Ja ovdje nikome ne mogu ime pogoditi... osim onima ciji je nadimak pod imenom! 😂😂😂😂😂 npr Barrrrbiii, Sanjchi 😂😂😂😂😂
Sretna, neka ste uzivali!!!! 😍😍😍😍
Dzenny, kolikoooo tvoja mala mooooze spavat!!!! 😯😯😯😯😯😯😯 Sta imas neki serum za uspavljivanje u mlijeku?! 😯😯😯😯😯😯😯😯😯
Hedgehog, poslusaj patronaznu!! 😊😊😊😊😊 i ja sam svoje 😁 nista ne bude ako od 1.mj krenes stim kapima 😉
HAHAHAHA, MAMASIIIITAAAAAAA, SPLiCANKA A RENATAAAAA!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Dzenny, a da nazovez pedijatricu ili patronaznu za kakicu?
Mi smo jucer isli u setnju sat i pol i uzeli smo i Rubi 😍😍😍😍😍 i 2x sam stavila susiti robu.... ja sam ko ona sa 6.djetetom na putu... 😂😂😂😂😂 nas je troje a svakiiii dan po 2 masine robe hahahaha
Pa sam radila rucak kod sveki jer se sva porezala... i malo pomogla sa pranjem sudja dok se D nije javio da je vrijeme za serviiiiss
Mamsita,ime je Dzejlana.. mozda ste i cule,ali nije bas cesto..
Barbs,mozda sam proizvela neki serum u trudnoci,pa sad trosim zalihe (uu trudnoci sam sve do poroda spavala vecinom 12h,pa sam i nju navikla 😂).. ona spava, a ja na internetu vec vise od 1h 😮 luda sam,znam 😂😂
Tik tak je dosla noc!!! Peglanje... kupanje Diega... i moram se pohvalit da sam ga probala u krevetuc staviti i niti jednom nam nije progundjao nego ga je muz svako malo provjeravao u D je brzo otisao u zemlju snova 😂😂😂😂😂😍😍😍😍 a bome i ja na kaucuuuu 😂😂😂😂😂 jos biser id muza je namjerno isao u krevet a da me ne probudi da vidi moju reakciju 😂😂😂😂😂😋😋😋
Barbs,njen pedijatar radi samo cetvrtkom,pa ne znam da li je neko tu drugim danima 🤔 (za pedijatra sam se zeznula,najveca mana mi je sto ga nema tu svaki dan)
Dzenny, hahahaha, bome zeno, daj recept!!! 😂😂😂😂😂 i ja sam sunjava pa umjesto da spavam sad kad je zaspao tipkam 😂😂😂😋
Jadnicak, morala sam mu fiziolosku u nos staviti koliko ga je to mucilo... i sad se macicao i spava 😂😂😂😍😍😍😍
i moram se pohvalit da sam ga probala u krevetuc staviti i niti jednom nam nije progundjao nego ga je muz svako malo provjeravao u D je brzo otisao u zemlju snova 😂😂😂😂😂😍😍😍😍 a bome i ja na kaucuuuu 😂😂😂😂😂 jos biser id muza je namjerno isao u krevet a da me ne probudi da vidi moju reakciju 😂😂😂😂😂😋😋😋
Bravo za Diega 👏👏 ja mislim da ja to od avoje Alare ubrzo necu docekati 😮 to bi bila vriska,kad bi ju pospadnu spustila u krevetic..
Hhahah hoces ti spavat na kaucu 😂😂 mn je moj prije trudnoce (dok sam bila manje teska) znao odnijeti u sobu,a nekad se probudim pa se pravim da spavam,nek malo trenira misice 😂😂
Barbs,znaci ili je na mamu pa voli puuno spavati,ili sam jebu trudnoci zarazila spavanjem 😂😂 (znaci,trebala si u trudnoci puuuuno spavati 😂)
Pedijatar-nazalost daa.. ako joj opet vidim krv,pozvat cu patronoznu,pa neka mi kaze sta dalje..
Sortiraj odgovore
Najstariji