Nego htjela.sam pitat jel.bebe vam cesto traze sisst, moj danas i jucer bi samo bio na sisi, neki je mazniji nego inace ova dva dana. Mozda zbog toga? Ili jednostavno gladniji je..treba mu vise.
Joj i svi se cude sto on SAMOO sisa. Jucer svekrva i sestricna dosle s pitanjem: Jel on JOS SAMO sisa? Ne znam.sta ima cudno tu sto djete sisa. Al eto.sta cemo. Svako ima neki komentar 😁
Jao treca sreca, sjetila.sam.se tebe jucer 😉 menr sestricna jucer skoro napala.sto malog stavljam u krevet, jer jedna nasa poznanica ima curku 2 godine i jos je s njima u krevetu, nece van..pa.kao imat cu problema. A ja onak.ahaaa.. i kontam si pa.nisam jedina mama koja tako radi, a bit ce nam.kako bude. 😊
Mamasita - jel ti pedijatrica rekla za te kapi? Nama je patronažna rekla da s obzirom da tu i tamo dajemo dohranu da nema potrebe za tim kapima i da će nam pedijatrica dalje reći…
Mislis na D3K1 kapsule? Za njih sam znala da ih trebam davati al da trebam pricekati pedijatra, vise se ne sjecam jesu li mi i u bolnici rekli ili mi je patronazna rekla, al znam da me je netko od njih uputio da cekam misljenje pedijatra i onda mi je on rekao da ih uzmem.To su ti male kapsulice, odvrnes cepic i usipas jednu kapsulicu dnevno bebi u usta.
Pojelo mi komentar, baš me živcira preko mobitela Ugl.Nama je recimo patronažna rekla da ne krećemo s tim jer i u AD ima tih vitamina, pa da s obzirom da tu i tamo dajemo AD da ne trebamo davati kapi za sad i da ćemo vidjeti nakon mjesec dana kako ćemo ju hraniti pa će nam dalje pedijatrica reći…
Poslusaj patronazu pa ces vidit na pregledu sta ce pijatar rec😚
Nije nesto extra kao od Sretne ali eto…sklepano od onoga sto sam imala doma…
Bas je extra sanjchi😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jeste kupovale u lidlu stramplice iz kolekcije pure coton? Jesu stopala normalne velicine?
Bit ce sljedeci tjedan kod nas pa da znam.
url=https://lilypie.com]
Nas 4 smo bili u gradu, napokon su stavili nove ukrase.nakon sto godina i zbilja je predivno. L jr izivao! A kad smo dosli doma cekale su nas vruce palacinke i sad pijemo vrucu cokoladu 😊
Nas 4 smo bili u gradu, napokon su stavili nove ukrase.nakon sto godina i zbilja je predivno. L jr izivao! A kad smo dosli doma cekale su nas vruce palacinke i sad pijemo vrucu cokoladu 😊
Sretna jel tvoje ime Jasmina mozda?
Sretna jel tvoje ime Jasmina mozda?
Da 😄 gdje si me nasla? 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji