Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    03. Prosinac 2017. 21:16

sretna

violeta1

sretna

Nas 4 smo bili u gradu, napokon su stavili nove ukrase.nakon sto godina i zbilja je predivno. L jr izivao! A kad smo dosli doma cekale su nas vruce palacinke i sad pijemo vrucu cokoladu 😊

Sretna jel tvoje ime Jasmina mozda?

Da 😄 gdje si me nasla? 😂

Nesto mi je bio poznat tvoj adventski 🤣🤣🤣 
    Bima web shop. Gledam reko ovo djelo znam. Koja slucajnost  😂😂😂

• sretna
    03. Prosinac 2017. 21:18

violeta1

sretna

violeta1

sretna

Nas 4 smo bili u gradu, napokon su stavili nove ukrase.nakon sto godina i zbilja je predivno. L jr izivao! A kad smo dosli doma cekale su nas vruce palacinke i sad pijemo vrucu cokoladu 😊

Da 😄 gdje si me nasla? 😂

Bima web shop. Gledam reko ovo djelo znam. Koja slucajnost 😂😂😂

😂😂😂 i mislila sam si da je tako nesto 😄

• Dena1009
    03. Prosinac 2017. 21:25

Primjecujem vec nekih cca tjedan dana da se v kod prematanja izvrce na stranu i sve si mislim sta je sa tim djetetom, da bih prekjucer skuzila da se on pokusava okrenutina bok, vidi se da mi je prva beba😅 jel ide to tak rano vec? Danas mu obucem pidzamu koju nije imal tjedan dana i ne moze noge da ispruzi, bodica vec hrpu imam premalih, ajme sta raste...😣 bas ce mi dobro doci ova lidlova akcija, nadam se da ce biti jos cega kad mm dođe s posla. A i nedavno smo saznali da nam na ljeto dolazi jos jedna bebica u familiju pa cemo odmah proslijediti. 🤗

url=https://lilypie.com]

• sretna
    03. Prosinac 2017. 22:12

sanjchi255

sretna

violeta1

sretna

violeta1

Da 😄 gdje si me nasla? 😂

Ja sam tebe zamisljala kao Ines ili Doris…nije mi na kraj pameti bilo Jasmina😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 ja nikoga ne.mogu zamislit pod nekim imenom. 

violeta1
    03. Prosinac 2017. 22:44

sretna

violeta1

sretna

violeta1

sretna

Da 😄 gdje si me nasla? 😂

😉😊

violeta1
    03. Prosinac 2017. 22:47

sanjchi255

A ja nemogu svakog…neke da…npr Trecu zamisljam kao Renatu😂😂😂😂

Ja znam ime..al necu ti recii 😋😋😋 hahahha zezam se 🤣🤣🤣 al mislim stvarno na fb smo frendice hehe moram te malo zafrkavat

violeta1
    03. Prosinac 2017. 22:48

A Sanjchi ti imas takoooo divno ime ma top 😁😁

dzenny
    03. Prosinac 2017. 22:51

Uhh dugo se nisam javila.. uglavno sa Alarom je sinoc do ponoc bilo veselo i veceras dok ju nismo okupali.. zato sto gospodjica po danu nikako ne spava (2x po 10 minna cijeli dan) i onda joj se spava i nista joj ne pase.. danas mi u kakici imala opet malo sluzi i maaaalo crvenih tragova sam vidjela 😮
    Hmm mn mob nista ne zeza na forumu.. 😊
    Alaru sam do sada samo kod muza ostavljala,mozda 2 puta,ali na kratko (jednom do opcine,drugi put do najblizeg butika 😂😂)
    Hahah,kakvo mn ime dajete?? 😂

03. Prosinac 2017. 22:54

Splicanka arenata.Nekako mi ne ide😆

03. Prosinac 2017. 23:06

Cure, on poslije opet nije inao kakicu i ako ne bude sutra imao, da li mu mogu i kad opet dati zasecerenu kamilicu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.