Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Prosinac 2017. 10:43

Srecom pa je 2 ducana dalje i my favourite boutique i sva sreca pa sam si nasla prebrutalnu dugu jaknu crnu s krznom za 400 kn. Ne nisam i to kupila  😂Naravno da jesam, sexy mamica 😎Onda sam osla u dm i tam sam ostavila 100 kn i meduostalim kupila muzu sibu za sv nikolu jer me jutros rasp...*** biiip😁Al kad vidi racun mislim da sam si napravila medvjedu uslugu jer cu dobit s tom sibom😂😂😂😆

Maja 3
    01. Prosinac 2017. 10:46

sanjchi255

Barbs 😂😂😂😂😂 bitno da je muz zadovoljan jer ima velike kotace…i moj isto to kaze😂 imamo iste kotace..na kolko ono ih treba pumpat?? Mi zaboravili a moramo ih napumpat..
    Snijeg-ja jedva cekam da krene😄 mm radi zimsku i onda nama padaju kune s neba😊👏👏👏

Nemojte previse pumpat,moj muz je 2 kotaca sredio!
    A nove zracnice od kunerta i nisu bas najtaman..bar nama nisu bile,mislim napravili smo..al su malo vece od orginala..

Maja 3
    01. Prosinac 2017. 10:47

A kod frizera sam morala jer smo sutra krsni kumovi..jos ujutro idem na frizuru,i na sminkanje. Jucer samo farbanje bilo. 
    Alara je bombon!

Barkleys
    01. Prosinac 2017. 10:47

Mamasita - vašu koji šoping. Fakat si se istrošila. Moj jedini izlazak u zadnjih 2 tjedna je bio na relaciji rodilište - doma. Možda je i tako bolje. Trebali bi sljedeći tjedan obaviti matičara, pa ću svratiti do dm *. *

Maja 3
    01. Prosinac 2017. 10:49

A ovo za 3 dijete,hahhahhahahah!
    Ja nakon 1 rekla,nema sanse vise u 12 mjesecu,planirali da rodim 5-6 mj,mali se u 7 rodio! Sad za trece-ja vec imam datum...20.02.2020.
    Tad bi rodila...uglavnom do 5 mj 2020 da imamo 3 bebaca.

[OBRISANO] 01. Prosinac 2017. 10:54

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 01. Prosinac 2017. 10:54

[OBRISANO] 01. Prosinac 2017. 10:56

• sretna
    01. Prosinac 2017. 10:56

Ma joj, otom potom za trece dijete, ja jos nisam.na cisto s tim 😂 i bi i ne bi

• sretna
    01. Prosinac 2017. 10:57

sanjchi255

Evo sto je tajo narucio svojoj princezi😊
    Nemam pojma di je to narucio, neka kolegica u firmi je narucivala za kumu pa je i on narucio za Luciju…sad cekamo da dode👏👏

Slatkoooo 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI