Barbi trebala sam te idmah poslusati :)
Ni ja tebe onaj dan nisam poslusala a kad je popila kamilicu drugi dan i pokakila se tolko sam bila sretna da sam joj guzu ljubila😆😆😆😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamasita - jel ti pedijatrica rekla za te kapi? Nama je patronažna rekla da s obzirom da tu i tamo dajemo dohranu da nema potrebe za tim kapima i da će nam pedijatrica dalje reći…
Mislis na D3K1 kapsule? Za njih sam znala da ih trebam davati al da trebam pricekati pedijatra, vise se ne sjecam jesu li mi i u bolnici rekli ili mi je patronazna rekla, al znam da me je netko od njih uputio da cekam misljenje pedijatra i onda mi je on rekao da ih uzmem.To su ti male kapsulice, odvrnes cepic i usipas jednu kapsulicu dnevno bebi u usta.
Nama je recimo patronažna rekla da ne krećemo s tim jer i u AD ima tih vitamina, pa da s obzirom da tu i tamo dajemo AD da ne trebamo davati kapi za sad i da ćemo vidjeti nakon mjesec dana kako ćemo ju hraniti pa će nam dalje pedijatrica reći…
Mamasita - jel ti pedijatrica rekla za te kapi? Nama je patronažna rekla da s obzirom da tu i tamo dajemo dohranu da nema potrebe za tim kapima i da će nam pedijatrica dalje reći…
Mislis na D3K1 kapsule? Za njih sam znala da ih trebam davati al da trebam pricekati pedijatra, vise se ne sjecam jesu li mi i u bolnici rekli ili mi je patronazna rekla, al znam da me je netko od njih uputio da cekam misljenje pedijatra i onda mi je on rekao da ih uzmem.To su ti male kapsulice, odvrnes cepic i usipas jednu kapsulicu dnevno bebi u usta.
Pojelo mi komentar, baš me živcira preko mobitela Ugl. Nama je recimo patronažna rekla da ne krećemo s tim jer i u AD ima tih vitamina, pa da s obzirom da tu i tamo dajemo AD da ne trebamo davati kapi za sad i da ćemo vidjeti nakon mjesec dana kako ćemo ju hraniti pa će nam dalje pedijatrica reći…
Kiki krstenje je proslo super, u crkvi je plako kod kuma malo pa sam ga ja uzela da ga smirim, u restoranu je dobio dudu i spavo je skoro cijelo vrijeme tek kad smo dosli doma je sisao. Znaci prije crkve je dobio jest i onda je izdrzao 5h bez jela i kad smo dosli doma dobio je. Spasila nas je duda. To vrijeme je dudu htjeo i onda poslije krstenja mu nismo vise ni davali i sad nece 🤔 a duda je spas za dosta situacija iako ja sam protiv dude, ali svjesna sam prednosti sa dudom.
Davanje da ga drze ja nemam problema, eto tko god dode poceo ga je drzati sad, jucer moja sestricna i svekrva, prekucer frendica, mama moja svaki put kad je s njim rado joj ga dam da ga drzim. U pocetku nisam bas davala da ga drze ali sad dam i to osobama koje su meni draze, a nekima ne dajem, tipa osobe koje dodu u babinje samo reda radi to ne dajem. I jedino mi smeta kad ga svekrva drzi 1.jer ja nju ne volim a 2.jer ona fakat ne zna pricat normalno! Jucer su bili svekar i svekrva i ona je cijelo vrijeme njemi tepala meni je doslo da ju pitam halllooo zeno jel ti znas normalno pricat!!!?? A i to cu ju pitat kad tad jer ne dam da se djetetu stalno prica sa tepanjem. I drago mi je od muza jer kad su njegovi bili onda je nakon nekog vremena uzeo malog od svekrve i stavio ga u viper, jer postuje moju odluku i osjecaje u vezi svekrve. I bilo mi je od nje jucer bas glupo sto svekrvu nije dala malog da drzi, a ja jos i rekla nek ga dida drzi i on kaze voli on drzat bebe a ova ne da. Cudna zena 😂
Kod nas je pao snijeeegggg 🤗☺☺ Zimaaa je bas -6
Ti bas ne volis svekrivu hehehe. Al fkt djeluje cudna sta mu nije dala da drzi malog…Svasta ima bas…
Meni su se izredalj za babinje, mislim da ce do Bozica doci svi uzi i siri hahaba Al uopce se vise ne zamaram, ovo za drzanje radim ko i ti, nekom dam nekom "daljem" bas jos i ne ali bitno mi je da vise nemam siz-panike.
Ja sad pijem kaficu, vidim kroz prozor Zg tmuran i siv.
