Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    03. Prosinac 2017. 14:48

Suncokretice, blaznicama i vodom 😊😊😊😊😊

barbs
    03. Prosinac 2017. 14:50

Sretna, ja osobno ne znam nikoga tko je cekao Badnjak za kicenje 😁😁😁😁😁😁😁 i kod nas se kti puuunooo prije 😊😊😊😊

03. Prosinac 2017. 14:50

Kakio jeee!😀😀😀😀Tri tone  je izaslo do pol leda! Okupala ga i posisao je i sad spava blazeno😍😆Hvala vam zene!😘😘

03. Prosinac 2017. 14:54
    ovako izgleda alergija na cjepivo mj dana nakon
    ovako izgleda alergija na cjepivo mj dana nakon

03. Prosinac 2017. 14:55

Stavila sam sliku alergije  na  tuberkulozu mj dana nakon ako itko ikad naleti na ovo da se ne prepadne ko ja😆

• sretna
    03. Prosinac 2017. 14:56

Mamasita jeeeej za kaknje 😄

03. Prosinac 2017. 14:58

ne alergija nego reakcija na cjepivo pardon

03. Prosinac 2017. 15:00

Sretna, nikad se nisam tako veselila kakici. Bila je mekana zuckasta ili svjetlosmeda tak neka boja

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 15:02

Bravo za kakanje😍😍😍😍😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    03. Prosinac 2017. 15:04

mamisita27

Sretna, nikad se nisam tako veselila kakici. Bila je mekana zuckasta ili svjetlosmeda tak neka boja

😂😂😂 vjerujem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.