Ja sumnjam da cu nes pec od kolaca , mozda sitno. Ja sam vise tip za kupit nes gotivo, skluocat se na kaucu i gledat tv. Lijena sam, znam. A mozda se natjeram. Mozda😆
Nekad napravim koji kolac i ja
I ja planiram tako ovih blagdana…😄 al kremsnite morahu bit..obozavamo ih i ja i dragi…pogotovo kad mi ispadnu za prste polizat😊 onda smazemo pleh onaj veliki u dva dana😂😂😂
Ja ne znam radit kremsnite al znali smo otic u Samobor na kremsnitice
Ja bi soping…al neznam da cu skoro…kod nas u SK nemas postenog ducana 😒 mislim, nisu to losi ducani al vec sam ih sve obisla milijun puta…kad cu ic endokrinologu, onda cu malo poharat ducane, mala ce ionako bit sa sveki pa cu imat vremena..al samo da mi ne pada snijeg tad😓 vozit po ZG, po snijegu😣😣
Vjerujem ti! Ni menu se ne bi dalo! Ja moram obnovit voznju, nisam vec god dana sjela za volan a i prije toga sam slabo vozila. Dosta sam panicar za vokanom al taman se opustim i onda opet ne vozim duze i strah me. A i kupili smo prije pol hod novi auto pa ne jos vise strah😂
Uuuu samoborske….nisam ih jela od kad sam dijete bila….imam gore tetu pa smo cesto bili tamo, ajme i kesten pire😋😋
Ja nemam tam nikig al isto sam cesto s tatom znala ic na fasnik
Mamisita - nisi ti jos prije neki dan pisala da ne volis bebu cak ni muzu dati? Ili sam te zamjenila s nekim?
Kolaci ja sam pekla necaku tortu za rođendan i kad sam okrenula biskvit skuzila da je ispod sirovo pa je zavrsila u smecu😅
Mi smo bili na rođendanu, V je bio bas dobar, svi su ga hvalili. Papal je, spaval, pa je malo bil budan i onda smo se spremali doma al su nas zadrzavali, a i nama je bilo lijepo i vec dugo nismo bili među ljudima (juuuuuhuuuuu) pa je odjednom kako ga mm drzao samo zatvoril oci iglava mu klonula. Uopce ga nije dirala buka i ljudi kad je spaval. Spaval je do doma, probudil se tek na prematalici. Presvukla sam ga, jos je papal jednom i natrag zapajkil.
url=https://lilypie.com]
Jesam, ja sam to pisala. imala sam uzasnu paniku bolesnu, nikom ga nisam dat...znala sam i plakat...i onda sam pricala s muzem i skuzila sam da sam malo pretjerivala s bolesnom panikom, to je gramicilo sa psihozom. Bas sam pisala i par dana nakon toga kako su mi bile babinje i da sam se odlucila opustit u glavi i uvalila im malog. I otad mi je vise ok s tim. Danas velim cijeli dan sam se posvetila dojenju i bila s njim dok mi je mama po kuci pomagala.
Danas ga kuma nije uzimala kad sam prakticki cijeli posjet dojila
Sanjchi bome dosta vremena provodis bez male, kako mozes? 🤔 Ja kad nisam s njim a bila sam do sada bez njega 3 puta po sat i pol (od toga jednom ga je mama cuvala) kao bez glave sam i jakooo nemirna. Sutra bih trebala na kavu, al sve kontam da ne idem, tj.isla biii daaa ali i ne zelim ga ostavit. Borim se sa sobom 😂 Zao mi je da ga ostavljam jer jednom je mali i sad mamu treba najvise, najpotrebnija sam mu i zao mi je da nisam s njim stalno, al opet treba i mama malo se opustiti. Uglavnom tesko je.
I ja sam se u pocetku bojala kad bi je tata uzeo u ruke uvijek sam vikala da pazi kako je drzi a bome sam ju znala iuzet mu iz ruke....sad vise ne jer ko ce je cuvat kad budem isla frizeru😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Petra je zaspala i ja cu pomalo,bura jako puse.Laku noc vam zelim😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji