Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2017. 14:10

Sad gledam cijela zadnja str puna mojih postova, ko da se dopisujem sama sa sobom. Mislim da je vrijeme da se prestanem zezati na mobitelu.😂Idem radit nesto😂😂😂

Kiki156
    03. Prosinac 2017. 14:16

Evo nas s fuliranja! Konacno smo isli i s kolicima, to mozemo samo kad je tata (il netko uz mene doma). Mali je prespavao cijeli izlazak, uzivao je na zraku. Obukla sam mu skafander, kapu i pokrila ga dekicom i mislim da mu je cak bilo i prevruce al bar se nadisao zraka. Jedva cekam da muz ide na go pa sa svaki dan idemo negdje, samo da vrijeme posluzi! 😃⛄️🎅🏻 
    Mamisita ako ces to s toplomjerom onda moras kako je Hedegehog pisala onako s kremom za guzu, bar su tako meni rekli.. 

Kiki156
    03. Prosinac 2017. 14:18

Nama K1D3 kapi nisu utjecale na probavu. Dajem mu samo biogaju

• Dena1009
    03. Prosinac 2017. 14:29

treca_sreca

ono za "posesivnost" i ostavljanje djeteta baki i sl sam zaboravila prokomentirati..
    ne mogu vjerovat da netko uopće se žali na to što bi mu netko dijete čuvao
    da nemate nikakvu pomoć, onda vam ne bi padalo napamet takvo šta izjavit
    ja sam s prvim prošla da se nisam mogla ni popišat doslovno, da mi ga je itko imao uzet 5min spasila bih se. Ovak sam na rubu živaca bila (ok, tu igra ulogu i dijete kakvo je a on je bio nenormalno plačljiv, dreka od jutra do sutra)
    S drugim mi je pomagao tata, a sad opet nitko (odrasli, srećom imam djecu koja ju makar zabave glupiranjem 2min po potrebi), jer mi tatu iako je u penziji i "slobodan" srce zeza i jedva je živ…
    inače,
    nisam od onih šta bi mogle ostavit dijete eto tak da si malo kafenišu svaki dan po rivi
    ali nit ne radim bauk ako ju uru vrimena ostavim s mužem….ok, bude mi bed hoće li ju o "dovoljno dobro servisirat" (jer ja imam puno visočije kriterije da ona bude zadovoljena, od njeg) ali nemam nit najmanju grižnju savjesti nit da brinem di je i šta radi. Uostalom nikad ju ne bih ostavila s bilo kim. Ali kad ju ostavim mužu ili svekrvi (dosad možda 5x sve ukupno) mirna sam i obavljam šta imam…
    tako da, tko ima baka-servisili bilo koji drugi servis (pouzdani)opustite se i uživajte
    …i ne vadite mast nama koji ga nemamo

Potpisujem! I ja se brinem za njega al ne mogu poreci da ne pase uhvatit friskog lufta. Istina da do sada sam ga ostavila samo kad sam isla doktoru par puta, a jednom sam poslje doktora napravila brzi shoping, kad je vec doktorica u samom centru. Ja sam sva zahvalna na necacima sta dođu i pricuvaju ga na koji sat da od brige sredim stan, naravno ja sam sa njima al opet je drugacije dok ne mora trcat na svaki šuš. Al eto njima jos nebi ostavila na samo jer hranjenje, presvlacenje i sl obavljam ja, ipak su to decki od 19 i 20g. Iako iskreno, mislim da cak bolje paze na njega nego bi neki stariji jer kako ja kazem tako rade, nema pametovanja i po svom. Hahaha, kad sam ovo procitala postalo mi je jasno zasto me umjesto ujna zovu šefica😅

url=https://lilypie.com]

• sretna
    03. Prosinac 2017. 14:31

Sanjchi da, godinama kitim za Sv. Nikolu, obozavam sve u vezi Bozica i jedbostavno mi je orekratko ako ga kitim na Badnjak, a i volim Badnjak docekat u miru bez ikakvih obaveza, a meni na kicenje bira odtpadne par sati s obzirom koliko ukrasa imam 😂 ovako uzivam u caroliji duuuuugo i bas mi je lijepo toplo oko srca 😁
    Mamasita 😂😂😂 pa bas ti je dobro tako sama sa sobom pisat 😄

• sretna
    03. Prosinac 2017. 14:32

Ko nepismena ispadam bez edita 😂 *otpadne

Barkleys
    03. Prosinac 2017. 14:35

barbs

Mamisita, ne mora puno popitu 😉 Diego nije nikada vise od cca 20ml…😊
    Hedgehog, kako mislis da se vodi pod tvojim prezimenom u bolnici? To dok ga muz nije "prihvatio"ili?
    Dena, da, treba puuunooo vremena za slikanje … to nam je rekao i taj svekin frend s ppsl

Pa da, kad rodiš sve je na tvoje ime, niko te ni ne pita niti igdje piše djetetovo ime i prezime. Bar je tako kod nas u Zgb. Onda kada riješiš matični onda tek "prijavljuješ" ime, prezime, dobi OIB... 

Suncokretica
    03. Prosinac 2017. 14:37

Mi koristimo samo D3 kapi i od prvog dana korištenja je dobila zatvor od njih, ima manje stolica dnevno i jače grčeve tako da sigurno utječu na probavu. Sad ih dajem svaki drugi dan bar dok se grčevi ne smanje...
    Kako čistite one nabore na vratu? Stalno joj unutra bude mucica i još ako bljucne, to se sve nakupi. Obrišem s vlaznom maramicom al imam osjećaj da nikako počistiti skroz 

barbs
    03. Prosinac 2017. 14:46

Hedgehog, ja sam krivo shvatila 😂😂😂😂 mislila sam i da nakon sto prizna dijete u bolnici se vodi na tvoje prezime ahahahahhahha
    Ja drage volje pustim Diega nekome... muzu, svojima, svekrvi.... a i iskreno? Meni treba free time za kavu sa frendicama... necu sada SVAKI DAAAAN ali s vremenom, zasto ne???

barbs
    03. Prosinac 2017. 14:48

D3 kapi- od onda mu se probava poremetila...
    Mamisiya, i ja volim monologe voditi.... 😂😂😂😂😂😂😂 e ja mu stavim u bocicu.od 125 ml i cajnu zlicu secera 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.