P.S. Svi koji su dosli u babinje vele mali tvoja kopija a mm sizu😂😂stalno ponavlja a to ce se promjeniti jos😆😆
Neeee bas ju ne volim... jbg kod mene je tako, jednom mi ucinis zlo-ti za mene nisi vise covjek! 😊
Violeta 5h bez hrane?? Ideeees, svaka cast! Mislim da V to ne bi sad mogao, a dudu varalicu ne voli nikako… 😏
Mamisita a da probas ono s toplomjerom u guzi? Navodno otvori odmah i beba kaka, nisam probala i malo bi se bojala to radit ali ako imas koga za pitati nek ti kaze kako se tocno radi pa vidi.
Sanjchi kako ste vi sa prezimenom? Cije ste joj dali? Oprosti ako je preizravno pitanje!
Ja isto razmisljam (i veselim se!) sto cu kupiti za krstenje. Najvise ovisi u kakvoj cu biti formi ali mislim da cu neku lijepu haljinu i dolje stikle. Ili suknju i kosulju ako mi trbuh nece previse ispadat 🙄
Moj bi poludio isto 5 sati bez hrane😂😂😂Jedino nekad po noci stbarno odspava 5, 5.5 sati ali inace taj je lud za sisicom.
Prvi put cujem sad od tebe tu foru s toplomjerom. Probat cu mu lagano staviti pa da vidimo.Ako stavim vrsakk lagano ne bi trebalo nista biti…Pokusat cu lagano lagano pa da vidimo…
Pa i ja isto razmisljam neku haljinicu i mozda dolje one najlonke s nekim sexy uzorkom i kaput (ili novu jaknu😂)…Bas se veselim i veselim se toj svadbi bas full, to mi je vjencana kuma i od osnovne skole smo nerazdvojne!
To mu je bilo prvi put tako dugo preko dana bez hrane i 2 puta mi je 6h u komadu odspavao. Valjda je razumio kad sam mu pricala da bude dobar na krstenju 🤣🤣 a dobro i bio je beban, mjesec dana
Mi bile vani na 10 min..na rukama sam ju drzala jer je budna, pa da vidi sta se zbiva oko nje..odma nas pametni radnik: prehladit ces dijete, ne treba ic van do proljeca, mala je..a ja onak😒😒😒😒😂😂😂😂
To meni vecina ljudi govori 🤔😐😐😐😐😐😐😕😕😕 koma!
ono za "posesivnost" i ostavljanje djeteta baki i sl sam zaboravila prokomentirati..
ne mogu vjerovat da netko uopće se žali na to što bi mu netko dijete čuvao
da nemate nikakvu pomoć, onda vam ne bi padalo napamet takvo šta izjavit
ja sam s prvim prošla da se nisam mogla ni popišat doslovno, da mi ga je itko imao uzet 5min spasila bih se. Ovak sam na rubu živaca bila (ok, tu igra ulogu i dijete kakvo je a on je bio nenormalno plačljiv, dreka od jutra do sutra)
S drugim mi je pomagao tata, a sad opet nitko (odrasli, srećom imam djecu koja ju makar zabave glupiranjem 2min po potrebi), jer mi tatu iako je u penziji i "slobodan" srce zeza i jedva je živ…
inače,
nisam od onih šta bi mogle ostavit dijete eto tak da si malo kafenišu svaki dan po rivi
ali nit ne radim bauk ako ju uru vrimena ostavim s mužem….ok, bude mi bed hoće li ju o "dovoljno dobro servisirat" (jer ja imam puno visočije kriterije da ona bude zadovoljena, od njeg) ali nemam nit najmanju grižnju savjesti nit da brinem di je i šta radi. Uostalom nikad ju ne bih ostavila s bilo kim. Ali kad ju ostavim mužu ili svekrvi (dosad možda 5x sve ukupno) mirna sam i obavljam šta imam…
tako da, tko ima baka-servisili bilo koji drugi servis (pouzdani)opustite se i uživajte
…i ne vadite mast nama koji ga nemamo
Ne vadimo mi mast…samo smo se pozalile da nam je bilo tesko ostavit bebace, bar ja u tom smislu sam pisala…naravno da sam ja obavila sta sam trebala i znala sam da je na sigurnom ali napominjem, prvi put sam ju ostsvila i bilo mi je cudno…
Mogu si mislit kako je tebi grozno i zato sam jos vise zahvalna na sveki😀
Slazem se sa Sanjchi 😊😊😚 Iako ja bih najradije njega vukla svagdje sa sobom, takav sam tip, al opet kontam ici cu radit opet i ne bi bilo pametno da je stalno uz mene. Iako sta cu, volim da je uz mene. 😊
E i rodila je kleaiva! Stigla nam je zadnja jesenska beba!
Wuhu znaci sve smo.rodile.... divnooo 😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji