*posla
Sretna, eeeee, pa onda imas sreceeee 😂😂😂😂😂😂😂 jer bome s Diegom je bilo veselooo slikanje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ono za "posesivnost" i ostavljanje djeteta baki i sl sam zaboravila prokomentirati..
ne mogu vjerovat da netko uopće se žali na to što bi mu netko dijete čuvao
da nemate nikakvu pomoć, onda vam ne bi padalo napamet takvo šta izjavit
ja sam s prvim prošla da se nisam mogla ni popišat doslovno, da mi ga je itko imao uzet 5min spasila bih se. Ovak sam na rubu živaca bila (ok, tu igra ulogu i dijete kakvo je a on je bio nenormalno plačljiv, dreka od jutra do sutra)
S drugim mi je pomagao tata, a sad opet nitko (odrasli, srećom imam djecu koja ju makar zabave glupiranjem 2min po potrebi), jer mi tatu iako je u penziji i "slobodan" srce zeza i jedva je živ...
inače,
nisam od onih šta bi mogle ostavit dijete eto tak da si malo kafenišu svaki dan po rivi
ali nit ne radim bauk ako ju uru vrimena ostavim s mužem....ok, bude mi bed hoće li ju o "dovoljno dobro servisirat" (jer ja imam puno visočije kriterije da ona bude zadovoljena, od njeg) ali nemam nit najmanju grižnju savjesti nit da brinem di je i šta radi. Uostalom nikad ju ne bih ostavila s bilo kim. Ali kad ju ostavim mužu ili svekrvi (dosad možda 5x sve ukupno) mirna sam i obavljam šta imam...
tako da, tko ima baka-servis
ili bilo koji drugi servis (pouzdani)
opustite se i uživajte
...i ne vadite mast nama koji ga nemamo
žena-majka-carica:)
E u bolnici beba dobiva prezime od mame ako nisu vjencani, a kod maticara tata prizna bebu i onda ima njegovo prezime…. ne znam tocno o cemu se tu radilo….. netko je pricao o tome
Diego se prob
Da upravo tako.Moja N je u bolnici imala moje prezime, a kod maticara je tata potpisao i sad ima njegovo prezime.Istina da pod napomenom pise da je dana tog i toga tata potpisao i priznao ocinstvo, al to me uopce ne dira.
Postavila sam ukrase i lamoice po stanu, prekosutra vadim bor i u srijedu ga kitim 😁
Mamasita - jel ti pedijatrica rekla za te kapi? Nama je patronažna rekla da s obzirom da tu i tamo dajemo dohranu da nema potrebe za tim kapima i da će nam pedijatrica dalje reći…
Mislis na D3K1 kapsule? Za njih sam znala da ih trebam davati al da trebam pricekati pedijatra, vise se ne sjecam jesu li mi i u bolnici rekli ili mi je patronazna rekla, al znam da me je netko od njih uputio da cekam misljenje pedijatra i onda mi je on rekao da ih uzmem.To su ti male kapsulice, odvrnes cepic i usipas jednu kapsulicu dnevno bebi u usta.
popio 30 ml nekak urla ko da ga koljem Boze mi oprosti…samo nek se posere
Mamisita pa to nije sisa znas da kuzi….jesi primjetila da je problem sa kakicom kako ste poceli sa d3 i k1
Imas pravo. 30.mu prvi put dali d3k1 to je bio cet, dan nakon pregleda a zadnja kakica bila u petak🙁🙁🙁sta je to povezano?
A vecina ih ima problem sa kakicom nakon toga
To nisam znala???!!😑😑😑
Hahahha bunker Mamisita😂😂😂
Pa obukla sma joj kapu, skafander i omotala je dekicom, pokrila nosic da ne udise hladan zrak. Samo okice su virile😍😍
Tak ja svoga isto al ovih dana je bilo vlazno pa nismo nikud isli...
Mislim da se pokakio jer ima zadovoljan izraz lica i veselo mase rukicama. Al ako kaki pricekat cu da obavi do kraja necu ga jos presvlacit. Danas sam u nadi pobacala 5 praznih pelena.Ne da mi se ponovno ljepit odljepljenu pelenu a i vecinom se popiski
Mamisita, ne mora puno popitu 😉 Diego nije nikada vise od cca 20ml…😊
Hedgehog, kako mislis da se vodi pod tvojim prezimenom u bolnici? To dok ga muz nije "prihvatio"ili?
Dena, da, treba puuunooo vremena za slikanje … to nam je rekao i taj svekin frend s ppsl
Koliko si ti secera Barbs stavljala i koliko vode? Tako je, bitno da je nesto popio :)
ono za "posesivnost" i ostavljanje djeteta baki i sl sam zaboravila prokomentirati..
ja sam s prvim prošla da se nisam mogla ni popišat doslovno, da mi ga je itko imao uzet 5min spasila bih se. Ovak sam na rubu živaca bila (ok, tu igra ulogu i dijete kakvo je a on je bio nenormalno plačljiv, dreka od jutra do sutra)
S drugim mi je pomagao tata, a sad opet nitko (odrasli, srećom imam djecu koja ju makar zabave glupiranjem 2min po potrebi), jer mi tatu iako je u penziji i "slobodan" srce zeza i jedva je živ…
inače,
nisam od onih šta bi mogle ostavit dijete eto tak da si malo kafenišu svaki dan po rivi
ali nit ne radim bauk ako ju uru vrimena ostavim s mužem….ok, bude mi bed hoće li ju o "dovoljno dobro servisirat" (jer ja imam puno visočije kriterije da ona bude zadovoljena, od njeg) ali nemam nit najmanju grižnju savjesti nit da brinem di je i šta radi. Uostalom nikad ju ne bih ostavila s bilo kim. Ali kad ju ostavim mužu ili svekrvi (dosad možda 5x sve ukupno) mirna sam i obavljam šta imam…
tako da, tko ima baka-servisili bilo koji drugi servis (pouzdani)opustite se i uživajte
…i ne vadite mast nama koji ga nemamo
Potpisujem, sta ce luda glava. Dobro da sam dosla k pameti 😅
S drugim mi je pomagao tata, a sad opet nitko (odrasli, srećom imam djecu koja ju makar zabave glupiranjem 2min po potrebi), jer mi tatu iako je u penziji i "slobodan" srce zeza i jedva je živ…
inače,
ali nit ne radim bauk ako ju uru vrimena ostavim s mužem….ok, bude mi bed hoće li ju o "dovoljno dobro servisirat" (jer ja imam puno visočije kriterije da ona bude zadovoljena, od njeg) ali nemam nit najmanju grižnju savjesti nit da brinem di je i šta radi. Uostalom nikad ju ne bih ostavila s bilo kim. Ali kad ju ostavim mužu ili svekrvi (dosad možda 5x sve ukupno) mirna sam i obavljam šta imam…
tako da, tko ima baka-servisili bilo koji drugi servis (pouzdani)opustite se i uživajte
…i ne vadite mast nama koji ga nemamo
I zao mi je zbog tate i zdravlja 🙁😚
Sortiraj odgovore
Najstariji