Frendica i njen decko imaju rockas… Ali 14.12.ima i moj sogor pa nemam pooojmaaaaa kad ce on proslaviti… i hoce li uopce hahahaha a 31.imam ja rockas 😂😂😂 Kao Violetin muz 😊
Mamisita, meni je muzeva rodjakinja rekla da mu slobodno dam zasecerenu kamilicu kad je imao 4 dana da se rijesimo zutice… pa ne vjerujem da bi mu skodilo 😉 ja sam mu inace za kakici davala zasecerenu… jednom ju nisam i odbio
A nisam sad ni sama pametna za secer...
M ja sam već prvi tjedan njenog života joj mjerila 2-3 puta rektalno temperaturu.. Jer sam mislila da ima temperaturu. Ja imam digitalni toplomjer, koji je onako gumiran, savitljiv, ne znam kako da objasnim. Ugl, malo sam ga umočila u kremu za guzu, i gurnulo sam samo onaj metalni vrhić. Toplomjer je inače ful brz za par sekundi je izmjerio temp. Poanta, zašto ovo pišem je jer mi se jednom pokakala dok sam joj mjerila... XD xD XD išla sam logikom bolje da provjerim i da se smirim nego da paničarim. Moja nije niti vrištala niti pokazala bilo kakvu nelagodu dok sam to radila.... Mi tako djeci u vrtiću u jaslicama mjerimo temperaturu. Uvijek rektalno, pa oduzmemo 0.5 stupnja.
Edit: Slobodno ju pusti da spava!Krštenje: na proljeće… nije nit hladno nit toplo… taman… al' ne bi se čudila da padne kiša… nama uvijek pada kiša ahahaha Za naše vjenčanje je padala, kad se Diego rodio, kad je muž bio kum, kad sam ja bila kuma HJAHJAHAHAHAHA
Evo, muž mi se skinuo sa kompaMAME ČIJE BEBE SPAVAJU U VREĆAMA - s čime ih vi još pokrivate?
Diego je super prihvatio vreću. Sinoć smo ga kasnije kupali. Oko 20:15, dok smo ga okupali, spremili za spavanje, stavili u vreću… bilo je 20.50.. u 21.05 on je već bio u krevetuju hu huuu
Odlučili smo ga kasnije kupati od sada na dalje. Više mu paše.
Inače, prvi se put probudio u 00.30 s time da je zadnji put jeo u 19.30 i FALA BOGU jer su mi cice toliko nabujale da sam se htjela dignuti i otići izdojiti… Onda se probudio u 4.30, pa u 7.00
Znači, super smo se naspavali.
Kiki, i ja sam primjetila da dosta bebica s foruma zaspi oko 21h
Vrece ga spavanje- nicim ga ne pokrivam, dva para dugih rukava plus vreca. Rekao mi je njegov pedijatar da maknem jastuke, plisance, dekice i sve sta moze preko sebe navuci i sta je rizicno. Imas i vreca dugih rukava
e Barbs, kak onda radis caj od kamilice? Koliko secera treba stavit?
Suncokretice sta se tice spavanja, mislim da ti ne igra ulogu kolko spava po danu, jos je premala za to. A ako ne spava zbog grceva nece ti svakak spavati dok ju uhvate. Ja bih je ostavila kad spava da se jadna odmori, mislim da joj treba kolko se pati, a i tebi😞
potpis na ovo od a do ž
kasnije (kad je dijete veće) je druga stvar.....ja sam imala nespavača užasnog, koji i kad su grčevi bili prošlost samo je pilao i gnjavio do ponoć bar
pa sam mu s godinu-godinuipol ukinula popodnevni spavanac jer je to bio jedini način da navečer ga stjeram leć prije ponoć.
žena-majka-carica:)
Diego izdrzi max 5h bez hrane samo po noci 😂😂😂😂😂
Suncokretice, super za noc!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍
Meni je frendica rekla da skokovi traju do zavrsetka pubertetaaaa
Super, Barbi jel vidis ti to, cicomaraton do puberteta!😆
Mamasitazao mi je sto se K tako muci, nadam se da ce biti bolje
Kiki iz mog iskustva sa L i P, najbolje ih je slikat dok su tako mali, kamo ih stavis, tamo budu 😂meni u toj dobi nisu ni jedan ni drugi cendrali.
Hvala draga😚
Sanjchi taman krstitke i svadba u jednom! Dosta parova tako radi, bas mi je fora to 😊
tak se i moja rodica se u matičara vjenčala u trudnoći, a za crkveno vjenčanje su pričekali da beba stasa i onda zajedno krštenje i pir napravili feštu.
Sanjchi vi se niste dosad ni u matičara jel tak nego ovak na divljaka? mi smo evo već 12god tako, lakše se rastavit ak te naljuti ak ne ništa
žena-majka-carica:)
Spavanje - mi ga isto "zapakiramo" kao i Kiki ☺Slikanje mi imamo rezervirano u subotu popodne u studiu. Rekla je fotografkinja da cemo uzeti vremena da ga između pomazimo, ako treba presvucemo, nahranimo da se ne uznemiri. Vidjela sam vec fotkice sto radi sa bebama i super su, pa valkda zna ona kako.
Frizer ja bih isto isla al me strah, naviknuta sam na svoju frizerku. Neznam, ne mogu se odlucit, bojim se frizera😥
Mamisita ja sam V samo jednom dala kamilicu, na 200ml caja sam stavila pola zlicice secera, od toga je popil 20ml, to ga odstopalo i od onda stolica normalna, 2-3 puta dnevno, s time da je jutarnja bas bas obilna.
Hvala ti! Probat cu mu onda dati secer u kamilici! Nadam se da jos nije premali?
M ja sam već prvi tjedan njenog života joj mjerila 2-3 puta rektalno temperaturu.. Jer sam mislila da ima temperaturu. Ja imam digitalni toplomjer, koji je onako gumiran, savitljiv, ne znam kako da objasnim. Ugl, malo sam ga umočila u kremu za guzu, i gurnulo sam samo onaj metalni vrhić. Toplomjer je inače ful brz za par sekundi je izmjerio temp. Poanta, zašto ovo pišem je jer mi se jednom pokakala dok sam joj mjerila… XD xD XD išla sam logikom bolje da provjerim i da se smirim nego da paničarim. Moja nije niti vrištala niti pokazala bilo kakvu nelagodu dok sam to radila…. Mi tako djeci u vrtiću u jaslicama mjerimo temperaturu. Uvijek rektalno, pa oduzmemo 0.5 stupnja.
Probat cu mu toplomjer stavit i ak se ne posere zasecerenu kamilicu...
Sanjchi, ne znam al znam da nas bas traze i razgovor u zupo da ce dijete biti odgajano u vjeri a i kum mora donineti Posvjedocenje da moze kumovati tj da ima sve sakramente a cula sam negdje da ni kum/a ne smije zivjeti vanbracno. Ali, to sve dosta ovisi od zupe do zupe i o samom sveceniku.Ako oni nisu imali problema, necete ni vi imati.
Sortiraj odgovore
Najstariji