Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    01. Prosinac 2017. 09:35

Treca sreca ovaj inhalator, mogu ga i odrasli koristit:

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 09:36

sretna, onaj vijenac ti je divan, ali kužim da ti nakon 4god treba malo promjene...spremni ga pa ga opet nagodinu izvadi, super je, elegantan i profinjen

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 09:38

aha...znači pitam u jekarni tu njihovu smiksanu? nisu mi spomenuli to kad sam kupovala uređaj
    koliko dugo inhaliraš P? i koliko puta dnevno, ima neki max?

[OBRISANO] 01. Prosinac 2017. 09:38

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    01. Prosinac 2017. 09:38

treca_sreca

sretna, onaj vijenac ti je divan, ali kužim da ti nakon 4god treba malo promjene…spremni ga pa ga opet nagodinu izvadi, super je, elegantan i profinjen

Vec sam ga raskopala 😂

[OBRISANO] 01. Prosinac 2017. 09:40

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 09:40

sanjchi - ma daj???? nisam imala pojma, to nisi ovde spominjala a ja na trudničkoj temi nisam već skoro 3mj
    Cool!

[OBRISANO] 01. Prosinac 2017. 09:40

[OBRISANO] 01. Prosinac 2017. 09:41

• sretna
    01. Prosinac 2017. 09:41

treca_sreca

aha…znači pitam u jekarni tu njihovu smiksanu? nisu mi spomenuli to kad sam kupovala uređaj
    koliko dugo inhaliraš P? i koliko puta dnevno, ima neki max?

Valjda to rade sve ljekarne...meni je pedijatrica rekla za tu fiziolosku. A jucer sam ga inhalirala 3x po 10 minuta. 5 min bi trebala minimalno ds ima neki ucinak. Mislim da tu nema ogranicenja, ne moze mu od toga nista biti. Ali evo, danas je vec puno bolje. Ne puni mu se nos cesto kao jucer. Odnosno, od ujutro kako sam ga usisala se.uopce nije napunio. Danas cu ga isto inhalirat bar 2 puta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI