uni dam na žličicu ona odmah pljune sve natrag 😂

• sretna
    04. Prosinac 2017. 12:42

Ja sam ispeglala planinu vesa u zamotala L poklone za Nikolu 😊
    Sretan imendan Barbarama 😊
    Leon je pravi frajer!
    D3 dajem na zlicicu zajedno s biogaiom, on to sve pocucla, mljacka, fino mu je 😂 ako ti pljuje van stavi par kapi mlijeka 
    Zaboravila sam sto je jos pisalo

dzenny
    04. Prosinac 2017. 12:47

I_me,jadna Ema.. 😔 ka sam vec navikla da moja A kaki svako 2-3 dana,ali ju nikad ne cujem da stenje,da se muci..
    Aurora,ja isto dajem na zlicu i ona hoce kao da ih izbaci nazad,ali lezi i onda joj ja drzim glavu ravno dok ne cujem da ih je progutala.. 😊

Suncokretica
    04. Prosinac 2017. 14:25

Aurora, ja dajem na žličicu uz par kapi vode da lakše sve klizne. Inače imam osjećaj da mi ostane jer su samo 2 kapi
    Koliko vaše bebe spavaju po danu?
    Moja noć dobro odspava (nakon što dočeka ponoć i jedva se uspava) a preko dana mi ima možda jednu turu dobrog sna i to uglavnom u klokanici il na meni.  Ak je u košari stalno se budi zbog grčeva. Inače mi je ujutro više spavala jer popodne nije mogla od grčeva.
    Jučer nije skoro ništa spavala preko dana, nešto malo ujutro i navečer ko sova! Nikako zaspati i samo gleda i zuji okolo 
    Ne bi li ona trebala u toj dobi više spavati? Il mogu bit sretna da mi i noć spava? 

Kiki156
    04. Prosinac 2017. 14:29

Alara i Leon predivni! 😍
    Dena presmijena scena! 😂😂🤣
    Barbare, sretan imendan! 😘😘 
    Maslacak - super dar! 😃 
    Ne znam jesam li nesto zaboravila, al koma sam pa nije ni cudo! Mali se po noci budio svaka 2 sata, to je cijena toga sto je po danu spavao puno zbog setnje i svega. Danas opet nikako zaspat...evo sad je u marami kod mene i spava a ja premorena secem u krug po kuci...

barbs
    04. Prosinac 2017. 14:35

Treca sreca, citala sam za te vjezbe... krenut cu... moram samo procitati sta kako 😊
    Hvala cure 😍😘
    I me, jadna Ema 😫 Jos to steeenjanjeeee... 😫😫😫😫😫😫😫😫
    Suncokretice, daaaa, trebali bi duze spavati ali u neku ruku, najbolje je da ti noc spava... a Diegooo spava kako kada... ponekad se zadesi da: spava, jede, kaki, galami i tako u krug... a ponekad da od njega ne mogu ni prst pom

barbs
    04. Prosinac 2017. 14:38

*pomaknuti 😫😫😫😫
    Kiki, probaj odmarati ako spava kroz dan...
    Violeta, pravi mali frajer! 😍😍😍😍😍😍😍 Pa inace se skok javlja oko 3mj.. ne mora biti u dan tocan 😂😂😂😂😂
    Sretna, puno si toga obavila 😉
    I me, zao mi je radi tva, moba i laptopa... Nama je nedavno rikla televizija i srecom nam je neki tip iz kvarta to popravio.... bas mi se ne bi davati novce za to.

barbs
    04. Prosinac 2017. 14:39
    Ovo me docekalo nakon setnje 😂😂😂
    Ovo me docekalo nakon setnje 😂😂😂

dzenny
    04. Prosinac 2017. 14:57

Barbs,ulalaa kakvo iznanedjenje 😉 ko vas se sjetio?😍

violeta1
    04. Prosinac 2017. 15:10

treca_sreca

uuu Leon baš ozbilja pogled ima, ko frajer tinejđer a ne bebica

Daaaa i bas mi je nekako velikiii 🤔 kolka nam je Mila? De da ju vidimo. Jer smo mi isti dan 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.