Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    02. Prosinac 2017. 16:38

mamisita27

Dolores123

Da li koja od vas koristi hipp caj od komoraca? Ja mislim da moja ima problem sa probavom od kad smo na Ad.kupila sam danas taj caj ali nekako se ne usudim joj dati, a patronazu ne mogu dobiti da je pitam

Ja koristim mozes slobodno dat, po savjetu mog pedijatra u deci vode samo malo tog praska stavim i voila. popije do max 20 ml. pljuje kad skuzi:"Oh my God, that is not milk puj puj!"😂

😂😂😂😂a luda si mamisita😂😂😂😂😂😂😂a bar se nasmijem a kad smo same cijeli dan

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    02. Prosinac 2017. 17:01

Sad sam skuzila da mi neke komentare tek kasnije ucita. Npr ovo od tebe Barbs tek sad vidim...i id Mamisite gdje pita Auroru, nista mi nije prilazivalo do sad izmedu moja dva komentara...tko zna koliko se to puta vec do sad dogodilo! Ako sam nekoga ignorirala, eto, nije namjerno! 😳
    Hedgehog daaaaa i meni je zvucalo cudno skroz! Nisam navikla na te kontrole jednom godisnje 😛

barbs
    02. Prosinac 2017. 18:22

Kiki, mi cemo ici na pulski advent  u cet su se upalile lampe.... al busmo jos isli... buretina puseee
    e daaaa, od danas do 6.12. popusti na igracke u kauflandu... znaci, rekla je sveki da idemo kupiti 😂😂😂😂😂 pricala sam o Psicu sveznalici i rekla je sa ce n

Aurora1611
    02. Prosinac 2017. 18:23

Haha Kiki tak je i meni bilo cudno ja nazvala za nalaz Papa testa, veli sestra nalaz uredan kontrola za godinu dana 🤭🤭 koliko to nisam cula! Prije poroda je bilo kontrola za dva dana 😱😱

barbs
    02. Prosinac 2017. 18:23

Ugl... oni su Diegu kupili psica za 190kn cca... 50% popusta 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

barbs
    02. Prosinac 2017. 18:24

Cekaj... koliko vremenski treba da dodje nalaz od pape??? 

barbs
    02. Prosinac 2017. 18:25

U utorak imam dog termin kod frizerkeees!!!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

treca_sreca
    02. Prosinac 2017. 18:34

barbs woohoo za frizera
    Aurora - znači tvoja Una neće ko ni moja Mila na bočicu.....a pir nam je za 5 dana. Ne znam šta ću...ili će ju baka hranit na žličicu, ili ću morat izać s pira da ju hranim :/
    Sretna - znači i kolače pečeš??? jel ti ih netko pričuva ili su toliko dobri? ja stignem taman ručak spravit, pospremit, i robu prat/vješat.....kakvi kolači! to ćemo jednog divnog dana....ne ove godine sigurno

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    02. Prosinac 2017. 18:34

e a di su sveznalice 50% off?

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    02. Prosinac 2017. 18:37

Ja sam za nalaz kod jedne gin cekala mjesec dana a sad kod nove dva tjedna! 
    Treća sreća da, katastrofa dajem joj dvije noci za redom nema sanse kreveljila se sat vremena, dam treću noc strusi 120 ml bez problema, sinoc opet nista! Dama bi kako se njoj sprdne 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.