Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Otvorila sam pack Violetine pelene br 4... Bome su veće od Baby love... Sutra se definitivno moram zaletiti kupiti sutra u dmu 4 BL... Inače, tko koristi Violetine pelene, imate u dmu akciju: 2+1gratis za 199 kn
Dzenny e tako je nekako moja izgledala sinoć, samo nije glavu imala prema dole nego sa strane. A ja ju stavila skroz na drugu stranu, užas Zaedila sam se
Ajmeeee, Treca sreca, foooraaaa Joj, mi kupujemo svima, a bezvezni trošak novaca.... Ja sam npr prošle godine nekima poklonila okvir sa slikom muža i mene i oduševljenja li Mislim da ću ove godine nekima isto našu sliku s Diegom HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Snađi se druže! Ali najpametnije je samo djeci kupovati, ostale počastiti kolačima i ciao!
Ja uopce ne znam sta bi P kupila, sve s8 mislim da nista 😂 sve ima od L. Uopce nemam ideje
Ni ja nemam ideje, a nemam drugo dijete... Za igračke mi je premali i popusta će uvijek biti... mislim da ću odjeću... tute na dugmiće... tih ima jako malo... pa eto... na kraju krajeva, to mu najviše treba...
Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Sortiraj odgovore
Najstariji