Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Prosinac 2017. 15:00

Buba_mara

Mame drage jel imate zimsku vrecu za kolica, nekako mi je to bolja opcija od navlacenja skafandera kad izlazimo iz auta i svlacenja kad ulazimo u aito?

Imam al je nisam jos koristila a mogla bi vidis

02. Prosinac 2017. 15:02

Dolores123

Da li koja od vas koristi hipp caj od komoraca? Ja mislim da moja ima problem sa probavom od kad smo na Ad.kupila sam danas taj caj ali nekako se ne usudim joj dati, a patronazu ne mogu dobiti da je pitam

Ja koristim mozes slobodno dat, po savjetu mog pedijatra u deci vode samo malo tog praska stavim i voila. popije do max 20 ml. pljuje kad skuzi:"Oh my God, that is not milk puj puj!"😂

02. Prosinac 2017. 15:02

Dolores123

dzenny

Dolores,ja sam svojoj jednom dala hippov cajnod komoraca,tad nisam vidjela nekog ucinka,aa poslije nam nije niti trebao.. ii mislim da je tad imala oko mjesec dana..

Moja ima 13 dana, pa sad neznam sto da napravim.Ali ja mislim da joj nema sto biti od caja

Nema, moze samo pokakit

02. Prosinac 2017. 15:04

Aurora1611

Hello curkice! Mi smo def ili u nekoj fazi ili u skoku u razvoju! Znaci cijelu noc jede, zaspe na 15 min pa opet jede! Sto se AD a tice uspjela sam joj jednom podvaliti i strusila je 120 ml i to je to stalno pokušavam ali neeeeceee 😩😩
    Vrijeme kod nas je fuj! Jedva cekam da snijeg vidim 😍😍 obozavam ga!

Jesi pocela s terapijom? Sori ak sam direktna ako ne zelis nemoj odg. Ne znam kak bi drukcije pitala neg direktno. Jesam jaooo

barbs
    02. Prosinac 2017. 15:04

Kiki, super za Vita... e sto se cr-a tice... moja frendica je prvo na cr a drugo vaginalno a razmak je god i 3 mj... rodila je u D... A moja sestra 3 djece i 3 cra...
    Treca sreca, potpis na ono: svako dijete je drugacije..
      😉 mojoj frendici s blizancima je bilo lakse nego meni uspavati ih... Ona bi ih stavila u krevetic i oni bi se sami uspavali (uopce nije trenirala to!!!), a da Diega stavim u krevetic prije nego pocne tonuti u san... auuuu.. BUKA GALAMAAA... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

02. Prosinac 2017. 15:05

Serif se probudio sta sam odg sam odg. Sanjchi i mom umirem na vase postove. budite pozdravljene do iducih 5 min😚😆

barbs
    02. Prosinac 2017. 15:06

Mamisita, KOLIKO KOOOSEEEE!! 😍😍😍😍😍😍 

Kiki156
    02. Prosinac 2017. 15:07

Meni je radila i papu danas. Iduca kontrola za godinu dana. 
    Kiko 😂 Ja sam jedna on onih koja je krivo govorila, ali eto, covjek uci dok je ziv 😂😂
    Hocete ici sa svojim bebama na advent? Moj muz je na go od 15.pa planiramo barem kroz jutro/dan kad bude sunca. Navecer je prehladno iako bi malac sigurno uzivao u bljestavilu 😍 (Kao i mama 😃). 

Aurora1611
    02. Prosinac 2017. 16:35

Mamisita ja volim direktne ljude 😂 
    Neee kak cu kad mi ne zeli bocu prihvatit 😭😭😭😭 
    Očajna sam vec 

Barkleys
    02. Prosinac 2017. 16:38

Kiki156

Meni je radila i papu danas. Iduca kontrola za godinu dana.
    Kiko 😂 Ja sam jedna on onih koja je krivo govorila, ali eto, covjek uci dok je ziv 😂😂
    Hocete ici sa svojim bebama na advent? Moj muz je na go od 15.pa planiramo barem kroz jutro/dan kad bude sunca. Navecer je prehladno iako bi malac sigurno uzivao u bljestavilu 😍 (Kao i mama 😃).

Ajme ajme kako to zvuči dobro. Kontrola za godinu dana *. *

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.