e a di su sveznalice 50% off?
Ovaj vikend su u plodinama igracke 50%, e sad da li je i sveznalica ne znam
Aha... Meni je proslo mj dana od pregleda pa vjerujem da bi me vec zvali da je nesto...
Ne znam ni ja da li je u.Plodinama... vidjela sam na mama grupi na fb-u da pisu bas za Kaufland... i to negdje oko 1-2 sam vidjela... zaletile smo se oko 5 i ostala 4... Da smo cekali sutra ne bi siiiigurno nasli
Da li puštate bebe da vam spavaju kad hoće ili određujete neki ritam spavanja?
Moja navečer ima jače grčeve i plač pa ne zaspe do ponoći. Zato cijelo jutro prespava od umora jer ju grčevi bude stalno.
Razmišljam dal da ju držim budniju po danu pa bi možda prije zaspala po noći?
Al opet će mi onda biti umorna i nervozna. Ona bi trebala više spavati nego bit budna a kod nje je obrnuto
Nije da ne bi spavala, nije taj tip bebe. Mogla bi puno spavati samo joj grčevi ne daju i bude ju.
Dok nije imala grčeve spavala je jako puno i po danu i po noći...
Treca sreca ma s L ja nemam problema, uz njega mogu apsolutno sve radit bez lroblema. A P je spavao 😄 a kaj ti je kuglof, to samo smuckas i vec je gotovo 😄 ma da sad za bozic namjeravam svasta spec, valjda cu uspjet. Ali ha u time uzivam, zato se nadam da cu moc 😂
Cure kako ste, kako bebice? Mi jucer i danas u guzvi. Jucer bili kod moje mame na rodendanu pa bile dvije prijateljice u babinjama. Danas mislili ici na advent u Osijek ali je kod nas bas zahladilo i odustali smo. Imali smo babinje sad i tako...guzva ovih dana ☺
Sretna svaka cast na volji i trudu! A Treca sreca ti i Mila vec iduceg Bozica mozete skupa peci kolacice! 😍
Barbs ja cekam nalaz pape par dana al zvali bi oni da je nesto...
Mi smo okitili stan 🎅🏻⛄️🎅🏻⛄️😃 Samo jos bor fali! Sad slusamo bozicne pjesmice i Vito papa. 🤗
Suncokretice, ja ne bi nista forsirala na tvom mjestu. I sama kazes da je prije lijepo spavala pa ce i sada tako, kad grcevi produ. Ovako ako je ides forsirati da je budna po danu, pa bude jos budna kad su grcevi bit ce ti premorena a nece moci spavati zbog grceva i eto dodatne nervoze. Ja bi cekala da prode pa onda polako uvodila rutinu. Iako je moj mali sam ulovio ritam koji mu pase, mi smo ga pustili i sad lijepo oko 21 ide spavati. A kako tu citam dosta beba nam ide u slicno vrijeme spavati i ima slicnu rutinu. A kad smo imali grceve isto je bio budan do ponoci i budio se po noci i svasta nesto...
Sortiraj odgovore
Najstariji