Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    03. Prosinac 2017. 13:19

mamisita27

popio 30 ml nekak urla ko da ga koljem Boze mi oprosti…samo nek se posere

Mamisita pa to nije sisa znas da kuzi....jesi primjetila da je problem sa kakicom kako ste poceli sa d3 i k1

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

03. Prosinac 2017. 13:22

Barbi13

mamisita27

Mamisita pa to nije sisa znas da kuzi….jesi primjetila da je problem sa kakicom kako ste poceli sa d3 i k1

Imas pravo. 30.mu prvi put dali d3k1 to je bio cet, dan nakon pregleda a zadnja kakica bila u petak🙁🙁🙁sta je to povezano?

03. Prosinac 2017. 13:23

sanjchi255

Mi bile vani na 10 min..na rukama sam ju drzala jer je budna, pa da vidi sta se zbiva oko nje..odma nas pametni radnik: prehladit ces dijete, ne treba ic van do proljeca, mala je..a ja onak😒😒😒😒😂😂😂😂

Nis otpremi ju u bunker i nema van do 18.rodendana😂😂😂

Barkleys
    03. Prosinac 2017. 13:25

Mamasita - jel ti pedijatrica rekla za te kapi? Nama je patronažna rekla da s obzirom da tu i tamo dajemo dohranu da nema potrebe za tim kapima i da će nam pedijatrica dalje reći... 

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 13:26

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Mamisita pa to nije sisa znas da kuzi….jesi primjetila da je problem sa kakicom kako ste poceli sa d3 i k1

Imas pravo. 30.mu prvi put dali d3k1 to je bio cet, dan nakon pregleda a zadnja kakica bila u petak🙁🙁🙁sta je to povezano?

A vecina ih ima problem sa kakicom nakon toga

Leptirica.com

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 13:28

mamisita27

sanjchi255

Mi bile vani na 10 min..na rukama sam ju drzala jer je budna, pa da vidi sta se zbiva oko nje..odma nas pametni radnik: prehladit ces dijete, ne treba ic van do proljeca, mala je..a ja onak😒😒😒😒😂😂😂😂

Nis otpremi ju u bunker i nema van do 18.rodendana😂😂😂

A boze ovo kao da slusam svekrvu😨😨

Leptirica.com

treca_sreca
    03. Prosinac 2017. 13:30

ako je u košari i okolo "ogradiš" dekicom da joj kruži topli zrak oko glavice, nema frke
    samo da nije vjetar ili prevelika vlaga

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    03. Prosinac 2017. 13:32

sanjchi za pupčar - jel misliš na ovo:
    https://www.google.hr/search?client=firefox-b&dcr=0&biw=1536&bih=734&tbm=isch&q=prokelj&sa=X&ved=0ahUKEwj2zcWl7O3XAhXPKewKHft-BgkQhyYIIQ#imgrc=PSR5Lo0a6rQipM:
    ja to zovem prokulice
    samo zarežem dno, uvalim u posoljenu vodu, prokuham dok ne omekša i doooobro pouljim maslinovim uljem i tak jedem.
    Kako to ti na maslu spremaš? (vjv maslo umjesto masl ulja ide, da bude slasnije....ali slično je sve to)

žena-majka-carica:)

• Dolores123
    03. Prosinac 2017. 13:35

sanjchi255

Evo ovo nam je za kumu😊

Gdje si to narucila?

barbs
    03. Prosinac 2017. 13:36

Mamisita, ne mora puno popitu 😉 Diego nije nikada vise od cca 20ml...😊
    Hedgehog, kako mislis da se vodi pod tvojim prezimenom u bolnici? To dok ga muz nije "prihvatio"ili?
    Dena, da, treba puuunooo vremena za slikanje ... to nam je rekao i taj svekin frend s ppsl

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.