ja bih prije sebi nešto kupila…
za njezin 1. mini rođendan sam si naručila novi dobar objektiv
sad mi fali još jedino onaj što ide do 1.6 otvor blende…za portrete
Tata je rekao: stavite kolica pod bor! Ahahhahaaha Ne znam samo kako bi tako ogromna kolica stala ispod tako mali bor!

Da mi je prvo dijete sigirno bi kupila nesto jer mi je to.fora 😁 ali sada stvarno.nemam ideje. Vise mi je zbog L koji ce pitat zasto.djed bozicnjak nije nista braci donio 😂 za sv nikolu sam mu mislila neku trenirkicu kupit, i tak nam fali robe br 68, 62 mu je sad taman

kalendari za bake/djedove - mi smo to godinama prakticirali, pa nam se sad malo već ofucala fora
ali prvih par božiča (tj redovno smo to svekru za rođendan poklanjali, krajem 11.mj) pogotovo kad su djeca bila manja (a samim time i slađa, i slikaješ ih stalno pa imaš neke fora fotke uvijek...što se promijeni kad poodrastu) su bili oduševljeni
inače
mi smo preko ovih uvijek izrađivali, jako su kvalitetni i ima raznih veličina i modela kalendara (i ostalih stvari s fototiskom)
http://cewe.hr/cewe-fotoknjiga.html?cref=ref_sem_goo_K6773648_22787_x&gclid=Cj0KCQiAmITRBRCSARIsAEOZmr6kTvUYIxuw27jGu4DU0AruTha52pGXOAK6uuT7JsmtfpRFNYwBazkaAoulEALw_wcB

žena-majka-carica:)
može se i preko weba naručit pa ti dostave u muller trgovinu, pa tamo platiš

idem sad kuvat ručak.....za*ebavam se a neće se sama hrana spremit
dok još spava lavica

Jedno malo blesavo pitanje za nuk bočice, jel ta bočna udolina jel to za moj prst. Ide li to prema gore ili prema dole? XD
Jedno malo blesavo pitanje za nuk bočice, jel ta bočna udolina jel to za moj prst. Ide li to prema gore ili prema dole? XD
Koja bocna udolina? Ako mislis na sam sisac,udolina mora prema gore bit.

Koja bocna udolina? Ako mislis na sam sisac,udolina mora prema gore bit.
E da, hvala. Ma referirala nam se na ovu sliku nuk sisača, ali mi nije citiralo. Hvalaaa!
a jeste se raspisale danas
sve mise cini da cu ja za bozic sama sebi poklonit novi mob.. danas crko moj..taman garancija istekla..baterija stalno na 3%..
a cim dodjem za laptom ema mi se buni... ne mogu vas pratit

ne mogu ni emine slike prebacit na laptop... odmah dodje na 1% i crkne..
.a sve njene slike su na mom mobu..muz nema smartphone nego ima onaj na tipke..
pa ranit cu seeeeeee

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji