Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    03. Prosinac 2017. 09:03

Sanjchi taman krstitke i svadba u jednom! Dosta parova tako radi, bas mi je fora to 😊

violeta1
    03. Prosinac 2017. 09:05

sanjchi255

Evo ovo nam je za kumu😊

Prekrasno i prefora ☺☺☺

Kiki156
    03. Prosinac 2017. 09:08

Mamisita moguce da je...tako je i V znao vriskati kad je imao grceve, isto usred sisanja grc i urlikanje, ocaj 😭 Moj je znao toliko plakati, sa suzama, da bi na kraju samo zaspao mi na rukama, crven s izmucenom facicom. Uzasno mi je to bilo! A moj ti se isto zna probudit bez placa, samo gleda...nije to nista cudno. Mozda oni tako i cesce rade samo mi ne skuzimo da su budni dok ne krene urlik 😁

03. Prosinac 2017. 09:08

Dena1009

Mamisita da se razumijemo, nisam mislila ovo "poluxila pod negativno" 😘 I bake su super☺
    Suncokretice sta se tice spavanja, mislim da ti ne igra ulogu kolko spava po danu, jos je premala za to. A ako ne spava zbog grceva nece ti svakak spavati dok ju uhvate. Ja bih je ostavila kad spava da se jadna odmori, mislim da joj treba kolko se pati, a i tebi😞
    Sta se tice boka, ja sam rolala dekicu al nije dugo trajalo jer se on opomakne, a onda mi je znal se baciti na dekicu da mu je dosla pod kicmu. Pa ako moram bitati između plosnate glave i krive kicme, kolko znam glava je samo estetski problem. Sad ga stavljam na leđa. Tako da mislim da je mozes stavljati na bok dok ona sama se ne pocne meskoljiti.

Ma znam draga, al ja sam opcenito bila luda prvi mjesec😂
    Za soavanje, sam njemu stavljala jednu rolicu jastuka za bocno spavanje (moze se rastaviti na 2 rolice) ali mi je pedijatar na pregledu rekao da ne stavljam nikakve jastuke nego na leda. S tim da sam ja ispod madraca stavila slozenu dekicu i djecji jastucic pa mu to malo visi glavu a nije direkt ispod njega da mu moze naskoditi vec ispod madraca pa on nema doticaj s tim.

03. Prosinac 2017. 09:10

Kiki156

Mamisita moguce da je…tako je i V znao vriskati kad je imao grceve, isto usred sisanja grc i urlikanje, ocaj 😭 Moj je znao toliko plakati, sa suzama, da bi na kraju samo zaspao mi na rukama, crven s izmucenom facicom. Uzasno mi je to bilo! A moj ti se isto zna probudit bez placa, samo gleda…nije to nista cudno. Mozda oni tako i cesce rade samo mi ne skuzimo da su budni dok ne krene urlik 😁

Jao, znas kak mi se srce paralo! Bas se vidjelo da ga boli ko nikad! Da, stvarno, ko zna koliko se puta oni tako probude! Ali, za kakanje mislim da mu nece biti nista akk mu opet napravim blagu kamilicu bez secera...?

03. Prosinac 2017. 09:12

sanjchi255

mamisita27

ajme kakvu smo scenu sad imali zadnjih pola sata, usred dojenja ga uhvatili grcevi i valjda se jos muci da se pokaka.Takvu vrisku i urlikanje jos nisam cula. Sise sise i onda jadan izbaci sisu i pocne urlat i onda je opet halapljivo trazi 2sec da se utjesin i onda urlaona opet.Na kraju sam ga skinula i malo mu oslobodila guzu da se isprdi i je i ostao je kao trag drekeca na blazinici, ali mislim da je to vise od prdenja bilo.Na kraju sam ga obukla i stisnula uza sebe i ljubila i jos je prdio al se bio smirio. Opet cu mu napraviti kamilicu kad se probudi. Skoro sam se rasplakala koliko je urlao, bas se vidjelo da ga jako boli i kad je proslo da je odahnuo jadan.Cijeli se izmorio. ali opcenito mi je cudan jer se npr probudio jutro i nije plakao nego samo gledao i onda je proizveo neki cudan zvuk i to me probudilo i skuzim da je budan a ne place. A bio se popiskio i bio je gladan. Mozda je to sve povezano s nekakanjem?

Ajme…mozda ga je mucio zrak u crijevima..to boli uzasno ..a kazes da se isprdio i bilo je bolje?

Vjerojatno, jer danas je 2.dan kako nije imao stolicu. Da, bio je bolje kad se isprdio i gaspao je al jos ima stisnute sakice u snu. Jadnicak moj mali! Cijeli se bio zacrvenio i kosica mu je bila mokra od znoja. Ali sam ga brisala sam tetrom i ljubila i stisla sam mu trbuscic uza svoj i jadan je samo odahnuo i zaspao. 

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 09:13

mamisita27

ajme kakvu smo scenu sad imali zadnjih pola sata, usred dojenja ga uhvatili grcevi i valjda se jos muci da se pokaka.Takvu vrisku i urlikanje jos nisam cula. Sise sise i onda jadan izbaci sisu i pocne urlat i onda je opet halapljivo trazi 2sec da se utjesin i onda urlaona opet.Na kraju sam ga skinula i malo mu oslobodila guzu da se isprdi i je i ostao je kao trag drekeca na blazinici, ali mislim da je to vise od prdenja bilo.Na kraju sam ga obukla i stisnula uza sebe i ljubila i jos je prdio al se bio smirio. Opet cu mu napraviti kamilicu kad se probudi. Skoro sam se rasplakala koliko je urlao, bas se vidjelo da ga jako boli i kad je proslo da je odahnuo jadan.Cijeli se izmorio. ali opcenito mi je cudan jer se npr probudio jutro i nije plakao nego samo gledao i onda je proizveo neki cudan zvuk i to me probudilo i skuzim da je budan a ne place. A bio se popiskio i bio je gladan. Mozda je to sve povezano s nekakanjem?

To je id grceva a jos jadnicak nije kakao😥😥😥

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

03. Prosinac 2017. 09:13

Meni je grozno sta ne kaka. Znam da kazu da je to normalno al znam kak je meni kad ne kakam svaki dan, a kako je tek njemu. Uzas

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 09:17

mamisita27

Meni je grozno sta ne kaka. Znam da kazu da je to normalno al znam kak je meni kad ne kakam svaki dan, a kako je tek njemu. Uzas

Stavi malo secera

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

03. Prosinac 2017. 09:17

I Sanjchi, super je ideja i slika za kumu!  😍Htjelasam te pitat,moram opet biti direktna neugodno ali me zanima:Jesu li vam u crkvi radili probleme za krstenje jer ste u izvanbracnoj zajednici?
    Cula sam da je od zupe do zupe.
    Nama ce kum biti muz od moje rodice, ona mi je ko sestra i mislim da cemo za sv.Tri kralja imati krstenje. Zato veceras medu ostalim idem na misu da prijavim krstenje za tada ako ce moci biti tada.
    I muci me sta da si kupim a da je pristojno za krstenje a malo opet i fensi za svadbu. Sto ste vi obukle? I nakon sto god da obujem stikle😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.