Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2017. 12:03

treca_sreca

Kiki156

Sanjchi taman krstitke i svadba u jednom! Dosta parova tako radi, bas mi je fora to 😊

tak se i moja rodica se u matičara vjenčala u trudnoći, a za crkveno vjenčanje su pričekali da beba stasa i onda zajedno krštenje i pir napravili feštu.
    Sanjchi vi se niste dosad ni u matičara jel tak nego ovak na divljaka? mi smo evo već 12god tako, lakše se rastavit ak te naljuti ak ne ništa

Mi smo napravili malo vjencanje, i ne bi nis mijenjala, bilo nas je 15ak, bez presinga. Da se opet udajem, opet bi tak 😆

treca_sreca
    03. Prosinac 2017. 12:03

barbs

E u bolnici beba dobiva prezime od mame ako nisu vjencani, a kod maticara tata prizna bebu i onda ima njegovo prezime…. ne znam tocno o cemu se tu radilo….. netko je pricao o tome
    Diego se prob

istina...u rodilištu uvijek napišu prezime od rodilje....pa koje god ona prezima imala. Ako ima vjenčano - onda to, ako nije vjenčana, onda ide "djevojačko"....a u matičara možeš birat koje ćeš....mi smo upisali oba prezimena dečkima pa smo sad i njoj mada je to malo glupasto jer sad kao mala curica a već zvuči kao udata žena (jer obično žene pri udaji ostave svoje + nadodaju muževo, i tak imaju dva) ali nema veze...kad se uda neka bira koje će odbacit...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    03. Prosinac 2017. 12:08

"jedini" problem su djeca
    ali ne i najmanji
    zato nam želim svima da nam muževi budu dobti i da ih ne trebamo mijenjat

treca_sreca
    03. Prosinac 2017. 12:13

kelj kad radim, radim ga kao varivo...na distanu kapulu pa s malo crv paprike itd kuham duuuugo
    sad nemam vremena za to
    ali zar on ne napuhuje??? radi dojenja....ja izbjegavam sve potencijalno opasne namirnice jer mi ona jako reagira

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 12:53

mamisita27

barbs

Diego izdrzi max 5h bez hrane samo po noci 😂😂😂😂😂
    Suncokretice, super za noc!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍
    Meni je frendica rekla da skokovi traju do zavrsetka pubertetaaaa

Super, Barbi jel vidis ti to, cicomaraton do puberteta!😆

Hahahahah....cijelo jutro i ja umirem od smijeha

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 12:58

Nikad ne reci nikad al meni ne pada napamet da se udam vise😆😆😆😆bolje mi je ovako na divlje

Leptirica.com

03. Prosinac 2017. 13:06

Boze sta mrzi caj...urlaonaaaa. stabila 200 ml kamilice i pola zlicice secera....mrzi ga iz dna duse

03. Prosinac 2017. 13:12

popio 30 ml nekak urla ko da ga koljem Boze mi oprosti...samo nek se posere

03. Prosinac 2017. 13:13

Barbi13

Nikad ne reci nikad al meni ne pada napamet da se udam vise😆😆😆😆bolje mi je ovako na divlje

hahahahaha luda si😂😂😂ja se nadam onom sta je Treca napisala

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 13:17

mamisita27

Barbi13

hahahahaha luda si😂😂😂ja se nadam onom sta je Treca napisala

😂😂😂😂😂😂

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.