Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2017. 23:08

dzenny

Uhh dugo se nisam javila.. uglavno sa Alarom je sinoc do ponoc bilo veselo i veceras dok ju nismo okupali.. zato sto gospodjica po danu nikako ne spava (2x po 10 minna cijeli dan) i onda joj se spava i nista joj ne pase.. danas mi u kakici imala opet malo sluzi i maaaalo crvenih tragova sam vidjela 😮
    Hmm mn mob nista ne zeza na forumu.. 😊
    Alaru sam do sada samo kod muza ostavljala,mozda 2 puta,ali na kratko (jednom do opcine,drugi put do najblizeg butika 😂😂)
    Hahah,kakvo mn ime dajete?? 😂

Dzenny, zao ni je radi kakice.  Ti imas sigurno neko neobicno ime ;)
    Sretna, ti prodajes te vijence?

Kiki156
    03. Prosinac 2017. 23:22

Mamisita ja bi na tvom mjestu nazvala pedijatra pa se savjetovala oko uzimanja kamilice, oni ce ti najbolje znati reci. 
    Hahaha nasmijale ste me s tim imenima 😂 
    Dzenny mojoj sogorici je mali imao krvi u stolici i na kraju je bila alergija na laktozu, proslo je samo od sebe kako je rastao. 
    Nama ne vikend bio predivan, bas smo uzivali nas troje ❤️
    Idem sada spavati, laku i mirnu noc svima zelim! 😘

• Barbi13
    04. Prosinac 2017. 00:03

mamisita27

Cure, on poslije opet nije inao kakicu i ako ne bude sutra imao, da li mu mogu i kad opet dati zasecerenu kamilicu?

Mamisita,dok nije pila ove famozne d3k1 kakala je vise puta na dan a sad jednu kakicu na dan,opet nije imala dva dana kaku i dala joj popodne kamilicu i malo prije se posrala do ledja,i ja sam se brinula nakon onih punih pelena sad jedna kakica na dan,nemoj se brinut

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    04. Prosinac 2017. 00:04

Barbi13

mamisita27

Cure, on poslije opet nije inao kakicu i ako ne bude sutra imao, da li mu mogu i kad opet dati zasecerenu kamilicu?

Mamisita,dok nije pila ove famozne d3k1 kakala je vise puta na dan a sad jednu kakicu na dan,opet nije imala dva dana kaku i dala joj popodne kamilicu i malo prije se posrala do ledja,i ja sam se brinula nakon onih punih pelena sad jedna kakica na dan,nemoj se brinut

Bitno je da se danas pokakio sutra ces vidjet

Leptirica.com

04. Prosinac 2017. 00:13

Barbi13

Barbi13

mamisita27

Slazem se Barbi. Ti si znaci Petri dala 2x kamilicu. Prvi put se pokakala pa isto opet nije pa nakon 2.x kamilice je opet, ako sam dobro shvatila? Bas me zivciraju te kapi, a super je kakao.

• Barbi13
    04. Prosinac 2017. 00:18

mamisita27

Barbi13

Barbi13

mamisita27

Slazem se Barbi. Ti si znaci Petri dala 2x kamilicu. Prvi put se pokakala pa isto opet nije pa nakon 2.x kamilice je opet, ako sam dobro shvatila? Bas me zivciraju te kapi, a super je kakao.

A sta cu moja mamisita,dala joj u cetvrtak i danas.Ne mogu gledat to grcenje i naprezanje,ne moze im kamilica naskodit a pomogne jer se malo prije do vrata pokakala..i mene zivciraju jos nam je ostalo deset kapsula i jedva cekam da zavrsim s tim

Leptirica.com

• Barbi13
    04. Prosinac 2017. 00:19

Barbi13

mamisita27

Barbi13

Barbi13

mamisita27

A sta cu moja mamisita,dala joj u cetvrtak i danas.Ne mogu gledat to grcenje i naprezanje,ne moze im kamilica naskodit a pomogne jer se malo prije do vrata pokakala..i mene zivciraju jos nam je ostalo deset kapsula i jedva cekam da zavrsim s tim

Sretna sam i kad vidim tu jednu kakicu😆😆😆

Leptirica.com

• sretna
    04. Prosinac 2017. 01:30

Mamasita, ne prodajem iako sam inala vec par upita. 

dzenny
    04. Prosinac 2017. 04:17

Mamsita,haha pa ne znam jeste cule za moje ime,jerr nije bas tako cesto.. 😂😂
    Hmm,a za kakicu mi je malo cudno,jer juce kad se prvi put kakila je bilo sve sasvim uredu.. i onda kakila nakon mozda 2h i tu je bilo malo sluzi maaalo tragova krvi.. a tako je bilo i prosli put kad sam vidjela da ima 2 tockice crvene.. a kakicu nema svaki dan,mozda svako 2-3h..
    Iii da se pohvalim (ali da se Alara ne pokvari),zaspala je sinoc u 20:30h i jos se nije probudila.. ja sam ju sad nahranila,aa ona i dalje spava 😂 znaci evo 8h u komadu je do sada,wuuuhuu.. 👏👏

barbs
    04. Prosinac 2017. 04:50

JUUUUTROOOO 😂😂😂😂😂😂
    jbt, nema me pola dana i noci a vec toneeeee dtr za citati 😂😂😂😂😂
    Mamisita, suuuper za kakanjree!!! 😍😍😍😍😍😍😍 Ja uvijek kazrm da se radi po istinktu 😊
    Sanjchi, super je vijenac 😍😍😍😍
    Violeta, da nije skok??? 
    A Sanjchi i Violeta, to za komentate ljudi... uuuuuffff.... jucer je i Diego zaspao kad ono, dodje od muza nono i vice: jopoojjjjjj, oooopeeeet spavaaaaa?????? pa taj mali samo spava.... ili zna doci nona: oooopeeeet jede???? JBT, BEBAAAA JEEEEE!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.