Nas 4 smo bili u gradu, napokon su stavili nove ukrase.nakon sto godina i zbilja je predivno. L jr izivao! A kad smo dosli doma cekale su nas vruce palacinke i sad pijemo vrucu cokoladu 😊
Sretna jel tvoje ime Jasmina mozda?
Da 😄 gdje si me nasla? 😂
Nesto mi je bio poznat tvoj adventski 🤣🤣🤣
Bima web shop. Gledam reko ovo djelo znam. Koja slucajnost 😂😂😂
Nas 4 smo bili u gradu, napokon su stavili nove ukrase.nakon sto godina i zbilja je predivno. L jr izivao! A kad smo dosli doma cekale su nas vruce palacinke i sad pijemo vrucu cokoladu 😊
Da 😄 gdje si me nasla? 😂
😂😂😂 i mislila sam si da je tako nesto 😄
Primjecujem vec nekih cca tjedan dana da se v kod prematanja izvrce na stranu i sve si mislim sta je sa tim djetetom, da bih prekjucer skuzila da se on pokusava okrenutina bok, vidi se da mi je prva beba😅 jel ide to tak rano vec? Danas mu obucem pidzamu koju nije imal tjedan dana i ne moze noge da ispruzi, bodica vec hrpu imam premalih, ajme sta raste...😣 bas ce mi dobro doci ova lidlova akcija, nadam se da ce biti jos cega kad mm dođe s posla. A i nedavno smo saznali da nam na ljeto dolazi jos jedna bebica u familiju pa cemo odmah proslijediti. 🤗
url=https://lilypie.com]
Da 😄 gdje si me nasla? 😂
Ja sam tebe zamisljala kao Ines ili Doris…nije mi na kraj pameti bilo Jasmina😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 ja nikoga ne.mogu zamislit pod nekim imenom.
Da 😄 gdje si me nasla? 😂
😉😊
A ja nemogu svakog…neke da…npr Trecu zamisljam kao Renatu😂😂😂😂
Ja znam ime..al necu ti recii 😋😋😋 hahahha zezam se 🤣🤣🤣 al mislim stvarno na fb smo frendice hehe moram te malo zafrkavat
Uhh dugo se nisam javila.. uglavno sa Alarom je sinoc do ponoc bilo veselo i veceras dok ju nismo okupali.. zato sto gospodjica po danu nikako ne spava (2x po 10 minna cijeli dan) i onda joj se spava i nista joj ne pase.. danas mi u kakici imala opet malo sluzi i maaaalo crvenih tragova sam vidjela 😮
Hmm mn mob nista ne zeza na forumu.. 😊
Alaru sam do sada samo kod muza ostavljala,mozda 2 puta,ali na kratko (jednom do opcine,drugi put do najblizeg butika 😂😂)
Hahah,kakvo mn ime dajete?? 😂
Cure, on poslije opet nije inao kakicu i ako ne bude sutra imao, da li mu mogu i kad opet dati zasecerenu kamilicu?
Sortiraj odgovore
Najstariji